Reklama:

śpiaczka (15630)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
01-08-2019, 21:29:36

Jaga nie czytalas regulaminu i nie wiedzialas ze nie wkleja sie linkow.
Ta informacja o dalszym postepowaniu prokuratorskim powinna byc zamieszczona na forum prawniczym, gdybys takie znalazla to mozesz tam wkleic.
Sorry ale na neurologii takich dyskusji nie dopuszcza sie .
Moderator wykonuje swoje obowiazki.
gość
01-08-2019, 22:19:55

oki. Dzięki
Jaga
gość
02-08-2019, 00:08:52

Hey,chylę głowę i przepraszam ze moje naleganie o okolice by sprawdzić było no może z obawy lecz w waszej sytuacji nie na miejscu
Przepraszam
Bardzo mi przykro
gość
02-08-2019, 19:42:53

Treść zablokowana przez moderatora

gość
02-08-2019, 20:52:00

To niesamowite jedziesz do szpitala gdzie masz czuć się bezpieczna,jedziesz na komisariat gdzie masz być bezpieczna-co się dzieje w pl powinien lekarz który prowadził ja nigdy nie wykonywać zawodu
A konsekwencje powinny tez ponieś pielęgniarki jak ioddzialowa!!!
gość
02-08-2019, 22:17:41

Nie ogarniam i tęsknię........Basia była cuuudownym człowiekiem pełnym miłości.....dla swojej rodziny i innych......
Mam nadzieję, że ktoś kto zawinił za to odpowie.......
Jaga
gość
03-08-2019, 00:39:05

Uwiesz mi ze my tez tu na forum,
Nie ma ludzi złych są zagubieni zle ukształtowani chorzy psychicznie.A tak naprawdę każdy był kiedyś dobry
A napewno Basieńka mama wspaniałych brzdąca
Wiem ze ina jest przy was
Dajcie radę dla skarbów dla ziaren miłości obojga was i nigdy się nie poddawajcie
Trzymajcie się razem nie tylko teraz ale do czasu aż wszystkie dzieci będą mieć swoje rodziny zawsze bądź blisko męża Basi on tego potrzebuje narazie ma do załatwienia najważniejsza sprawę za to ze pochował żonę która miała po 4dniach wysc a nie umrzeć lecz pizniej wszystko będzie już cicho załatwione i wtedy badcie jeszcze bliżej niego i dzieci
Całuje
gość
03-08-2019, 15:07:08

Kilka powyzszych "postow"bez zadnych merytorycznych tresci dotyczacych watku Spiaczka.
Prywatne porady/uzalanie nie dotyczace tematyki nalezy wymieniac po zalogowaniu w prywatnych wiadomosciach.
Trzy osoby ktore wcale nie maja w rodzinie chorego w spiaczce mimo usunietych przez moderatora kilku" wpisow" spamuja nadal.
gość
15-08-2019, 18:56:34

Hej, pisze do was w sprawie mojej mamy. Zapadła w spiaczke prawdopodobnie po reanimacji, pozneij doszedl jeszcze skok wysokiego cisnienia na drugi dzien 260/160 i zasnela. Od 5 dni sie nie budzi. Lekarze mowia ze mozg uszkodzony bo nie reaguje na bodzce bolowe ani zrenice nie reaguja na swiatło. Wczoraj zaczela ruszac palcami u stop ale lekarze mowia ze to odruch z rdzenia. Przy oddsysaniu bo lezy pod respiratorem, widzialam ze pojawiaja sie lezki w oczach, nie wiem czy to nie jest jakas reakcja na bol?? Lekarze kazali przygotowac sie na najgorsze i sie pozegnac lub ostatecznie liczyc w pozytywnej opcji ze bedzie "rośliną" a ja mam ciągle nadzieje ze jednak do nas wroci.
gość
16-08-2019, 08:41:12

Tuuule mooocno. Nadzieję trzeba mieć zawsze. Może uda Ci się skontaktować z Prof. Talarem. Na tym forum znajdziesz kontakt do niego. Trzymajcie się
Jaga

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: