Reklama:

tętniak mózgu-życie po embolizacji (439)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
26-04-2017, 18:46:32

hej, hej podaj maila , jesli mozesz
gość
26-04-2017, 19:38:17

lub odezwij się na maila komputerzielony@wp.pl
gość
01-06-2017, 13:44:02

Gość 2014-02-13 20:58:39
Uczestniczę w tamtym forum, ale zobacz, tam ciągle lądują osoby z zagrożeniem, które nagle dowiedziały się,że mają tętniaka.A czasami ich bliscy leżą w szpitalu z powikłaniami po nagłym pęknięciu tętniaka. Dodaję im otuchy, odpowiadam na pytania o embolizację, inne metody leczenia, podaję tylko to , co sama przeżyłam.
Moja sytuacja jest inna, jestem po wylewie niepowikłanym i embolizacji.Mam zamiar wrócić do pracy. po długim zwolnieniu.Szukam osób, które żyją z Tętniakiem już kilka lat, pracują. Chciałabym wiedzieć , czy dobrze się czują ,jak sobie radzą. Co z późnymi zmianami, bólami głowy, kolejnymi angiografiami. U mnie nie ma już pożaru, jest tlący się żar. Jeśli przeczyta to właśnie osoba pracująca, a będąca już kilka lat po, niech się odezwie- pocieszy niedowiarka, który myśli,że praca mu zaszkodzi. Tak bardzo chciałabym pobyć z synem mam 46 lat, a moja praca to nerwy, nerwy plus nadciśnienie. Każdy , kto to przeżył, wie że to mieszanka wybuchowa.Poza tym dramatyczne pęknięcie tętniaka nastąpiło w miejscu pracy i to mnie stresuje dodatkowo. Brr... niech ktoś napisze- pracuje daję radę, unikam.., nie martwię się.G.
gość
01-06-2017, 13:46:58

Ja jestem 7 miesięcy po peknietym tetniaku
Strach jest non stop czeka mnie za tydzień pierwsza angiografia . Mam 34 lata i szczerze żyć mi się juz nie chcę.
gość
05-06-2017, 07:14:28

Witaj
ja nie co prawda tak duzego stazu ale mialam embolizacje w pazdzierniku 2016 i teraz 8 czerwca bede miala druga . Zyje chociaz pelna strachu . co wydaje mi sie jak najbardziej normalnym odczuciem .
Pozdrawiam Beata
gość
05-06-2017, 21:31:45

Nie martw się każdy z nas w głębi duszy boi się, ale teraz trzeba się cieszyć każda chwilą życia.
gość
05-06-2017, 21:36:46

Czy ktoś kochani wie na ile wystarczają te sprężynki w głowie lub stent?
gość
06-06-2017, 13:17:57

Właśnie odebrałam wynik rezonansu i tetniak embolizowany w 2013 roku jest do poprawki ,jutro idę na konsultacje do lekarza który mnie embolizował ale już się martwie.
gość
06-06-2017, 18:17:35

Nie martw się będzie dobrze a prace fizyczną masz prowadziles intensywny tryb życia?
gość
07-06-2017, 11:42:05

Może nie tętniaka ale mam nacxyniaka mózgu wielkości piłki tenisowej jestem po dwóch embolizacjach ostatnia 16 maja w wyniku której pękło mi naczynie i doszło do krwawienia później obrzęk mozgu skutkiem teho wszystkiego był niedowład lewej strony ciała następną embizacja 26 lipca embomizacji samej w sobie sie nie boje jedyne co to boje sie kolejnych niedowładow mam 23 lata i trochę to dołujce ponieważ muszę prowadzić oszczędny tryb życia a moje pasje i hobby nie Zaliczały sie do bezpiecznych dla mijego stanu zdrowia lub niedowłady występujące po embolizacjach uniemożliwiały mi ich wykonywanie miałam dac juz sobie spokój z kolejnymi etapami embolizacji które sa koniecznie aby zamknąć w całości naczyniaka ale chciałabym wrócić do pełnego zdrowia i znowu cieszyć sie życiem wiec pewnie to nie koniec embolizacji

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: