Reklama:

TORBIEL PAJĘCZYNÓWKI :( JAK MAM ZYC?? (514)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
17-01-2009, 17:38:00

Witam!
Ja mam torbiel pajęczynówki 4,1-3,9 cm i lekarz mi nie przepisał żadnego leku.
gość
17-01-2009, 19:35:00

ja mam torbiel centymetrową i mam napady
gość
18-01-2009, 17:13:00

ok.Jakie lekaestwa wedlug was sa najbardziej skutecznymi przy torbieli.Jak wczesniej pisalem ,w moim przypadku jest to keppra.Ktore z podawanych specyfikow maja najlzejsze skutki uboczne.Co jezeli przy tym leku bede pil alkohol??czy papierosy moga miec jakis negatywny wplyw?
gość
01-02-2009, 17:11:00

wszystko zalezy w ktorym miejscu zostala wykryta torbiel podpajeczynowki.
moja coreczka ma ja w okolicy nadsiodlowej,wiec blisko przysadki,nerwu wzrokowego,pnia mozgu.
klopoty ze wzrokiem,hormonami to trzeba u niej kontrolowac.
wasza torbiel moze byc w roznych miejscach w obrebie mozgu.
wowczas objawy moga byc inne lub moze nie byc ich wcale. znam osobe ktora ma torbiel ktora nire daje zadnych objawow.jest napewno mnostwo osob krore nie sa swiadome ze ja maja.
pozdrawiam
gość
01-02-2009, 17:47:00

Torbiel pajeczynówki w okolicy bieguna czołowego lewego płata skroniowego o wym ok40X28X44mm poza tym mózgowie o prawidłowej strukturze i gęstości .Zmian ogniskowych nie uwidoczniono .struktura tylnego dołu czaszki bez uchwytnych zmian. układ komorowy symetryczny ,nieposzerzony ,nieprzemieszczony ??czy są jakieś leki dodam tylko ze wczesniej miałam krwiaka podwardówkowego i się wchłonoł i nie mam żadnych objawów Miałam 6 miesiecy torbiela 28X 29 mm a teraz tak urósł ..??
gość
03-02-2009, 20:29:00

cześć , wesz co ja też żyję z torbielą moja jest umiejscowiona po lewej stronie płatu czołowo skroniowego i jest wielkości dużej śliwki węgierki .Jak zapewnia lekarz to mam ją od urodzenia , a o jej istnieniu dowiedziałem się jakieś 7 lat temu .no cóż jest i będzie i cały czas będziemy z nią żyli w ciągłym i nieustającym bólu ale wiesz co pociesz się tym że do bólu można się przyzwyczaić ,ja tak zrobiłem .Te ciągłe pobudki z bólem głowy ba nawet rzekłbym ciągły i nieustający ból,wzrok również pogorszył mi się a ostatnio to chyba nawet bardziej .I co? Mamy z tym żyć i to wszystko tak powiedział mi jeden z ordynatorów
Początkujący
03-02-2009, 22:20:00

wiecie co to wszystko to banal jak mozna tak mowic i pisac lekarze to sadysci nie chca wogole pomoc gdybym mial taka mozliwosc to zabijalbym takich smieci jak oni ja zyje (jeszcze zyje)z tym od 9 lat i stan zdrowia sie pogorszyl serce slanie mozg obumiera wzrok zanika a lekarze co mowia??mozna tak zyc!!!!!!!!tylko ktory zapyta ile razy dziennie mam wzywac karetke ile pluc krwia dusic sie i zastanawiac kiedy przestanie bolec??!!ilu jest takich!?zaden!!!!!!!!!!!siedza na dupie gadaja glupoty i nie pomoga nikomu puki im sie nie da w lape na to licza!!!!!!!!a ja mam umierac!!!??? po co nam taka sluzba zdrowia po co tacy lekarze!!!prezydenta tez powinni wyrzucic gorszego nieudacznika nie widzialem i partacza !!!!!!!!!!to jest poprawa???1 chyba u niego w domu!!raczej w kurniku bo tam mieszkaja kaczki nic tylko sraja pod siebie!!!!!!!!!!!!!wystrzelac te padliny!!!!!!!a my bedziemy umierac!!!!!!!!!!!!!w dupie takie zycie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![addsig]
amstaf
gość
06-02-2009, 21:20:00

dghg
gość
06-02-2009, 21:28:00

Witam wszystkich,

Nie mam zamiaru Was pocieszać, bo moja wiadomość nie ma takiego celu. Jakiś czas temu trafiłam na te forum i od samego czytania rozbolała mnie głowa.

Pisze do wszystkich internautów mających problem torbielą pajęczynówki z takimi radami:

1) nie czytajcie tych rzeczy na forach, bo to bez sensu-po tym są same zmartwienia i niedomówienia,
2) każdy z Was ma inny przypadek i inaczej się go leczy,
3)......

Ja wygrałam z nią walkę i jestem ponad nią... - jeżeli ktoś ma do mnie pytania proszę pisać na forum. Z chęcią odpowiem na wszystkie pytania i wesprę duchowo!!

Pozdrawiam
gość
06-02-2009, 21:30:00

Witam wszystkich,

Nie mam zamiaru Was pocieszać, bo moja wiadomość nie ma takiego celu. Jakiś czas temu trafiłam na te forum i od samego czytania rozbolała mnie głowa.

Pisze do wszystkich internautów mających problem torbielą pajęczynówki z takimi radami:

1) nie czytajcie tych rzeczy na forach, bo to bez sensu-po tym są same zmartwienia i niedomówienia,
2) każdy z Was ma inny przypadek i inaczej się go leczy,
3)......

Ja wygrałam z nią walkę i jestem ponad nią... - jeżeli ktoś ma do mnie pytania proszę pisać na forum. Z chęcią odpowiem na wszystkie pytania i wesprę duchowo!!

Pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: