Reklama:

TORBIEL PAJĘCZYNÓWKI :( JAK MAM ZYC?? (514)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
11-12-2008, 09:49:00

Witam. Proszę o namiary do prof.Harata Bydgoszcz neurochirurg!!!
Beata
gość
11-12-2008, 11:03:00

Proszę w google wpisać prof. Marek Harat i jego adres się pojawi.
Prywatny gabinet ma przy ul. Widok w Bydgoszczy.
Terminy są bardzo odległe. Ja rejestrowałam się na przełomie września/października (nie pamiętam dokładnie) i jestem zarejestrowana dopiero na koniec stycznia. Pani w rejestracji pyta się "z czym" się zgłasza do profesora. Ja mam torbiel pajęczynówki, ale, być może jak jest coś zagrażającego życiu, to rejestrują na wcześniejszy termin.
Początkująca
11-12-2008, 11:23:00

Dzięki serdeczne za odpowiedż.
Beata
gość
15-12-2008, 21:16:00

29-07-2007 o 21:33, gość :
ja tez mam torbiel na lewej skroni i lekaz tez powiedzial ze niemam sie tym przejmowac zyje teraz troszke ostrożniej wykonuje zawod kierowcy tira
gość
15-12-2008, 21:33:00

dowiedziałem się o moim torbielu pajęczynówki rok temu miałem wymiary 18 na 17 mm ale juz naj prawdo podobniej nie mam jak chcecie wiedziec czemu juz nie mam i jak to zrobiłem napiszcie na moje gg 1137162
gość
20-12-2008, 22:40:00

Dlaczego nie napiszesz jak pozbyłeś się torbiela na forum??? Czy to jakaś tajemnica?
gość
21-12-2008, 00:29:00

Niektórzy robią sobie żarty a innym niepotrzebną nadzieję. Przykre to!
gość
23-12-2008, 11:39:00

Witam mam 22 lat i mam torbiel pajeczynówki o wymiarach 32x10mm. Moja sytuacja jest bardzo skaplikowana i nie wiem co mam o tym myslec zaczne od poczatku, od kiedy pamietam mialem zawsze dziwne bole w lewej skroni trwaly one nie wiecej niz 3 sek i byl to bol jakiego nie mozna sobie wyobrazic wszystko wypadalo mi wtedy z rak a sam kladłem sie nie raz na ziemi te bole wystepowaly tak co 3 miesiace i zadko jeden po drogim dalo sie z tym zyc:0 poszlem do neurologa i przepisal mi amizepin który mi pomogl nie mialem bardzo dlogo zadnego ataku bol wrucil po ok 2 latach ale byl dozo slabszy. jkis rok temu zaczela mi sie przygoda z psychiatra poniewaz mialem straszne leki zapisal mi lexapro 10 mg i od tego czasu zaczely mi sie straszne bole glowy wszystkich rodzajów od slabych uciskowych az do okropnych nie do wytrzymania ale minely po okolo miesiacu i pozniej czulem sie wspaniale tak dobrze ze sam po 5 miesiacach odlozylem leki bylo dobrze jeszcze przez pare miesiecy az wkoncu pod wplywem dozego stresu ktory trwal dlozszy okres czasu zaczelo mnie sciskac w klatce piersiowej ale tak bardzo mocno mialem dusznosci ( jezeli byla jakas sytuacja ktora wymagala odemnie koncetracji nagle przechodzilo ale wracalo po chwili , pewnego dnia zaslablem pamietam ze bylem strasznie wystraszony i dostalem strasznych bolow glowy nic nie pomagalo zadne prochy moze tylko afoban ( przeciwlekowy) ktore trwaja do dzis z malymi przerwami ale caly czas o nich mysle a najwiekszy problem jest w tym ze mam ta torbiel . mozliwe ze te bole sa od tego ? nie mam zadnych mdlosci mroczków przed oczami zawroty tylko przy bardzo ciezkiej pracy . czy moze mi ktos pomuc ?
gość
16-01-2009, 21:23:00

Witam.
Czy moze ktos wie dlaczego przy torbieli pajeczynowki,lekarz przypisuje preparat o nazwie keppra??Poza tym,czy mozecie mi wyjasnic jaki zwiazek ma torbiel i padaczka przy ktorej z tego co wiem w/w lek jest podawany??
gość
17-01-2009, 15:13:00

ja mam torbiel przez którą są napady padaczki dlatego podaja leki antypadaczkowa 17% napadów jest wyłowywane przez torbiele

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: