Reklama:

śpiaczka (15630)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
21-08-2017, 11:21:32

Witajcie.Czy wie ktoś czy ośrodek EWA-MED z POLANICY Zdrój to dobry ośrodek dla osób w śpiączce
Pozdrawiam
agata
gość
22-08-2017, 10:03:42

Gość 2017-07-06 20:21:37
Agnieszko, moj syn jest w w osrodku Ewa-Med .
Co tam u twojego syna.W którym ośrodku Ewa-Med jest?
agata
gość
22-08-2017, 10:13:09

Witam wszystkich odwiedzających to forum. Madzior dostałam w końcu soplówkę,lekarz nie widzi przeciw wskazań, jak zauważe jakiś efekt dam znać. Może komuś się to przyda, coś zauważyłam, mój syn leży 15 minut na macie do akupresury, tyle samo ma pod nogami i od jakiegoś miesiąca zauważyłam, że lepiej rosną paznokcie po stronie niedowladu. Kiedyś rosły dużo wolniej, przy obcinaniu często tej strony nie ruszalam bo prawie wcale nie rosły. Może to zasługa tej maty, a może coś się odblokowalo. Pozdrawiam Iwa.
gość
23-08-2017, 12:27:59

Witam. Kochane Panie czy ma ktoras z was moze namiary na ksiażke prof. Talara. ? Pilnie potrzebuje dla znajomej corki. Pozdrawiam Was. Emila
Ps. Jestescie wielkie
gość
24-08-2017, 12:34:44

Witam Was
Mam pytanie ,czy afazja pourazowa kiedyś minie?
Mąż nie musi tylko belkocze nie chodzi.
Jest czasami taki głupi jak małe dziecko.
Boję się ze tak mu zostanie.
Jesteśmy drugi dzień w domu i zalatwilam jakiś szpital rechabilitacyjny tylko jest ciężko 😦
Aga
gość
24-08-2017, 17:56:44

Minie Aga uwierz mi . Mój braciszek taki był 2 miesiące i byliśmy przerażona...daj mu czas. Życzę powodzenia Madzior
gość
24-08-2017, 18:00:26

IWA, ciesze sie że u Was do przodu. Jaką soplowke kupilas w suplemencie?
Emila książkę p.Talara miała Ana i Agnieszka , ale ostatnio chyba tu nie zaglądają. Pozdrawiam Was wszystkie Madzior
gość
24-08-2017, 18:07:41

Emila - Ana chyba podawala emaila tu do siebie , postaram sie go odnaleźć i poprostu trzeba do niej napisac z prośba. Madzior
gość
24-08-2017, 18:17:46

Gość 2017-04-15 06:46:49
Witam.Agnieszko wrocilyśmy z rehabilitacji i jeśli chodzi o książkę to nie wiem jak to zrobić ja mieszkam w Tarnowskich Górach do twojej miejscowości jest 60 km gdybyś mogła po nią przyjechać albo podaj mi twój numer tel.lub napisz maila malgorzatawojcicka@poczta.onet.pl Pozdrawiam
Tutaj znalazłam jest email do osoby która miała książkę. Wydawało mi się że ją miała Ana , ale chyba mi się pomyliło.Madzior
gość
25-08-2017, 17:49:17

Witajcie dziewczyny.
Madzior kupiłam suplement w kapsułkach, bardzo ciężko cokolwiek z soplówki dostać, zamawialam przez internet.
Aga na czym polega zdziecinnienie męża, bo ja to, że jest dziecinny zauważyłam dopiero jak zaczął mówić. I widziałam wielu ludzi w ciężkim stanie, którzy nie mówili i nic takiego nie zauważyłam, żeby się jakoś dziwnie zachowywali. Chociaż jeden chłopak około 20 lat na wózku, fizycznie dość dobrze, ale cały czas brał wszystko co miał do buzi jak małe dziecko. Jest krótko od wypadku, widziałam dużo osób po afazjach, mój młody był na rehabilitacji z ludźmi po udarach i wylewach i tam większość miała afazje. Wychodzą z tego, czasem to trwa nawet 2-3 lata pozdrawiam Iwa

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: