Reklama:

torbiel szyszynki -pomocy!!! (967)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
21-07-2009, 15:55:00

Hej
Coś nie mogę się rozkręcić po powrocie,wczoraj cały dzień prałam i sprzątałam,dzisiaj lepiłam pierogi,normalny obiad w końcu Pogoda dopisała,wyleżałam się na plaży przez cały tydzień,w niedzielę deszczyk nas wygonił.Odpoczęłam troszkę,w ogóle nie bolała mnie główka,było super
Rozpisałyście się trochę dziewczyny,miałam sporą lekturę do przeczytania.Tylko zastanawiam się gdzie są pozostali torbielkowcy Może się ktoś odezwie ??!!
Pozdrawiam Was cieplutko.
GG:12006988[addsig]
Ela GG: 28151355
gość
21-07-2009, 16:53:00

hej Elka, wreszcie sie odezwalas i zdalas nam relacje ja juz niedlugo smigam w gory :D aaach nie moge sie doczekac i staram sie skupiac swoje mysli wlasnie wokol wyjazdu
niestety czuje. ze po owrocie bede musiala isc do psychologa albo do psychiatry, bo nie radze sobie troszke z tym problemem... az sama czuje. ze cos nie tak z moja psychika :D sama sobie wkrecam, ze to mi zrakowieje a wtedy bedzie za pozno...
gość
29-07-2009, 21:37:00

Witam wszystkich, w szczególności Paulę, która zapadła się gdzieś i nie pisze do mnie oraz Elę z Łodzi, czyli moich okolic.Co u Was słychać?Jak się Elu bawiłaś?Mąż lepiej się czuje?Pozdrawiam serdecznie , miłego wieczoru.
gość
12-08-2009, 20:00:00

Witam. Nie Pisałam tu nic wcześniej... Ale Też jakieś pół roku temu wykryto u mnie torbiela.Miałam straszne bóle głowy przez które nie umiałam się skupić i zawaliłam szkołę... Mam dopiero 16 lat i torbiela o wielkości 12mm. W okresie szkolnym miałam częściej bóle i sądzę że były one tak uciążliwe ponieważ nabawiłam się dużo stresu itp. Teraz Na wakacje bóle są krótsze ale za to mocniejsze trwają ok. 20s. i ustają ... Postanowiłam się odezwać ponieważ niepokoją mnie zawroty które mam na dniach.Zdarza się to mniej więcej raz dziennie... Nie mam pojęcia co o tym myśleć... Może ktoś ma podobną sytuacje, albo coś o tym wie ? Bardzo bym prosiła o pomoc...Z Góry Dziękuję...
Paulina.
gość
20-08-2009, 14:36:00

Paulinko,gdybyś chciała pogadać zaprasza odezwij się do mnie
olena27@interia.pl
Czekam.Ola
gość
31-08-2009, 13:41:00

Hej hej
co tam u was torbielkowcy? widze, ze zapomnieliscie o problemie? i baaardzo dobrze, w koncu podobno to zaden problem ;p ja co prawda jeszcze nie do konca poradzilam sobie ze swiadomoscia tego co mam w glowie, ale wiem, ze to kwestia psychiki dlatego biore leki uspokajajace- chociaz slabo dzialaja ;p wkrecam sobie jakies niestworzone historie co u was? napiszcie cos niekoniecznie zwiazanego z torbiela ;p pozdrawiam Paulina
Początkująca
01-09-2009, 12:24:00

HEJ
No więc nic nie piszę o torbieli...
Wakacje się skończyły,no i dobrze mam 5 kg więcej,więc nowy cel-odchudzanie hi hi,dziś pierwszy dzionek w pracy po ponad 2 mies. przerwie,dzieciaczki w przedszkolu i w szkole,życie wraca do normy
Urlopik spędziłam b. milutko,trochę nad morzem,trochę na wsi pod Kielcami,teraz wpadam w rytm codzienności Pozdrawiam Cieplutko [addsig]
Ela GG: 28151355
Początkująca
07-09-2009, 11:48:00

Witam!!!Moja córka w wieku 5-ciu lat też miała wykrytą torbiel szyszynki.Ja zdecydowałam sie na operacje i nie żałuję swojej decyzji ponieważ teraz córka ma14 lat i jest zdrową nastolatką bez żadnych bóli głowy.Operację przeprowadzono w Centrum Zdrowia Dziecka w MIędzylesiu koło Warszawy.Pozdrawiam!!!![addsig]
ani75
gość
07-09-2009, 13:19:00

A ja mam swoja torbiel i nie dam sie kroic! nie mam zadnych bolow glowy, ani jakichkolwiek dolegliwosci. w takim stanie w zyciu nie zdecydowalabym sie na operacje mozgu
Początkująca
07-09-2009, 18:25:00

Sorry, że tak długo nie pisałam...chyba od stycznia...Zbyt wiele miałam na głowie. To co najważniejsze, sprawa zdrowia mojej córki wciąż na 1 miejscu..a nadal mamy 50% stabilizacji, to troche za mało...Niemniej jesteśmy dobrej myśli...więc cóż ja mam panikowac z moją torbielką. Byłam u neurologa gdzieś na wiosne, sprawę zbagatelizował...nie wiem czy słusznie. Mam w planach iść jeszcze do innego i zrobić zalecane badania. ...Cieszę się, że piszecie. Czytałam, choc nie odpisywałam. Pozdrawiam Elę i Pawła, Tokena i innych ..."nowych"Olę, Paulinę... Dobrze, że jesteście i piszecie. Łatwiej żyć...Uśmiechu i pogody ducha życzę. ..Do następnego

[addsig]
inka62

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Od 2 lat ból kręgosłupa ze zwièkszoną intensywnością
BWK 9 Kanał naczyniowy . Głęboki reaktywny obrzęk zwyrodnieniowy odcinka lędźwiowego kręgosłupa, szczególnie znacząca aktywowana artroza stawu międzykręgowego z pseudoretrolisthezą lwk 4. wieloczynnikowe zwężenie otworu międzykręgowego nerwów l3/l4 i l4/l5 z zajęciem wychodzących korzeni nerwowych i zajęciem wnękowym korzeni l4 . Reaktywny obrzęk prawostronny stawu biodrowo krzyżowego. Czy z tym da się coś jeszcze zrobić ?
gość
Straszna obawa przed zabiegiem wszczepienia zastawki
Hej, piszę tu bo bardzo się boję operacji mam 42 lata i przed sobą operację w Szpitalu Bielańskim w Warszawie. Czytam tu o powikłaniach o nie właściwym ułożeniu Drenu w Jamie Otrzewnej. Czy ktoś ma pozytywne doświadczenia ? Proszę o wsparcie duchowe. Dziękuję Aleksander
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
gość
Ośrodek neurorehabilitacji z pegiem i tracho Lublin
Cześć.Syn jest po bardzo ciężkim urazie czaszkowo mózgowym ,po stabilizacji miednicy.Wybudzony od tygodnia z niewielką komunikacją typu wodzenie oczami I ściskanie prawą ręką.Szukamy ośrodka w okolicy Lublina neurorechabilitacji opieki całodobowej.Jakieś podpowiedzi może .Marta
Reklama: