Reklama:

Utrata zmysłów węchu i smaku (65)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
15-11-2013, 17:07:00

Sorki mzak.
Zaczelam czytac ostatni post , nie wiedzialam , ze poprzedni z 6-8 jest tez Twoj. Dopiero jak wyslalam swoj post przeczytalam ze , po wypadku straciles wech , moj przypadek jest inny - zatokowy , sorki.
Jesli moge Ciebie rozbawic , to lekarzowi powiedzialam , ze przejezdzalam kolo wylanego szamba i robotnicy musieli rozkopywac , zeby dostac sie peknietej rury, a ja nie czulam smrodu , tak chcialam mu przedstawic ulomnosc mojego wechu , a on na to " ma pani czego zalowac".
gość
07-07-2014, 02:29:58

W tym całym forum nikt tu nie dał tej pani odpowiedzi na jej pytanie tylko same *** .
gość
11-07-2014, 01:27:07

iest tez druga strona medalu utraty wechu np guwno sczochy pot niesmierdzom wam
gość
18-08-2014, 07:27:18

Witam ja tez miałem operacje krwiak nadtwardówkowego w tamtym roku po operacji mialem smak ale węch miałem zaburzony bylem u neurochirurga prywatnie zapytałem sie czy to wruci powiedział ze raczej nie wraca bo podczas operacji zostały uszkodzone nitki jakies niewiem jakie ale powiedzial ze to nie wróci nie radze pic alkocholu bo ja popijalem i stracilem jeszcze gorzej teraz smaku niemam wszystko mi smierdzi jakos dziwnie i bardzo nerwowy jestem i chce sie zabic
gość
22-08-2014, 16:25:16

witam mam na imię Agnieszka
mam mały problem pomoście mi straciłam węch i smak pewnego dnia nachyliłam się poleciała mi wydzielina z nosa przezroczysta i od tamtej pory nie czuje nic oprócz ropy np.zapacz dezodorantu to nie czuje zapachu tylko ropę może jest taka osoba która ma taki sam problem jak ja i może mi pomóc
gość
07-10-2014, 19:23:34

Witam ja mialem stluczenie mozgu i od 2 miesiecy mam zaburzenia smaku i wechu,czy to minie?marko36@onet.pl
gość
07-10-2014, 19:26:59

Witam mialem stluczenie mozgu,przy tym wstrzasnienie blednika i mam pisk w uchu czy ten pisk zaniknie?i od 2 miesiecy od zdarzenia mam zaburzenia wechu i smaku czy to minie?
gość
27-11-2014, 17:16:22

Czesc, ja mam to samo, nie czuje nic tylko czasami jakby spalenizna.
gość
27-11-2014, 17:18:30

jak masz gg to zagadaj do mnie 3234084.lub mail.chudybyk24@poczta.onet.pl.
Może cos już masz , jakies lekarstwo
gość
01-12-2014, 09:54:33

Witajcie
Mój tato stracił smak i węch z dnia na dzień,czuł tylko słony niesmak w ustach. Wykonano wiele badań i nic. Postępowało-pojawiły się odrętwienia twarzy i kącika ust. Przez wiele miesięcy był leczony na neuralgię nerwu trójdzielnego potem miastenię. Teraz już wiemy że rozwijał się nowotwór. Guz kąta szczękowego wlał się do zatoki jamistej i zablokował nerw wzrokowy. Szukajcie przyczyn, róbcie badania naciskajcie na lekarzy!!!!!!!Mój tato będzie miał radioterapię nie wiadomo jeszcze jakie będą efekty - guz jest już spory (

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: