Reklama:

śpiaczka (15631)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
28-08-2007, 16:31:00

witaj ewa!
glowa do gory! musicie byc silni, bo nie tylko troska o tate wymaga sily ale tez urzeranie sie z lekarzami tak samo a nawet jeszcze wiecej. Ja mialam bardzo pdobna sytuacje, bo moj tato ma 62 lata i tez podobne rzeczy slyszelismy a jak nie to bylo widac, ze lekarze nie podejmowali zadnego kierunkowego leczenia. to jest smutne, alöe tak bywa. dlatego poczytaj sobie to forum od poczatku, tu jest duzo waznych informacji, tkore wam pomoga a napewno nie bedziecie dzialac w ciemno.
Co do wybudzenia to nikt nie jest w stanie powiedziec kto, jak co i kiedy. to jest wielka nie wiadoma. Jednak trzeba wierzyc i isc do przodu. Nie mozna sie poddac, Nasze Spiochy nas potrzebuja.

Aniu pytasz o cos o czym ja nie mam zielonego pojecia. pierwszy raz slysze. tak wiec nie moge Tobie doradzic.

u taty mojego jakos leci. Ostatnio bardzo ladnie reaguje, ale kontaktu calkowitego jak nie bylo tak nie ma. od jakiegos czasu stosujemy akupresure i rehabilitant mowi, ze taty miesnie i uklad nerwowy ladnie pracuje. tak wiec roslina napewno nie jest . zobaczymy co z tego wyjdzie.

Michal jak mozesz to napisz mi cos o tych punktach na nogach, gdzie podlancza sie elektrostymulatior. juz o to pytalam tak wiec prosze jeszcze raz. bede wdzieczna.

agnirszka
Forumowiczka
28-08-2007, 17:42:00

Agnieszko w skrucie refleksologia to coś jak akumpresura, mi chodzi o refleksologię twarzy.[addsig]
Aniaiania
gość
28-08-2007, 18:49:00

ewa mój mąż ma 44 lata chyba jeszcze nie jest stary a też szkoda im było pieniędzy gdyby zrobili tomograf nie oszczędzali to operacja tętniaka byłaby na czas i nie byłby w śpiączce już 6 miesięcy bo to minie 8 września a teraz na taki stan też szkoda pieniędzy edyta
gość
28-08-2007, 19:05:00

Aniu mysle ze z ta refleksologia twarzy to dobry pomysl.Twarz jest bardzo unerwiona i duzo bodzców z dotyku twarzy idzie do glowy.A po za tym napewno pomaga takiego rodzaju masaz na odzyskanie mowy, dobre przełykanie itp.

pozdrawiam
magda
gość
28-08-2007, 19:08:00

Kasiu i Justyno podajcie proszę mi swój adres mailowy to dam wam ten kontakt na to mieszkanie

magda
gość
28-08-2007, 19:20:00

Podaje jeszcze swój mail zebyscie nie musialy szukac na forum
tomagpol@o2.pl

magda
Wtajemniczona
28-08-2007, 19:37:00

Magda, moj e-mail cachna@interia.pl
Dzięki ogromniaste!!

Kasia

Isabell48
gość
28-08-2007, 20:10:00

prosze powiedzcie mi kim jest tenprof.talar bo ciagle o nim czytam dzis dostalam od znajomej namiar na niego .i mam jechac na wizyte z bratem napiszcie cos ?????????/iwona
Forumowiczka
28-08-2007, 20:36:00

MAdziu, czy ty kiedyś pisałaś coś o winie z jakiegoś świętego miejsca? nie mogę się doszukać na forum. Jesli możesz to napisa skąd było to wino i czy ty podawałaś to tacie do picia, czy smarwałaś nim tatę. A jeśli podawałaś tacie do ust to jakie ilości?
Będę wdzięczna za odp.
Pozdrawiam
Ania [addsig]
Aniaiania
gość
28-08-2007, 20:48:00

Profesor Jan Talar, byly szef kliniki rehabilitacji bydgoskiej Akademii Medycznej.Prawdopodobnie najlepszy neurolog w kraju, ma na swoim koncie, wiele przypadkow wybudzen z spiaczki, opracowal wlasne metody rehabilitacyjne. Niesamowicie sympatyczna i zyczliwa osoba.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: