Reklama:

śpiaczka (15631)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
04-03-2009, 06:16:00

Tak i ja to popieram że Pan Dyziaczek tu zrobił duże spustoszenie i nie pisza tu takie osoby jak Marychaj ,mama Edyty,aniaania i inne ,naprawde dawały tu cenne wskazówki,dzieliły sie swoimi spostrzeżeniami,bardzo to przykre.
gość
04-03-2009, 06:19:00

cześć. Dyziek odpuść sobie te forum, może przejdź na onkologiczne jak czujesz się potrzebny przepisywać książki, czy nie widzisz, że wiele wartościowych osób z doświadczeniem przy opiece nad chorymi przestało przez ciebie udzielać swoich rad, wartościowych rad, Ty nie wnosisz tutaj nic poza robieniem wody z mózgu nowych forumowiczom. Nie zapomnę jak się nasmiewałeś, że nasze spioszki poruszyły małym palcem aty z Jarkiem robisz takie postępy, gdzie jest Jarek. Odpuść już sobie
gość
04-03-2009, 06:28:00

SASIADKO MARZENY.nie myslałam ze ktos zaowazy ze nie pisze na forum,ale niestety czasu mam tak mało ,a kiedy chciałam sie poradzic to trafiałam na sprzeczki jak zwykle,jeden przez drugiego.a co do twojej opini kiedy dyziaczek mnie przestraszył to faktycznie,ale chciał pomoc,wyszło ze o mały włos pozabijała bym lekarzy.pozdrawiam mama matiego
gość
04-03-2009, 08:03:00

Nareszcie mamo matiego napisalaś. Jak sie czuje mati ? jak sobie radzisz?czy znalasłaś juz jakiś szpital rehabilitacyjny. pozdrawiam RG
gość
04-03-2009, 08:45:00

To ja Państwa poinformuję, że posty anonimowe są pisane przez osoby zalogowane na tym forum pod znanymi wszystkim nickami. Osoby te udzielają się na forum od początku. Bardzo proszę o choć odrobine tolerancji dla innych.
Dla zainteresowanych - nr IP komputera.
Pozdrawiam. Moderator
gość
04-03-2009, 08:55:00

Dla przypomnienia dla niektórych
Medforum.pl (2Mat Info) nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii użytkowników Internetu wyrażanych w jakikolwiek sposób na stronach Portali Medforum.pl. Treści te są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. Medforum.pl. zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie, naruszające prawa Medforum.pl (2Mat Info) lub innych osób albo naruszające zasady współżycia społecznego. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinie, o których mowa powyżej, może ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną. Dyskusje oraz wątki medyczne, na forum dyskusyjnym Grupy portali Medforum.pl, mają charakter informacyjny i stosowanie ich w praktyce każdorazowo musi być konsultowane z lekarzem specjalistą.
Wtajemniczona
04-03-2009, 08:56:00

nie kłócić sie proszę

Niedługo jadę do szpitala na spotkanie z rehabilitantem, będe sie uczyć jak masować Tomusia Trzymać kciuki :D[addsig]
Aga
Początkująca
04-03-2009, 12:15:00

Dyziaczku,
Proszę odbierz maila ode mnie.
Pozdrawiam,
Curry[addsig]
...trzeba nabawić się nieuleczalnej obsesji i mijać zdrowo otwarte okna...
gość
04-03-2009, 12:49:00

RG witam serdecznie,mati był w domu,wielki szok i duzo roboty,ale dawałam rade najgozej ze spaniem.bałam sie sasnac,niestety mati znowu trafił do szpitala,maiał nie do konca wyleczone zakazenie ukł. moczowego,wielki krwiak,teraz jest ok. wraca w piatek.a co do szpitala to narazie wszczymalismy sie widzac ile trzeba czasu włozyc w opieke nad matim przemyslałam ze w zadnym osrodku nikt nie jest w stanie poswiecic mu tyle czasu co my w domu.pozdrawiam mama matiego
gość
04-03-2009, 16:34:00

... a za oknem u mnie wiosna i w sercu nareszcie tez...
a moj tata podobno znowu duzo sie usmiecha...
pewnie gdzies tam podswiadomie pamieta, ze dzien bez usmiechu to dzien spisany na straty (Phil Bosman)
pamietajcie o tym!

pozdrawiam Pana Moderatora WIelkiego Brata (bez urazy, to zart), przez chwile poczulam sie jak za starych dobrych czasow cenzury, to dobrze ze ktos nad nami czuwa,
Megi

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: