80 % wszystkich niepeknietych tetniakow u mlodych ludzi zabezpiecza sie poprzez embolizacje.Metoda uwazana przez neurochirurgow i neuroradiologow interwencyjnych za najbardziej bezpieczna i nieinwazyjna, w odroznieniu od kraniotomii polegajacej na otwieraniu czaszki, niosacej za soba wiele powiklan . Ty sama masz powiklania , 15 -3-2011pisalas , ze masz padaczke jako powiklanie po klipsowaniu niepeknietego tetniaka. Leczysz sie na padaczke po operacji ktora mialas we wrzesniu 2010r., a ktora jest wlasnie powiklaniem , lecza ciebie trileptalem w ilosci 900mg dziennie.I ty chcesz mscic sie za wlasne niepowodzenie, nie zycz drugiemu co tobie niemile.Nie odradzaj nigdy wiecej embolizacji , bo widzisz co tobie przyniosla jak ja nazywasz " normalna czy tradycyjna operacja".
Milion razy bezpieczniejsza od Kraniotomii. Jestesmy tu na forum ponad rok a niektorzy dluzej i mamy wiedze ,o jakiej ty mozesz dopiero posnic.wpadlas jak wiatr z niczym. Nie wiedzialas ze ja czytam watek o padaczce, znam wszystkie twoje wpisy i moge podac daty z godzinami wlacznie.Nie mac tutaj i nie klam , nie twoja wina , ze masz padaczke , ale badz uczciwa i nie krec , ze embolizacja nie jest polecana jest! przez profesorow z calej Polski. Doprowadzilas mnie mloda 20 - latko do rozstroju , ci , ktorzy dlugo tutaj pisza wiedza kto ja jestem. Pozdrawiam Was , musze wziac na uspokojenie bo cisnienie mi skoczylo na 180/90