Reklama:

Rehabilitacja kręgosłupa - opinie (119)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
20-11-2010, 16:08:52

Poznałam nowego świetnego rehabilitanta - Konrad Gorzkowski. Przyjmuje w ośrodku CKR na Ursynowie i w CMP w Piasecznie. Znakomity fachowiec podchodzący całościowo do problemów pacjentów. Serdecznie wszystkim polecam.
gość
13-10-2011, 11:31:56

Witam. Ze spokojnym sumieniem mogę polecić Pana mgr Maciej Florka z Wrocławia. Bardzo mi pomógł po wypadku samochodowym. Po kilku wizytach cały ból szyi znikł. Bardzo profesjonalne podejście. Polecam
http://mf-fizjoterapia.pl/index.html
gość
07-12-2011, 09:19:14

W okolicach Warszawy masz klinikę rehabilitacyjną w Nowym Dworze, w której są naprawdę dobrzy specjaliści: www.rehabilitacjanowydwor.com
gość
08-12-2011, 08:33:43

Znowu reklama kliniki lisa w nowym dworze mazowieckim
gość
08-12-2011, 15:54:41

Co zlego , ze ktos chwali klinike w ktorej sa fachowi specjalisci, ktorzy pomagaja ludziom pozbyc sie bolu. Skoro ludzie chwala to maja wdziecznosc dla rehabilitantow. Ty tez mozesz podac " swoja " klinike moze ktos skorzysta.
gość
12-12-2011, 10:23:27

Mi również trudno się dziwić, że chwali się tutaj klinikę w Nowym Dworze, skoro jest to jedna z najlepszych klinik rehabilitacyjnych w Polsce...
gość
12-03-2012, 11:10:19

Od kilku miesięcy rehabilituję kręgosłup w CKR na Ursynowie i zdecydowanie polecam Panią Agnieszkę. Bardzo kompetentna, życzliwa, szczerze zaangażowana, uważna i wyczulona na pacjenta. Oby było mi dane spotykać więcej takich specjalistów w życiu.
gość
13-03-2012, 08:33:40

Najlepsza w wyciaganiu kasy i umawianiu na płatne operacje do kierownictwa tej kliniki. Ci co naprawdę szukaja kliniki rehabilitacyjnej niech szukaja w innym miejscu.
gość
17-04-2012, 11:00:55

Rozumiem, że nie piszesz o CKR na Ursynowie, tylko o klinice w Nowym Dworze? Bo na CKR na pewno złego słowa powiedzieć nie mogę. Tak jak pisałam wcześniej, leczę się tam od kilku miesięcy i miałam szczęście trafić na świetną fizjoterapeutkę. To była pierwsza osoba, która obejrzała zdjęcia rtg i mri razem ze mną i w taki normalny, ludzki sposób wyjaśniła, w czym problem i co z tym można robić. Dla mnie to było fenomenalne i tego właśnie potrzebowałam, żeby ktoś potraktował mnie nie jak głąba, któremu nie warto nic tłumaczyć, bo i tak nie zrozumie, ale jak człowieka, który ma prawo wiedzieć, co się z nim dzieje i jest tego ciekaw. Nie zamieniłabym leczenia tam na inne, choć mam porównanie tylko z jedną placówką (tragiczną zresztą). Włożyłam dużo własnej pracy, ale gdyby nie profesjonalna pomoc, którą tam otrzymałam, to chyba kiepsko by było.
gość
22-05-2012, 14:13:19

moja rodzina od lat korzysta z usług Pana Pawła Czarnockiego. Skuteczny fizjoterapeuta, bardzo kompetentny, z dużym doświadczeniem a do tego wszechstronny. Pomaga zarówno przy "rwie kulszowej" jak i przy zaawansowanych kontuzjach sportowych (jak w przypadku mojego syna. Przyjmuje w Krakowie, od jakiegoś czasu podobno też gdzieś na śląsku.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: