Reklama:

Rehabilitacja kręgosłupa - opinie (119)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
20-11-2010, 16:08:52

Poznałam nowego świetnego rehabilitanta - Konrad Gorzkowski. Przyjmuje w ośrodku CKR na Ursynowie i w CMP w Piasecznie. Znakomity fachowiec podchodzący całościowo do problemów pacjentów. Serdecznie wszystkim polecam.
gość
13-10-2011, 11:31:56

Witam. Ze spokojnym sumieniem mogę polecić Pana mgr Maciej Florka z Wrocławia. Bardzo mi pomógł po wypadku samochodowym. Po kilku wizytach cały ból szyi znikł. Bardzo profesjonalne podejście. Polecam
http://mf-fizjoterapia.pl/index.html
gość
07-12-2011, 09:19:14

W okolicach Warszawy masz klinikę rehabilitacyjną w Nowym Dworze, w której są naprawdę dobrzy specjaliści: www.rehabilitacjanowydwor.com
gość
08-12-2011, 08:33:43

Znowu reklama kliniki lisa w nowym dworze mazowieckim
gość
08-12-2011, 15:54:41

Co zlego , ze ktos chwali klinike w ktorej sa fachowi specjalisci, ktorzy pomagaja ludziom pozbyc sie bolu. Skoro ludzie chwala to maja wdziecznosc dla rehabilitantow. Ty tez mozesz podac " swoja " klinike moze ktos skorzysta.
gość
12-12-2011, 10:23:27

Mi również trudno się dziwić, że chwali się tutaj klinikę w Nowym Dworze, skoro jest to jedna z najlepszych klinik rehabilitacyjnych w Polsce...
gość
12-03-2012, 11:10:19

Od kilku miesięcy rehabilituję kręgosłup w CKR na Ursynowie i zdecydowanie polecam Panią Agnieszkę. Bardzo kompetentna, życzliwa, szczerze zaangażowana, uważna i wyczulona na pacjenta. Oby było mi dane spotykać więcej takich specjalistów w życiu.
gość
13-03-2012, 08:33:40

Najlepsza w wyciaganiu kasy i umawianiu na płatne operacje do kierownictwa tej kliniki. Ci co naprawdę szukaja kliniki rehabilitacyjnej niech szukaja w innym miejscu.
gość
17-04-2012, 11:00:55

Rozumiem, że nie piszesz o CKR na Ursynowie, tylko o klinice w Nowym Dworze? Bo na CKR na pewno złego słowa powiedzieć nie mogę. Tak jak pisałam wcześniej, leczę się tam od kilku miesięcy i miałam szczęście trafić na świetną fizjoterapeutkę. To była pierwsza osoba, która obejrzała zdjęcia rtg i mri razem ze mną i w taki normalny, ludzki sposób wyjaśniła, w czym problem i co z tym można robić. Dla mnie to było fenomenalne i tego właśnie potrzebowałam, żeby ktoś potraktował mnie nie jak głąba, któremu nie warto nic tłumaczyć, bo i tak nie zrozumie, ale jak człowieka, który ma prawo wiedzieć, co się z nim dzieje i jest tego ciekaw. Nie zamieniłabym leczenia tam na inne, choć mam porównanie tylko z jedną placówką (tragiczną zresztą). Włożyłam dużo własnej pracy, ale gdyby nie profesjonalna pomoc, którą tam otrzymałam, to chyba kiepsko by było.
gość
22-05-2012, 14:13:19

moja rodzina od lat korzysta z usług Pana Pawła Czarnockiego. Skuteczny fizjoterapeuta, bardzo kompetentny, z dużym doświadczeniem a do tego wszechstronny. Pomaga zarówno przy "rwie kulszowej" jak i przy zaawansowanych kontuzjach sportowych (jak w przypadku mojego syna. Przyjmuje w Krakowie, od jakiegoś czasu podobno też gdzieś na śląsku.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Ośrodek neurorehabilitacji z pegiem i tracho Lublin
Cześć.Syn jest po bardzo ciężkim urazie czaszkowo mózgowym ,po stabilizacji miednicy.Wybudzony od tygodnia z niewielką komunikacją typu wodzenie oczami I ściskanie prawą ręką.Szukamy ośrodka w okolicy Lublina neurorechabilitacji opieki całodobowej.Jakieś podpowiedzi może .Marta
Późno rozpoznany kręgozmyk teraz tylko operacja
Cześć wszystkim.
Piszę tu, bo może ktoś był w podobnej sytuacji albo potrafi podpowiedzieć, co dalej. Rok temu zacząłem mieć poważne problemy z kręgosłupem – ból, drętwienie, osłabienie nóg. Poszedłem do jednego ze znanych profesorów w Warszawie, pełne zaufanie, bo nazwisko znane. Diagnoza? Żadnej konkretnej. Tylko środki przeciwbólowe, skierowania na rehabilitację, tabletki, zastrzyki. Leczenie objawowe bez zaglądania głębiej. Mija rok. Trafiam do innego specjalisty i co się okazuje? Kręgozmyk między L5 a S1, czyli coś, co powinno być zauważone na podstawowym rezonansie czy tomografii. Gdyby został rozpoznany wcześniej – miałbym szansę na leczenie zachowawcze: prądy, ostrzykiwania, konkretne zabiegi bez konieczności operacji. A dziś słyszę: jedyna opcja to operacja. Gdyby ktoś się wtedy postarał, miałbym wybór. Teraz już nie mam. Mam za to straszne newsy.
To nie jest „trudna sprawa” to po prostu przeoczenie, brak czujności, może rutyna i to mnie dziś kosztuje zdrowie i spokój. Mam pytanie: czy ktoś z Was miał podobną sytuację? Czy można coś z tym zrobić prawnie? Czy od razu iść do sądu, czy najpierw skonsultować się z dobrym prawnikiem medycznym? Z góry dzięki :-[
gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
Reklama: