Reklama:

Rehabilitacja po udarze mózgu (302)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
03-07-2014, 10:02:55

Anialek32 zobacz tutaj www.normanrehabilitation.com
Nie przestrasz się tylko ceny. Jest adekwatna do efektów terapii, doświadczenia oraz zaangażowania personelu. Dlaczego polecam? Bo mój mąż też był rehabilitowany w innych ośrodkach i bez skutku. Tutaj przywrócili prawie w całości utracone funkcje.
Radzę zgłosić się jak najszybciej.
Firma ta ma oryginalnego pająka - właściel jest jego konstruktorem, który skutecznie uzupełnia całą terapię i wspomaga inne metody terapeutyczne.
Jak będą efekty to proszę daj znać...
gość
03-07-2014, 13:28:16

A ile kosztuje turnus i jak długo trwa? Bo ja nie mogę znalezc tych informacji na ich stronie
gość
04-07-2014, 07:46:43

romanek 2014-06-26 21:17:54
Ale dogadajcie się szybko bo pacjent się przeziębi.

To dobre, uśmiałam się. Przed chwilą zadzwonił mąż ( jest po udarze 8 m-cy) i zameldował , że u niego wszystko ok. i odpoczywa na tarasie. Ja dzięki temu wiem, że wstał, zjadł śniadanko wziął leki i jest ok.
Życzę miłego dzionka udarowcom, opiekunom i dużo siły, żeby jednym i drugim nie brakowało
gość
05-07-2014, 08:38:44

Jeżeli można zapytać?. A gdzie się kuruje?
zdrowy już byłem..., i co dalej?. :-)
gość
05-07-2014, 13:18:33

romanek 2014-07-05 10:38:44
Jeżeli można zapytać?. A gdzie się kuruje?
Romanek mąż jest obecnie w domu. Po prostu umówiliśmy się, że będzie codziennie do mnie dzwonił, czy wszystko jest w porządku bo ma schorowane serduszko ( sztuczna zastawka i kardiowerter, z którym ostatnio były problemy) 10 lipca będę umawiać się na terapię metodą Bowena. Będzie to przed wyjazdem na działkę na wakacje. Będzie przerwa od rehabilitacji. Wiadomo, że będziemy ćwiczyć to co się nauczyliśmy u rehabilitantów. Pozdrawiam
gość
05-07-2014, 14:14:34

Kupiłam przed chwilą w MyDealu Pasy treningowe do ćwiczenia całego ciała.
Wykorzystamy je do wzmocnienia barku i całego ciała bo kondycja fizyczna męża taka sobie, a całe lata kochał ćwiczyć i trenował aż do czasu udaru. Mieliśmy sprzęt w domu Pozdrawiam
gość
09-07-2014, 10:48:13

Witam
W tej chwili jestem w Niemczech,u osoby po udarze mózgu jest to kobieta.Może w to nie uwierzysz,ale po roku leżenia w łóżku zaczyna chodzić,rozmawiać,sama już je,po prostu robi się sprawna.Zastosowałem nowatorską metodę.Rodzina chorej nie może uwierzyć'rshabilitantki niemieckie też.Do Polski zjeżdżam w sierpniu,możemy się skontaktować.
gość
09-07-2014, 10:52:34

Mój tel.004915145570557
Jesli chcesz,to mogę ci wysłaćnmoje referencje od rodziny,ale w języku niemieckim.Jestek kolo Austrii
gość
09-07-2014, 10:57:44

My wyjeżdżamy w lipcu na wakacje. Będę pomagać mężowi w rehabilitacji, żeby nie było przerwy. W sierpniu jesteśmy w domu. Będę czekać na kontakt
Gość 2014-07-09 12:48:13
Witam
W tej chwili jestem w Niemczech,u osoby po udarze mózgu jest to kobieta.Może w to nie uwierzysz,ale po roku leżenia w łóżku zaczyna chodzić,rozmawiać,sama już je,po prostu robi się sprawna.Zastosowałem nowatorską metodę.Rodzina chorej nie może uwierzyć'rshabilitantki niemieckie też.Do Polski zjeżdżam w sierpniu,możemy się skontaktować.
gość
09-07-2014, 11:04:12

Problemem mojego męża jest przede wszystkim prawa ręka bo jest chodzący ( wiadomo, że nie perfekt) z mówieniem jest ok. i mózg pracuje prawidłowo Myślę, że Twoja rehabilitacja obejmuje 24 na dobę, a u nas to nie ma takiej potrzeby, a przy tym to są koszt, na które mnie nie stać...niestety

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
Reklama: