Reklama:

torbiel szyszynki -pomocy!!! (965)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
10-07-2009, 11:25:00

Hej! Legnica jest niedaleko poznania prawda? ja jestem z poznania :D powiem wam, ze minely trzy dni od odebrania wynikow i naprawde zupelnie inaczej juz mdo tego podchodze :D jak pewnie wy wszyscy na poczatku- przeszlam juz wycieczke po roznych lekarzach, przede mna jeszcze dwoch- i jednoglosnie mowia to samo, wiec wlasciwie bylibysmy glupi gdybysmy sie tym jakos zamartwiali! oczywiscie, mam chwile zwatpienia, ale wiem ze to tylko kwestia mojej psychiki, ktora potrzebuje czasu, zeby przestawic swoje myslenie z "jestem okazem zdrowia i kompletnie nic mi nie dolega" na " jestem okazem zdrowia z wyjatkowa szyszynka :D" hehehe no moze nie tak wyjatkowa- w koncu troszke nas jest Elka nad morze sie wybierasz- zazdroszcze! moj narzeczony nie przepada za morzem i odkad z nim jestem, wakacje spedzam w gorach- tzn gory tez uwielbiam, ale czasem teskn ie za lezeniem na plazy hmmm fajnie sie z Wami pisze- szkoda, ze wczesniej nie zagladalam tutaj ale jakby mi to do glowy nie przyszlo a Ty drogi Gosciu- z ostatniej Twojej wypowiedzi wywnioskowalam, ze jestes mezczyzna- nie wybierasz sie na ta operacje tak? i dobrze, przeciez co to sa te 2 mm! doslownie nic w takiej sprawie! mi lekarze wszyscy powtarzaja, ze to naprawde bardzo rzadko sie zdarza, ze taka torbiel rosnie w jakis znaczacy sposob hehe a moze moja rodzina przekupuje tych lekarzy zeby mi tak mowili? wiem wiem- glupek ze mnie! ale sie rozpisalam powiem wam jeszcze jedno- ta cala "przygoda" z torbielka uswiadomila mi jak wazne jest zycie, zdrowie i wszyscy ludzie, ktorzy mnie otaczaja nawet jestem bardziej cierpliwa jesli chodzi o narzeczonego a wy opowiedzcie troche o sobie czym sie zajmujecie na codzien ja studiuje resocjalizacje w poznaniu i pracuje dorywczo w ch pozdrawiam - a Tobie Elka milego pakowania
gość
10-07-2009, 11:31:00

zapomnialam sie podpisac powyzszy post jest ode mnie Paulina
gość
10-07-2009, 11:33:00

hmm i jeszcze jedno Droga V. przepraszam- zauwazylam, ze jestes jednak kobietka :p
Początkująca
10-07-2009, 20:34:00

Właśnie skończyłam pakowanko,jutro raniutko ruszamy Uwielbiam nasze morze chociaż odstrasza często zimną wodą i deszczykiem mam nadzieję,że pogoda mi dopisze.Paulinko Poznań jest 180km od Legnicy,a więc kawałek drogi,ale za to masz bliżej do morza,musisz namówić narzeczonego i częściej odwiedzać nasze wybrzeże
Pozdrawiam Was jeszcze raz cieplutko ,odezwę się po 19 lipca [addsig]
Ela GG: 28151355
gość
11-07-2009, 20:24:00

Wasza V. jest kobietą.Serdecznie pozdrawiam. Na operacje narazie sie nie wybieram.Licze ze to malenstwo sie uspokoi i da mi swiety spokoj.Jutro do Was napisze. Milej nocki.PA PA.OLA czyli V
gość
12-07-2009, 07:43:00

Śpiochy, wstawać!!! Niedziela minie a tu nikt nie pisze. Tu Wasza V. .Gościu, który rozpoznał we mnie kobietkę-serdecznie Cię pozdrawiam. Napisz coś o sobie. Ja mam 31 lat, jestem prawnikiem który pięć razy próbował dostać się na aplikację ale mam optymistyczne podejście do wszystkiego, co mnie otacza. Uwielbiam pomagać ludziom i żartować.A Ty?
gość
13-07-2009, 11:08:00

Witam V. powiedz mi moja droga tylko jakie wymiary ma Twoja torbielka? byc moze juz gdzies pisalas, ale nie pamietam ;p i jak dlugo o niej wiesz? u mnie to calkiem swieza sprawa, bo 7 lipca odebralam wyniki i sie dowiedzialam... niby jest ok... niby to nic groznego,a jednak wciaz sie zamartwiam nie [potrafie przezyc dnia nie myslac o tym co mam w glowie i co mnie czeka...a przeciez nic tak okropnego mnie nie czeka... lekarze jednoglosnie krzycza: od tego sie nie umiera... a ja wariuje... tzn bez przesady, nadal sie usmiecham, przed bliskimi udaje, ze jest w porzadku, ze sie nie martwie... chodze do pracy, ale sporo mysle... tym bardziej, ze moja torbiel do malych nie nalezy... V. czy to Ciebie jakis profesor wysyla na operacje? to Ty czy ktosd inny ostatnio tak napisal? wiem wiem- moge to sobie sprawdzic, ale nie chce zeby mi tu wiadomosc, ktora juz napisalam zniknela! echhh....
cos o mnie? ja mam 21 lat- a dokladnie 20 lipca skoncze hihihi studiuje resocjalizacje w poznaniu i dorywczo pracuje w pewnym centrum handlowym jestem zareczona od maja tego roku i mieszkam ze swoim narzeczonym mieszkam z nim dlatego, ze on jest ze slaska i tak naprawde musielismy razem zamieszkac przed slubem no i chcielismy oczywiscie poza tym jestem niestety dosc nerwowa i niecierpliwaa, ale co ciekawe tylko w domu :p i zylam sobie spokojnie az do teraz... wiem, ze jeszcze bedzie dobrze, tylko musze sie do tego przyzwyczaic... powiedz mi V. jak Ty podchodzisz do swojej przypadlosci? ze spokojem czy podobnie jak ja?
ech na cale szczescie juz za dwa tygodnie wyjezdzam na wakacje moze tam sie troche odpreze... V. u ilu lekarzy bylas? bo ja chyba mam obsesje... znow sie umowilam do neurochirurga... boje sie, ze zwariuje
czekam na Twoja odpowiedz, i na innych tez oczywiscie Elka- wypoczywaj i korzystaj poki mozesz i zdaj relacje jak wrocisz
gość
13-07-2009, 11:14:00

hmmm nie wytrzymalam i i tak sprawdzilam V. wiesz o niej 4 lata i to Ty jestes od tego prof. Ząbka... powiem Ci, ze to dziwne, ze Ci tak powiedzial... kurcze... ja mysle, ze nam te torbiele same sie wchlona i koniec!!!! pisala- paulina
gość
14-07-2009, 09:54:00

hmmm teraz tylko ja sie odzywam... jutro ide do kolejnego neurochirurga, ale to znajoma mojego taty, wiec wiem, ze nawet jesli nie byloby najlepiej, to ona to jakos poprzekreca/.... chociaz z drugiej strony tlumacze sobie, ze przeciez nie bedzie mnie oklamywac... obsesja? paula
gość
14-07-2009, 16:06:00

Czesc Paula. Tu V czyli Ola. Wiem ze sie denerwujesz bo ta torbiel moze czlowiekowi nieżle nerwy zszarpać ale postaraj się tak jak ja pomyśleć, że każdy z nas ma przypisane ileś lat żyć i tak naprawdę co ma być to będzie i nie mamy na to wpływu. Wiesz , większość lekarzy podchodzi do tematu na spokojnie dlatego ja byłam zszokowana opinią prof. Ząbka , który zalecił natychmiastową operację. A tak naprawdę to myślę, że oni chcą sobie poeksperymentować . Dlatego wrzuć na luz i omijaj temat jak tylko możesz. A jakie ma wymiary ten Twój bączek w główce bo moj 14x12x9 chyba z ostatnich badań. Patrz , robiłam miesiąc temu a nie zaglądam do nich , nie myślę i nie pamiętam. Pisz jak masz pytania i uszy do góry Słonko.Świat przed nami Kochana.Za młode jesteśmy na komplikowanie sobie świata.Bużka. Pozdrawiam Cię i Was wszystkich.Miłego dzionka Kochani.OLA

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: