Reklama:

Rehabilitacja kręgosłupa - opinie (119)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
25-01-2014, 21:08:05

ja polecam Krystiana Rojka (tel. 785 28 90 21) mi pomógł po bardzo poważnym urazie kręgosłupa. przyjmuje w Inowrocławiu, a ceny są b. niskie http://sirmed.pl/unit/centrum-rehabilitacji-leczniczej/
Początkujący
18-03-2014, 19:13:13

Pomogły mi przy bólach zestawy ćwiczeń i wizyty domowe masażysty z Poznania. Natrafiłem w necie na ekipę bardzo dobrych specjalistów, którzy naprawdę pomagają. Mają ogromną wiedzę i empatyczne podejście do pacjentów. Podaję numer telefonu jakby ktoś potrzebował: 723 941 316.
Wtajemniczona
18-03-2014, 21:08:26

Krojanty- fakt ośrodek najlepszy a ceny ?
Proszę sprawdzić na ich stronie!powalające!!!
wiesia
gość
20-03-2014, 10:14:47

Ja korzystam z Medical Fitness opiekuję się mną Pan Piotr i jestem dobrej myśli tutaj można zobaczyć stronę http://www.medical-fitness.com.pl/fizjoterapia.html
gość
17-04-2014, 12:26:16

Polecam serdecznie Pana Rafała Leszcza! Bardzo mi pomógł w bólach stawowych, które nie dawały mi spokoju przez kilka lat!
Dla zainteresowanych: ortomed.waw.pl
gość
17-04-2014, 15:15:59

Rehabilitacja Warszawa - Dyskopatia
Mój mąż ma zdiagnozowaną przepuklinę odcina lędźwiowego skierowano go już na operację. Ale w między czasie dostaliśmy kontakt na rehabilitacje w Warszawie (ostatnio deska ratunku) Okazało się, że operacja nie jest koniecznie, bo odpowiednie ćwiczenia z zabiegami z TERAPII MANUALNEJ pomogły. Dostaliśmy namiar na Rehmedis w Warszawa Aleje Jerozolimskie 91 www.rehmedis.pl tel. 609 84 44 44
Polecam byliśmy pod wrażeniem wiedzy i kompetencji jaką można zauważyć już podczas pierwszego spotkania.
gość
30-04-2014, 20:05:20

Jackie 2010-05-16 12:27:51 Witam wszystkich.
Jak każda osoba mająca kłopoty z kręgosłupem (jestem po operacji lędźwiowego) potrzebuję pomocy rehabilitanta. Wszyscy, którzy przez to przechodzili wiedzą, że znalezienie dobrego rehabilitanta nie jest łatwe. Dlatego chcę zaproponować żebyśmy w jednym wątku zebrali opinie o tych, których warto polecić i o tych których raczej trzeba unikać. W ten sposób wymienimy się cennymi kontaktami a na pewno też pomożemy osobom, które takiej pomocy dopiero zaczynają szukać.
Napiszcie o swoich doświadczeniach z rehabilitantami (najlepiej podając miasto).
gość
13-06-2014, 08:45:09

W Warszawie najlepsi rehabilitanci to: Sobol, Zemła, Pecarz potem długo, długo nic. Sobol - bardzo doświadczony specjalista, choć ja szczególnie polecam Pana Artura Zemła z Rehmedis http://rehmedis.pl . Doświadczony, rzetelny i skuteczny. Jeśli rehabilitacja kręgosłupa to tylko do niego.
gość
08-08-2014, 17:07:25

Ja również korzystam z usług Rehmedis w Warszawie.
Wiedzą co robią i znają się na rzeczy. Nikomu innemu nie oddałbym swojego kręgosłupa w opiekę
Pozdrawiam
Szymon
gość
19-08-2014, 14:54:53

No ja znam fajny gabinet ale w Krakowie. Andmax . Maja duza ofertę i specjalizują się w róznego rodzaju rehabilitacji i fizykoterapi ( np. lasery itp). Wiem, że są okej, bo moja mama do nich chodzila i naprawde pomogli.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: