Reklama:

śpiaczka (15630)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
05-01-2018, 14:07:25

O kurczę to długo to wszystko trwa...A co w tak zwanym miedzyczasie? Czyli od momentu złożenia wniosku do decyzji sądu? Przecież coś zawsze jest do załatwienia
Marta
gość
05-01-2018, 20:03:25

Ja zlozylam wniosek o ubezwlasnowolnienie w maju tego roku, ciagle czekam na wyznaczenie terminu rozprawy, wyslalam pismo z prosba o przyspieszenie, zero odzewu, sad kazal nam wplacic 700 zl zaliczki na bieglego , wplacilam i ciagle nic
gość
05-01-2018, 22:09:51

To marnie to wygląda wszystko...
Początkująca
05-01-2018, 22:38:20

Witajcie, mam pytanko, czy sadzicie czy w stanie wegetatywnym (wedlug lekarzy) mozna przekrecac oczyma, mruzyc powieki, ruszac broda jakby sie cos jadło a dzis przy obcinaniu paznokci u stup cofnac gwaltownie stope? Nie wiem jak mam to interpretowac. Od prawie mies mama jest w spiaczce, najpierw farmakologiczna a od ponad tyg w "swojej". Pomimo odstawienia lekow Mama sie nie wybudzila. Czy ktis z Was mial podobna sytuacje? Z hory dziekuje za odp.
Pozdrawiam
Początkująca
05-01-2018, 22:39:26

Przepraszam przekrecac glowa
Początkująca
05-01-2018, 22:41:15

Aldi6632 2018-01-05 23:38:20
Witajcie, mam pytanko, czy sadzicie czy w stanie wegetatywnym (wedlug lekarzy) mozna przekrecac oczyma, mruzyc powieki, ruszac broda jakby sie cos jadło a dzis przy obcinaniu paznokci u stup cofnac gwaltownie stope? Nie wiem jak mam to interpretowac. Od prawie mies mama jest w spiaczce, najpierw farmakologiczna a od ponad tyg w "swojej". Pomimo odstawienia lekow Mama sie nie wybudzila. Czy ktis z Was mial podobna sytuacje? Z hory dziekuje za odp.
Pozdrawiam
Przepraszam za bledy... oczywiscie stóp. Czlowiek tym wszystkim juz zmeczony i sam nie wie jak co pisze.
gość
05-01-2018, 23:06:29

Hej Aldi😊 Lekarze zawsze przedstawiają najgorszą opcję. Mówią że stan jest bardzo zły i są małe szanse na wybudzenie. My jako rodzina wierzymy w to bardzo a ponoć jak ktoś czegoś bardzo pragnie to zaczyna w to wierzyć. Więc ja wierzę...I wiem że Oni nas słyszą i są tam tylko szukają właściwych drzwi żeby do nas wrócić. Mój ojciec dziś ruszył głową, a jak mama do Niego podeszła to aż puls mu skoczył! W zeszłym tyg ściskał mocno powieki i scisnął mnie lekko za rękę. Lekarze mówią że to ruchy mimowolne i o niczym nie świadczą ale ja wiem swoje. Wierzę że Twoja mama też szuka właściwych drzwi a jak już je znajdzie to Ty będziesz najszczesliwszym człowiekiem na świecie 👍
gość
05-01-2018, 23:08:02

Pamiętaj Aldi że nadzieja umiera ostatnia
Marta
gość
06-01-2018, 07:23:10

Witam. Wasi bliscy na pewno was słyszą tylko porażenia jakie ich dotknęło dotyczy też twarzy. Nie mogą otworzyć oczu buzi przekręcić głową. Iwa
gość
06-01-2018, 07:26:02

Wiem co piszę bo mimo długiego czasu od zdarzenia ma nadal porazenie mięśni oka podniebnia miękkiego nie ma odruchu wymiotnego. Iwa

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: