Reklama:

TĘTNIAK MÓZGU (4111)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
03-06-2011, 09:59:03

No to były intensywne bóle ja jestem dokładnie 2 tygodnie po zabiegu
gość
03-06-2011, 10:07:13

No to były intensywne bóle ja jestem dokładnie 2 tygodnie po zabiegu... i nie wiem co z tym zrobicale praktycznie codziennie biore tabletke przeciwbólową
gość
03-06-2011, 10:15:01

Ja na początku też tak miałam, brałam tabletki. I najważniejsze to nie przemęczaj się i zrezygnuj na razie z wysiłku, zabezpieczony tętniak musi zakrzepić. To, że nie masz otwartej głowy, że nie leżałeś miesiąc w szpitalu nie oznacza że nie jesteś po bardzo poważnej operacji, która też mogła się zakończyć różnie. Szanuj życie i szansę którą dostałeś, są osoby, które niestety nie miały tyle szczęścia. Nie podpisujesz się ale myślę, że to Mateusz tak? Odstaw sporty na bok, jeszcze będziesz miał na to czas, nie doprowadzaj do skoków ciśnienia, a wysiłek fizyczny niestety temu sprzyja.
Ja przez pierwsze 3 miesiące od zabiegu bardzo uważałam, dopiero po kontroli kiedy okazało się, że jest wszystko ok - wyluzowałam.

Pozdrawiam,
Karolina.

Pozdrawiam,
Karolina.
Początkująca
03-06-2011, 10:26:49

Do tego wszystkiego co napisala juz Karolina dodam jeszcze tylko jedno,mam nadzieje,ze uzywki odstawiliscie W tym pierwszym okresie to naprawde wazne Pozdrawiam Ala
Początkujący
03-06-2011, 21:52:53

Witam tak to ja .
dzis znowu miałem te drętwienia ale tylko palców dosłownie moze z minute i przeszło mozę faktycznie za wczensie zaczełem odczekam troche tylko kurcze za tydzien jest święto twierdzy taki festiwal historyczny i włąsnie nie qwiem czy sie tam wybrać a amam tam pomaac tylko twierdza jest na górce takiej nie za duzej nie za małej pogadam z lekarzami co ooni na to dziękuje wam Kobietki za rady i informacje ;)
Początkująca
03-06-2011, 22:07:49

Witaj Mateusz wiem,ze bardzo by sie chcialo to czy tamto tylko pomysl czy warto narazac swoje zdrowie Przeczekaj tym bardziej ze jak sam widzisz organizm reaguje na Twoj wysilek Madrej decyzji zycze i uwierz bezczynnosc wszystkich meczy ale swiadomosc z czego sie wyszlo obronna reka pomaga Pozdrawiam Ala
Początkujący
04-06-2011, 19:48:56

Hej no i wczoraj znowu miałem to dretwieni ereki było chwilowe rano dziswstałem i nie musiałem brać tabletki ból by minimalny no wieczorem znowu dretwienie dłuzsze i nagły bół głowy wziełem tabletke i juz ok nie wiem co sie dzieje mam nadzieje ze to nic złego mozęcie mi opisać jak to u was było po zabiegu co wam dolegało jak sobie z tym radziliscie?
Początkujący
04-06-2011, 19:49:00

Hej no i wczoraj znowu miałem to dretwieni ereki było chwilowe rano dziswstałem i nie musiałem brać tabletki ból by minimalny no wieczorem znowu dretwienie dłuzsze i nagły bół głowy wziełem tabletke i juz ok nie wiem co sie dzieje mam nadzieje ze to nic złego mozęcie mi opisać jak to u was było po zabiegu co wam dolegało jak sobie z tym radziliscie?
gość
11-06-2011, 05:31:47

Pamiętaj trzeba się cieszyć z tego to jest. Powikłania po takich zabiegach są dużo większe. Ćwiczenia, wysiłek daruj sobie dostałeś drugą szansę jak my wszyscy na tym forum trzeba się z tego bardzo ale to naprawdę bardzo cieszyć i korzystać z życia
Początkująca
11-06-2011, 06:41:28

Bardzo madre slowa Musimy nauczyc sie zyc ''wolniej' Cieszyc sie kazdym darowanym dniem i wierzyc,ze z kazdym dniem bedzie lepiej i tak jest Milego weekendu pozdrawiam Ala

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: