Reklama:

TORBIEL PAJĘCZYNÓWKI :( JAK MAM ZYC?? (514)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
28-12-2009, 16:41:22

witam ...wszyscy piszecie o torbielu pajęczynówki.. objawy..itd.. napiszcie prosze gzie jest najlepsza klinika najlepszy lekarz..mój 18 letni syn tez ma torbiela.
gość
30-12-2009, 18:13:59

Bydgoszcz profesor Harat
gość
02-01-2010, 19:12:34

Witam
Rok temu wykryto u mnie w badaniu MRI torbiel podpajęczynówki lewego płata skronowego 2,5x 3 cm miałam skontrolować to za rok by sprawdzić czy aby sie nie powiększa i czy objawy- jakimi sa bóle głowy, mroczki przed oczami itp. nie nasilają się. Obecnie jestem w 16 tygodniu ciązy i bol głowy jest juz nie do zniesienia- nie mogę brac leków zeby nie zaszkodzić mojemu maleństwu, a na wizytę u neurologa muszę czekać zbyt długo- juz nie mam siły, nie wiem co mam robić. Mam wrażenie ze zaczyna mi odbijać, ze zaczynam zachowywać sie conajmniej dziwnie.Boje sie ze sobie nie poradze. Czy ktoś miał w ciązy taki przypadek.
jeszcze jedno ból głowy w ciązy jest czestością kiedy hormony zaczynają swirować, ale mnie boli właśnie po lewej stronie i bol trwa tak długo ze przenosi sie na całą głowe.
nnn
gość
04-01-2010, 21:41:17

witam..przejdz do pierwszych stron forum tam jest opisany przypadek w ciąży..w gre wchodzi tylko cesarka z tego co wyczytalam..
dzieki za wskazanie lekarza -chodzi mi o prof.Harata ale zarejestować sie u niego lub zdobyć jakikolwiek kontakt graniczy z cudem.może ktoś ma namiary na Profesora z góry dziekuje..
gość
05-01-2010, 19:56:33

P Harat 0695913926
gość
07-01-2010, 20:51:31

dzięki bardzo.próbowałam sie zarejestować ale najbliższy termin to połowa czerwca.to brzmi jak jakies nieporozumienie... na prywatną wizyte czekać pół roku???
gość
28-01-2010, 19:00:34

Na wizytę czeka się pół roku i kosztuje 300zł. w prywatnym gabinecie. Innej możliwości nie ma, chyba, że znasz kogoś, kto jest dobrym kolegą profesora, to masz jeszcze szansę inaczej zapomnij!
Profesor dla bogatych!
gość
30-01-2010, 15:39:31

jeżeli chodzi o zdrowie to moim zdaniem jest ono bezcenne..zastanawiam się tylko czy jest to dobry i konkretny lekarz.czy jest godny polecenia?
gość
01-02-2010, 21:41:34

"TORBIELIKI" !!!!!! :)
Piszmy do siebie na gg 3232379

Moj synek Wiktor ma 11 lat i ma 3 torbiele
1. W środkowym dole czaszki 7 cm / 6,5 cm / 5,5 cm
potężna:( nawt ulepiłam wielkość z plasteliny
2.W zatoce klinowej 2cm
3. Na lewym grzebieniu potylicznym 2 cm

Dowiedzieliśmy się w lipcu ubiegłego roku przez częste bole głowy. Trafiliśmy na oddział dziecięcy.
Z bolu wymiotował .Stwierdzili ,ze to przez grype jelitową
informowałam ,ze wpierw pojawił się bole głowy a pozniej wymioty.Sytuacja powtórzyła się kilkakrotnie
Nalegałam przez 2 tyg.i CT(tomograf) i wielkie żdziwienie.EEG niestety wykazało epilepsje
szybko TK(rezonans magnetyczny) i wyszły 3 szt.
Konsultacja w W-wie w Centrum Zdrowia Dziecka w Krakowie u neurochirurgów badania wzroku ,słuchu,dno oka i zalecono kolejne TK za 6 mies.
Wlaśnie minęło.
Pojechałam ponownie do W-wy z wynikami i zracji tego,iż objawy nie ustępują i nasilają się
Synek został zakwalifikowany do leczenia operacyjnego-endoskopowej fenestracji torbieli.
gość
01-02-2010, 21:50:13

P.S
Zbierając od lipca informcje o klinikach oraz lekarzach większość ludzi z torbielami,gózami,krwiakami itp. w głowie w 90% przypadków polecili mi dr. Harata w Bydgoszczy
Neurochirurg dziecięcy w moim rankingu
1 miejsce zjął dr..Paweł Daszkiewicz w W-wie

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: