Reklama:

torbiel szyszynki -pomocy!!! (965)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
14-10-2008, 21:50:00

Witaj...Teraz Pawel[maz Eli]...Operacja zostala wykonana w Lodzi w Uniwersyteckim Szpitalu Klinicznym Nr1 im.N.Barlickiego ul .Kopcinskiego 22 .Operacje wykonal dr n.med.Krzysztof Tybor...Zabieg trwal 6 godzin...Czuje sie dobrze i polecam tego cudownego lekarza i czlowieka..Nie mam zadnych powiklan...Nikt naprawde nie moze Ci zareczyc ze to jest torbiel..Renozans magnetyczny tez nie daje jednoznacznej odpowiedzi...Pozdrawiam Pawel
Początkująca
15-10-2008, 21:21:00

Witam Was
Karola jestem w szoku,że Ty szpital zaliczyłaś!!Mam nadzieję,że już jest lepiej?Co do wizyty u psychiatry to mam mieszane uczucia,ja właśnie odstawiłam,po 4 mies.antydepresanty,które może i mi pomogły,ale nie ustąpiły mi po nich wszystkie objawy i jestem przekonana ,że jednak torbiel nieźle mi uciska w głowie Nie faszeruję się teraz żadnymi prochami i raz jest lepiej raz gorzej,niestety już taki nasz los.W moim przypadku,operacja to ostateczność,zwłaszcza po przeczytaniu postu Eli,której mąż był operowany!!!6 GODZINNA OPERACJA!!SZOK!!!Ja się boję narkozy jak ognia,a co dopiero grzebanie w mózgu!! Mam nadzieję,że jeszcze długo mi będzie pisane w miarę normalne życie chociaż czasami odechciewa mi się takiego życia Jestem wściekła,że to właśnie mnie spotkało,a z drugiej strony cieszę się,że to nie guz,bo tu mam pewność po ostatniej konsultacji neurochiruricznej Guzy (a zwłaszcza tak duże) dają o wiele gorsze objawy Brrrrr kończę pisać bo nakręcam się dzisiaj za bardzo
Ps.Paweł jak masz gg to odezwij się do mnie proszę,mam kilka pytań 10927893
Ela GG: 28151355
gość
16-10-2008, 11:16:00

Wiecie co....
Jest mi smutno toroszkię. Wy - przynajmniej byliście konsultowani przez neurochirurgów, dobrych specjalistów. Ja chodzę wyłącznie do neurologa na tym moim małym zadupiu. Pocieszające jest jednak to, że moja torbiel została wykryta zupełnie przypadkowo. Wcześniej nie miałam żadnych, absolutnie żadnych objawów. Tak mi się przynajmniej zdaje.

Elu 115 - widzisz. W moim przypadku nawet wylądowanie w szpitalu niewiele zmienia. Jeśli zdarzy się kolejna potrzeba pobytu w szpitalu (a mam nadzieję, że nie) to pojadę do Warszawy czy gdziekolwiek, aby nie tu.

Ps. ja też panicznie boję się narkozy, słowa szpital, zabieg, operacja.
cocakarola
gość
17-10-2008, 13:11:00

Torbiele idzie wymasować przez receptorologię. Nie napiszę więcej, bo niektórych to obraża, lub nigdy o tym nie słyszeli i się pienią, a Ci co cośkolwiek słyszeli na ten temat to zgadzają się z ; www.uwagi.onet.pl z września 2008.r na temat np. nabiału- szukaj w arhiwach. To dotyczy wszystkich chorób i również tych o których piszecie.
gość
19-10-2008, 09:58:00

wpadłam na coś takiego gdy usilnie szukałam informacji o neuralgii. Na jednym z forum dziewczyna napisała, że jej mama po 20 latach pozbyła się silnego bólu dzięki REIKI (reice). Niestety była równie tajemnicza jak T i ie napisała nic więcej. może jednak coś nam przybliżysz?
gość
31-10-2008, 08:04:00

Witajcie!
Operacja,to trudna i ostateczna decyzja,w moim wypadku było tak samo,ale po miesiącu odbudowała się torbiel szyszynki z powrotem,lekarze nie wiedzą dlaczego?Walczę dalej...
Paweł,zdrowia,zdrowia,nabieraj sił.
Wszyscy trzymajcie się dzielnie
Odwaga ... to nic innego ,
jak tylko siła pozwalająca
pokonać niebezpieczeństwo, lęk ,
niepowodzenie, niesprawiedliwość
i nadal wewnętrznie wierzyć,
że życie przy wszystkich
swych smutkach jest dobre;
że wszystko ma swój sens ,
nawet jeśli przekracza to
nasze rozumienie;
i że zawsze jest jakieś jutro.
Wiele sił i pozytywnego nastawienia.
Walka jest trudna,ale warta tego.Życie jest piękne.
Powodzenia.
Token GG3337758
gość
31-10-2008, 18:31:00

Witajcie!
Nie znalazłam innej wersji tej piosenki,ale potrzebujemy sił szczególnie teraz jesienią i wiosną,gdy atakują nas stany depresyjne
Posłuchajcie ze mną
http://spelnionemarzenia.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvNTk1NzgsdXR3b3IsMjMxMTUwLmh0bWw=
Miłego wieczorku,spokojnej nocy i kolorowych snów.
Pozdrawiam wszystkich.
Tolken
gość
04-11-2008, 16:34:00

Witajcie!Proszę o pomoc,szukam dobrego neurochirurga,który przyjmuje w Poradni Neurochirurgicznej ul.Banacha w W-wie,mam zgłosić się do tej Kliniki na konsultację,ale chciałabym trafić do dobrego lekarza,proszę o szybką odpowiedź, w listopadzie mam się tam zgłosić.
Dziękuję.
Pozdrawiam wszystkich torbielowców i nie tylko.
Tolken
gość
09-11-2008, 14:08:00

Witajcie!
Proszę o pomoc!
Szukam dobrego neurochirurga,który przyjmuje w Poradni Neurochirurgicznej ul.Banacha 1A w Warszawie,mam zgłosić się na konsultację
jestem po operacji torbiela,ale niestety torbiel odbudowała się po miesiącu z powrotem chciałabym trafić do dobrego lekarza,proszę o szybką odpowiedź, w listopadzie/grudniu mam się tam zgłosić.
Dziękuję.
Prof.Harata z Bydgoszczy polecam wspaniały lekarz.
Pozdrawiam wszystkich,trzymajcie się dzielnie.
Moje GG 3337758
Tolken/Token
gość
09-11-2008, 20:13:00

Przepraszam źle podałam GG ,już poprawiam
Moje GG 3377758
Tolken/Token

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: