Reklama:

torbiel szyszynki -pomocy!!! (965)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
02-02-2009, 14:11:00

potrzebuję numer telefonu do prof.Zielińskiego z Warszawy jeżeli ktoś był prywatnie u niego ja nie mogę znależć (on jest od przysadki) a wysyła mnie do niego prywatnie moja neurolog z góry dziękuję.gośka z rzeszowa
Początkująca
03-02-2009, 09:28:00

cześć pierwszy raz jestem na forum.też mam torbiel szyszynki.zastanawia mnie jedna rzecz,lekarze mówią nam ża to nic takiego ale to dziwne że mamy wszyscy podobne objawy.ja mam też problemy ze wzrokiem (podejrzenie jaskry),bylam w klinice gdzie okulistka powiedziała że coś się dzieje z nerwem wzrokowym i to torbiel może być tego przyczyną.moja neurolog oczywiście zbagatelizowała to,nie wiem co o tym myśleć. :
gość
03-02-2009, 17:06:00

hej! tu gośka.a jakie ma wymiary ta twoja torbiel?bo ja tez mam cos ze wzrokiem jakas budowa tarcz wzrokowych jaskrowa ale nie miałam badań kompleksowych tylko pole widzenia 3 razy aha teraz biorę od paru tygodni zamiast vinpotonu funarizinum i jest troszke lepiej pozdrawiam wszystkich pa
gość
03-02-2009, 19:59:00

hej Gosiu moja torbiel ma 6mm.miałam sporo badań w klinice okulist. i tam właśnie powiedzieli że to może być od torbieli i kazali zrobić TK ale neurolog nie chce mi dać skierowania. a jakie masz ciśnienie w gałkach ocznych?
gość
04-02-2009, 13:07:00

czy macie dziwne uczucie spinania na gorze w głowie? bo mnie caly czas cos tam sciska i czuje krew w nosie. trwa to kilka sekund-przestaje i znowu powraca. to tak jakby cos mi glowe od srodka rozpieralo czy to moze byc cisnienie? JAKIE SA OBJAWY CISNIENIA WEWNATRZCZASZKOWEGO? czy to jest groze?

POZDRAWIAM WSZTSTKICH!!!
KINGA 24
gość
04-02-2009, 17:05:00

Podaje nowe gg 7772211 ,tamto nieaktualne.
Trzymajcie sie dzielnie.
Zdrowia i dobrego samopoczucia
Pozdrawiam
Tolken/Token
gość
05-02-2009, 18:34:00

hej.tu gośka.ciśnienie w oczach mam dobre nawet za niskie.a to uczucie rozpierania na górze w głowie to fakt dość często mam.bardzo prosze jeszcze raz czy ktos ma kontakt do prof. Zielińskiego w warszawie-neurochirurg podobno dobry
gość
05-02-2009, 19:41:00

hej. ja też mam prawidlowe cisnienie a pole widzenia mimo kropli coraz gorsze.boje sie ze przestane widziec.nie moge ci pomoc z numerem bo jestem ze slaska. u nas nie ma porzadnych neurologow. pozdrawiam.
gość
11-02-2009, 15:46:00

Witaj Gośka!
Mam namiary do prof A.Marchela w W-wie,zajmuje sie takimi torbielami jak my mamy,lub do dr.Ryszy -neurolog też bardzo dobry.
napisz do mnie na gg 7772211 to Ci podam nr tel.
Dużo zdrowia,uśmiechu i dni bez bólu z dobrym samopoczuciem
Pozdrawiam Was cieplutko!
Tolken/Token
gość
13-02-2009, 17:01:00

Hej Token!tu gośka,. dzieki,ale moja pani neurolog chce do prof.Zielińskiego i tyle trzymajcie sie wszyscy na razie pa.główki do góry.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: