Reklama:

TĘTNIAK MÓZGU (4111)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
30-01-2017, 18:50:11

To jakie mialas badanie robione? Angio TK odrazu czy wczesniej jakies inne?
gość
30-01-2017, 19:03:22

Miałam robioną angiografię
gość
30-01-2017, 19:06:44

N a Twoim miejscu zrobiłabym angiografię i miałabyś diagnozę.
gość
30-01-2017, 19:16:24

jakiego neurochirurga byście polecili i czy slyszelisc albo mieliście do czynienia z dr Maciej Miś
gość
30-01-2017, 19:24:30

mialam robione w sierpniu rezonans na którym wyszło uwypuklenie tetnicy szyjnej wewnetrznej ptawejdo weryfikacjiangio tk a teraz końcem grudnia angio tk na którym napisano uwypuklenie ściany prawej ica do zróżnicowania pomiędzy drobnym tetniakiem a szerszym odejściem prawej pcoa do uzupełnienia oceny w badaniu angiografii Dsa
gość
30-01-2017, 19:56:55

to zrób tę angiografię
gość
30-01-2017, 21:34:57

48-latka - ja miałam embolozację w Lublinie tak jak pisałam wyżej w kwietniu 2016r. I tak jak pisałam nie czuję się najlepiej. Po 4 miesiącach wróciłam do pracy. Nie mam ciężkiej pracy bo jestem sekretarką,ale stres, tempo itp niekiedy źle na mnie wpływają. Dlatego się niepokoję . Nie mam kondycji, jak coś więcej zrobię np. Pomyje okna, posprzątajm to z dwa dni się żle czuję. Czy to normalne.?A wcześniej przecież biegałam i się nie oszczędzałam - teraz wyjdę na drugie piętro i mam zadyszkę. Jak Wy żyjecie po takich zabiegach . Pozdrawiam wszystkich.
gość
31-01-2017, 01:06:20

Kto Ci robił w Lublinie embolizację ? jak długo leżałaś w szpitalu ? Ja czekam na embolizację w Lublinie. Bardzo się boję
gość
31-01-2017, 09:13:25

czy ktos ma zdiagnozowanego tetniaka na 2mm ,3MM? czy coś z tym neurochirurdzy robią?
gość
31-01-2017, 12:27:55

Witam.Do 48-latki.Jestem po embolizacji tetniaka tętnicy wew lewej mam 43 lata.Co do mojego samopoczucia to też nie powiem że żyję normalnie tak jak lekarze mówili że ma być po zabiegu.Przed operacjami bo miałam jeszcze zakładany stent pod tego tętniaka zanim sie dowiedzialam to uprawiałam czynnie sport żyłam bardzo aktywnie .Teraz mam ograniczenia nie mogę sie forsować bo czuje ucisk nie mogę też długo trzymać głowy w dół mam tu na mysli pracę w ogródku poza tym przy wyzszym ciśnieniu boli mnie lewe oko i tyl glowy prace zamieniłam na pół etatu ze sportu teraz tylko kijki czasami rower .Nie chcę narzekać bo żyję nie wiem co by było gdyby mi pękł ten tętniak był dość duży mogloby się to żle skonczyć. Pytała Pani o samopoczucie to tak to wyglada zależy też od dnia i od ciśnienia ja jestem niskocisnieniowcem dla mnie 120/70 to już podwyższone.Pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: