Reklama:

Rehabilitacja po udarze mózgu (302)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
13-05-2016, 09:47:52

Witam: ) mój tata był w Konstancinie w CKR (Gąsiorowskiego) tuż po wyjściu ze szpitala. Skierowali go tam z Banacha. Zapewne mają podpisane porozumienie: ) na Sobieskiego został skierowany z CKR na oddział reh. dziennej. Wszystko e ramach NFZ. Załatwiamy szpitale: ) osobiście tata bardziej był zadowolony z Sobieskiego
gość
13-05-2016, 09:51:08

Gość 2016-05-13 11:47:52
Witam: ) mój tata był w Konstancinie w CKR (Gąsiorowskiego) tuż po wyjściu ze szpitala. Skierowali go tam z Banacha. Zapewne mają podpisane porozumienie: ) na Sobieskiego został skierowany z CKR na oddział reh. dziennej. Wszystko e ramach NFZ. Załatwiały szpitale: ) osobiście tata bardziej był zadowolony z Sobieskiego
gość
14-05-2016, 10:28:25

Witam, prowadzę badania na temat możliwości opieki z zastosowaniem telemedycyny nad pacjentami z różnymi chorobami.
Proszę o pomoc w wypełneniiu krótkiej anonimowej ankiety.
http://goo.gl/forms/ZCwZ4niXwd
Początkujący
23-06-2016, 09:18:28

W physioandtherapy zajmują się tego typu przypadkami. Mają rehabilitacje, zabiegi, masaże, nowocześnie wyposażone gabinety. Nie wiem jak długo czeka się na miejsce, ale chyba warto zadzwonić http://www.physioandtherapy.pl/ Pytanie tylko czy po drodze do Trójmiasta :)
gość
28-06-2016, 23:50:24

Witam...Jestem na etapie szukania wykwalifikowanego ośrodka w woj pomorskim dla ojca lat 72 po udarze niedokrwiennym.
gość
28-06-2016, 23:57:27

Jestem na etapie szukania wykwalifikowanego ośrodka w woj pomorskim dla ojca lat 72 po udarze niedokrwiennym. Czy ktos moze doradzic jakis osrodek w pomorskim lub w granicach
gość
20-07-2016, 17:20:22

Cześć. Ja ze swojej strony mogę polecić po sąsiedzku woj. zachodniopomorskie. Wielokrotnie korzystaliśmy z usług Centrum Norman w Koszalinie. W rodzinie również mamy udarowca, nauczona na własnym doświadczeniu szczerze mogę polecić ten ośrodek. Cierpliwie odpowiadają na każde pytania, więc może popytaj jeśli nurtują Cię jakieś pytania http://normanrehabilitation.com/rehabilitacja-po-udarze-mozgu/
gość
21-08-2016, 15:48:35

W Koszalinie w ośrodku Norman są specjaliści z najwyższej półki. Ojciec, który doznał niedokrwiennego udaru mózgu był na turnusach w 3 ośrodkach rehabilitacji, ze średnim skutkiem. Po przyjeździe do centrum Norman okazało się, że terapia wygląda zupełnie inaczej i przerosła moje najśmielsze oczekiwania jeżeli chodzi o efekty. Jakości obsługi, kontakt z personelu z pacjentem, metody terapeutyczne i efekty, których nie mogli osiągnąć w innych miejscach, tutaj przerosły moje najśmielsze oczekiwania! Dziękuję z całego serca i mogę odwdzięczyć się chociaż tym komentarzem. Pozdrawiam wspaniałych terapeutów Michała, Mariusza i Pawła!
gość
06-10-2016, 11:34:23

Witam mój tata 23.09.2016 miał operacje na serce miał tetniaka aorty wymianę zastawki. Operacja trwała ok 8godzin. Po operacji doszło do udaru okazało się jeszcze ze krótko przed operacja miał też udar. Miał problem aby wzbudzić się że spiaczki farmakologicznej. Teraz leży ma oczy otwarte ale kontaktu z nim nie ma nie porusza się. Od dwóch dni ma skoki ciśnienia 220/50-60 a po chwili 100/60 przy tym ma ataki że skacze po całym łóżku. Czy to jest normalne?Oczywiście jeszcze zapalenie płuc i bakteria w płucach oraz gorączka. Nie wiem co robić.
gość
28-12-2016, 07:32:06

Mój tata też jest po udarze. Najpierw miał rehabilitacje w szpitalu, ale nie była przeprowadzona tak, jak powinna. Postanowiliśmy z bratem, że się złożymy i posłaliśmy go prywatnie do Fizjomedu w Krakowie - wcale tak dużo nie wyszło. Ćwiczy tam już z Panią Kasią Proficz od 3 miesięcy i widać bardzo, bardzo dużą poprawę. Jedyny minus to taki, że trzeba go zawozić, ale nie jest źle - wymieniamy się z bratem, a w jak nikt z nas nie może to zamawiamy taksówkę, które podjeżdża pod sam ośrodek. Uważam, że warto rozpocząć prywatne leczenie. Warto wziąć nawet tylko tyle ćwiczeń, na ile mamy środków pieniężnych. Efekty widać bardzo szybko i w tedy człowiek dopiero docenia pracę i doświadczenie fizjoterapeutów.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: