jakby ktos mial ochote pogadac to zapraszam gg 773580 ;)
malwak1985 2007-01-03 21:05:00
Co oznacza stan gdy występują tiki nerwowe w postaci krótko trwałych lecz bardzo częstych napięć mięśni kończyn oraz głowy ??
Proszę o szybką odpowiedź !![addsig]
Gość 2007-06-20 14:55:00
"Boli mnie najbardziej to że jestem dziewczyną która można powiedzieć podoba sie chłopakom. Ale niestety do czsu. Zazwyczaj podobam sie takim co mnie nie znaja na codzień i poznają jeszcze w tedy gdy tego nie mam. "
Ja tez podobam sie płci przeciwnej, jestem chlopakiem. Boje sie kontaktu z dziewczynami, ze przestane sie im podobac z powodu tych tików głowy i wogóle niepotrafie sie wygadać i zabajerować dziewczyny byle jaką gadką tak jak to inni umią. Niewyobrażam sobie bym poszedł z dziewczyną np. do kawiarni i siedzial na przeciwko niej - od tego trzesienia głowy bym dostał padaczki... Dla mnie to jest niewyobrazalny stres stojąc przed kimś lub siedząc i rozmawiając z nim patrząc prosto w oczy i unikam takich sytuacji bo boje sie ze bedzie mi sie trząsala głowa.. ktos pewnie powie - a skąd wiesz ze tak będzie... - nawet ostatnio jak bylem w kinie to niepotrafilem wysiedziec, nawet opieranie głowy na rece niepomagało, co chwile mi szarpało głową w lewo, po takim szarpnieciu jest okropnie bo mam wrazenie ze wszystcy sie potem na mnie patrzą co chwile czy znowu sie bede trząsł i stres narasta.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.