Reklama:

śpiaczka (15631)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
28-08-2007, 20:52:00

Aniu wczesniej pisałam na forum o tym winie z Gidle niedaleko Radomska
Ja smarowalam nim tate i rowniez dawałam do picia.Bardzo niewiele malutenki łyczek lub pare kropel.
Słuchajcie tam naprawde dzieja sie CUDA.Ostatnio ze 3 tyg. temu rodzice przywizli tam zupelnie sparalizowane dziecko nie moglo chodzic ani nic(niewiem czy bylo od urodzenia czy nie).Polozyli je tam blisko oltarza.Tamtejszy ksiadz(o. dominikanin)musial na chwilę wtedy wyjsc gdy wrócił to dziecko juz chodzilo
Tam naprawdę sie dzieją cuda.Matka Boża kazdego miesiaca kogoś uzdrawia.Co miesiąc jest klika swiadectw o uzdrowieniu
Jest tam strona internetowa całego tego Sanktuarium oraz świadectwa uzdrowionych ludzi.Byłam tam jest tam pieknie, mozna zamówić msze za chorego.Wpiszcie w google Gidle dominikanie

pozdrawiam serdecznie
Magda
gość
28-08-2007, 21:01:00

profesor Talar ma na swoim koncie ponad 150 przypadkow wybudzen ze spiaczki i jest jednym ze swiatowych specjalistow w tej dziedzinie. Daje nadzieje i szanse przypadka ktore inni uwazaja za przegrane. Polecam konsultacje z profe***m.
Forumowiczka
29-08-2007, 06:16:00

MAdziu bardzo dziękuję, za odpowiedź, właśnie znajomy przywiózł dla Michała to wino tylko nie wiedziałam, czy nim smarować czy dawać do picia. Wielkie dzięki. [addsig]
Aniaiania
gość
29-08-2007, 10:11:00

Ula coś ostatnio nie ma ciebie, powiedz mi dlaczego twój mąż jest w takim stanie bo chyba gdzieś to przeoczyłam, dzisiaj mam bardzo smutny dzień chce mi się płakać i zastanawiam się czy ta walka ma jakiś sens ja już NIE MAM siły edyta
gość
29-08-2007, 10:15:00

15-05-2007 o 20:15, aniaiania :
Witam, Dziś byłam u Profesora Talara (jeśli ktoś chce kontakt to proszę o maila na adres podany w postach powyżej). Profesor to fantastyczny człowiek, powiedział że postawimy Michała na nogi, pokazał nam jak mamy się z nim obchodzić i jak i czym pobudzić. Dostałam latarkę i po 4 zaświeceniach źrenica która nie reagowała i była sztywna szeroka (wg.lekarzy), zrobiła się węższa.
A Michał dziś bardzo wysoko trzymał głowę w górze i się uśniechał i był zadowolony (choć my byliśmy zaledwie 5 minut u niego jak wróciliśmy z Bydgoszczy). Nie miał też gorączki.

Myście pozytywnie i mówcie pozytywnie do śpiochów, niech słyszczą same dobre rzeczy. Wytrwałości życzę
Ania
gość
29-08-2007, 10:16:00

Aniu bardzo cię proszę o namiary do profesora Talara.
gość
29-08-2007, 10:54:00

Aniu podziwiam cię że masz tyle siły skąd ją bierzesz?edyta
Forumowiczka
29-08-2007, 12:45:00

Edytko, po pierwsze witaj u nas, bo chyba nie przywitałam cię jeszcze, ktoś mnie tu zacytował, i pytasz skąd mam siłę, to Ci odpowiem, po pierwsze też jej nie mam, jestem zwykłym człowiekiem, też mam gorsze dni, ale przedewszytkim nie tracę siły i czasu na rozpatrywanie tego co się stało. nie pytam dlaczego mnie to spotkoło, tak mi jest łatwiej, wiem i wierzę że wszytko się odwróci i znów będzie dobrze, będziem wszyscy razem ja nasza córka Ania i Michał. I tego wszytkim też życzę, żeby sen (koszmar ten) w końcu się skończył.
Ania [addsig]
Aniaiania
gość
29-08-2007, 18:54:00

dziekuje za wszystkie posty na temat prof.Talara jade do niego na wizyte ,nie wiem co mam zabrac ze soba z wrazenia zapomnialam co ma byc na tym filmie ,jak ktos moze mi powiedziec to prosze o posta
gość
29-08-2007, 19:26:00

Czy to ty Iwona??Zabierz ze soba cala dokumentacje medyczna, film powinnien starac sie pokazac w jaki stanie jest twoj brat, jego reakcje itp. poniewaz wyniki medyczne to jedno a zachownie pacjeta drugie, nie zawsze sie ze soba zgadzaja.Ciesze sie ze jedziesz do profesora.Powodzenia, trzymaj sie.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: