Dzięki, umówię się tam na wizytę.
tom2345 2022-04-10 22:13:53
witam, czy jest się czym martwić : w przystrzałkowych partiach tylnego dołu czaszki torbiel pajęczynówki o wym. poprzecznych do 13x10mm- i dopisane jest, że bez znaczenia klinicznego, poza tym przestrzenie podpajęczynówkowe prawidłowe. prócz tego, obraz RM jest prawidłowy. oczekując na wizytę , zapytam Was, co sądzicie. objawy jakie mam to czasami tylko napadowe chwilowe zawroty, ale są objawy przypominające zaburzenia psychiczne , ataki paniki , coś jakby drżenia ciała od wewnątrz- niewiem jak to opisać właściwie. od kilku lat to trwa a rezonans wykonany kilka dni temu. czy więc torbiel może tu wpłynąć na takie objawy, czy raczej szukać pomocy u psychiatry a torbielą na razie się nie przejmować ?
Gość 2022-03-26 00:04:36
Witam Was, powiedźcie mi jaki jest sposób aby dostać się do Szpitala Wojskowego w Bydgoszczy? Mam torbiel pajęczynówki (8cm) w środkowym dole czaszki, lewa strona oraz hypoplazje lewego plata skroniowego. Mam skierowanie pilne do neurochirurga i normalne do szpitala, ale kiedy dodzwoniłem się do Szpitala Wojskowego w Bydgoszczy, powiedzieli ze muszę mieć konsultacje zrobioną w ich placowce(wiec chyba chodzi o wizyte u neurochirurga?) a jak zadzownilem do placowki obok to powiedzieli ze termin jest na 2027 rok, czy to jest możliwe? Sam już nie wiem czy coś źle zrozumiałem. Macie jakiś sposób jak najszybciej się tam dostać? Np. jakas prywatna wizyta u lekarza, ktory tam pracuje lub inny sposob. Proszę Was o pomoc, bo boje się, że coś mi się stanie i z tego nie wyjdę :(
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.