igulinka 2013-10-14 13:45:54 A ja zTobą Szkoda tylko,że tak daleko od siebie mieszkamy...
Witam ,dziewczyny co z Wami ???? co za doły ? juz mi tu nie jęczęc i nie porównywac sie do Karoliny czy innych ,tylko głowa do góry i walczyć ,ile sił starczy ,do końca. Wiem ,wiem łatwo powiedzieć ,ale musicie same sobie tłumaczyć ,ze będzie lepiej ,moze nie do końca super ,ale LEPIEJ i nie mysleć pesymistycznie. Myślcie o tym ,ze robicie to dla swoich ukochanych , bo Oni żyja i potrzebują Waszej pomocy i miłości. A ,że raz jest lepiej raz gorzej ,to niestety przy wszystkich chorobach mozgu tak jest. Chorzy potrafia płakać jak dzieci ,a za chwilę uśmiechać się milutko i dla tego usmiechu warto się pomęczyc ,bo jest on bezcenny. A poza tym pomyslcie ,czy jesteście w stanie zmienić świat? Nie ,więc trzeba pogodzić się z istniejącą sytuacja i robić wszystko aby ja polepszyc.Doskonale wiem ,ze opieka nad takim chorym to cięzka harówa przez 24 godz na dobę i czasami człowiek opada z sił ,ale cóż trzeba się podnieść i działac dalej.
Igulinko ,a Ty nie myśl co by było gdyby , tylko mysl o córce ,którą musisz wychować wraz z męzem obojętnie w jakim On będzie stanie ,ale Igusia ma tatusia i to sie liczy.
A sprawiedliwość i Bóg ?........ nie wiem ...chyba nie ma ,bo dobrych ludzi karze a niedobrych oszczędza ,ale tak już urządzony jest ten świat i my nic na to nie poradzimy.
U Karoliny cóż ,jedna wielka niesprawiedliwość ,ja wiem co się u niej dzieje ,ale Ona nie odpowiada na moje wiadomości ,Myślę ,że nie chce pamietać tych strasznych chwil z męzem ,a to forum pewnie się z tym kojarzy .
No juz dość na dziś się nagadałam ,a teraz dziewczyny optymistycznie patrzeć do przodu.
Pozdrawiam cieplutko.