Reklama:

śpiaczka (15631)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
21-04-2017, 11:52:42

Witam wszystkich forumowiczów.
Niestety mój Tata zmarł dziś rano. Jestem załamany ale On już nie cierpi.
Piotr
gość
21-04-2017, 19:33:06

Piotrze przyjmij wyrazy współczucia. Bardzo mi przykro . Wierzyłam że będzie dobrze. Wiem że żadne słowa nie przyniosą ulgi. Trzymaj się. Madzior
gość
21-04-2017, 19:35:11

Jacku jutro napisze do Ciebie emaila. Super że będę mogła z Tobą pogadać. Madzior (Magdalena)
gość
21-04-2017, 19:42:31

Ps. Jacku wysłałam emaila. Madzior
Wtajemniczony
21-04-2017, 20:04:32

Magdo możesz sprawdzić pocztę i śmiało dzwonić.
Pozdrawiam ...Jacek.
gość
21-04-2017, 21:09:26

Dziękuję Mandzior.
Tata miał już swój wiek, jak miał cierpieć, to chyba lepiej ,że tak się stało.
Dbaj o swojego brata.
To co pisałem wcześniej na zawsze aktualne.
Pozdrawiam.
Piotr
Wtajemniczony
22-04-2017, 10:20:09

Piotrze jeśli odchodzi ktoś z naszych bliskich to w jakim by nie był wieku --zawsze jest za wcześnie , jednak takie są koleje losu , wszystkich nas to spotka , nie wszyscy jednak dożyjemy tak pięknego wieku jak twój tata .
przyjmij moje kondolencje z wyrazami szacunku i współczucia.
Trzymaj się mocno ...Pozdrawiam , Jacek.
gość
25-04-2017, 18:38:19

Dzięki Piotr . Magda
gość
25-04-2017, 18:38:26

Dzięki Piotr . Magda
gość
26-04-2017, 09:29:59

Piotrze, bardzo Ci współczuje.
Z gastroskopii mojego męża wyszło, że ma przełyk Baretta, podejrzenie żylaków przełyku.. Wszytsko to spowodowało pewnie w jakimś stopniu krwawienie i operacje, która dprowadziła go do tej śpiączki.. będą mu robić jejunostomię.
W piątek miał kontrolne badanie TK i okazało się , że obrzęk schodzi ale jest dużo miejsc niedokrwiennych. Wyszło wodogłowie.. Wczoraj przeszedł zabieg - operację wstawienia zastawki, która będzie mu odprowadzała płyn do jamy brzusznej. Operacja przeszła pomyślnie. NIc się nie wydarzyło. Lekarz powiedział, ze to "nie zmienia jego rokowań, a już na pewno nie zaraz". Dziś śniło mi się, ze się obudził i powiedział, że boli go głowa.. to był najpiękniejszy sen jaki miałam od 20 marca... Starałam się go dziś nie ruszać zbytnio. Ale ogólnie przed tym zabiegiem jak tylko go dotknęłam to natychmiast porusza się całym ciałem, odwraca głowę. gdy dotknę mu nóg to je zabiera. Reaguje na temperaturę - zimne ręce. i rusza językiem i powieką.. NIestety jego oczy pozostają bez reakcji..

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: