Reklama:

Rehabilitacja kręgosłupa - opinie (119)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
28-05-2012, 18:16:20

Polecam wam terapię metodą McKenziego. W każdym większym mieście znajdziecie terapeute pracującego właśnie tą metodą. Ja sama miałam poważne problemy z kręgosłupem, nawet z promieniowaniem bólu aż do stopy. Prowadziła mnie terapeutka właśnie tą metoda i po wielu latach bólu teraz mam już spokój od dłuższego czasu. Podsyłam link do ciekawego artykułu o bólach kręgosłupa i leczeniu. Na tej stronie znajdziecie też opis tej metody. www.rehactive.pl/news/2
gość
31-05-2012, 19:44:57

Polecam Pana Grzegorza Kore w Lim Warszwa. Bylem na rehabilitacji pierwszy raz w zyciu. Po paru spotkaniach zdiagnozowal problem, z ktorym borykalem sie od paru lat. Jestem pod wrazeniem. POlecam
gość
06-08-2012, 20:22:16

WITAM! Przyjaciel jest po dwóch operacjach kręgosłupa piersiowego (zmiażdżony krąg + dwa pęknięte.) Zaczyna normalnie funkcjonowac, w następnym tygodniu wychodzi z niemieckiego szpitala i teraz pytanie... gdzie się rehabilitowac? Zamosc w szpitalu Jana Pawła II czy jakiś turnus nad morzem w Kołobrzegu? Dwa wyjścia wchodzą w gre... Co sądzicie?
gość
18-06-2013, 13:57:43

Moim zdaniem najlepszym rehabilitantem jest Pan Marcin Rosadzinski www.pomorskirehabilitant.pl
Moj tata leczyl sie u niego po operacji kregoslupa i bardzo szybko wrocil do zdrowia. Pan Marcin jest bardzo milym czlowiekiem widac ze to co robi jest jego pasja. Ciesze sie ze tata mogl sie u Niego leczyc.
gość
29-08-2013, 09:52:06

Gość 2012-05-28 20:16:20 Polecam wam terapię metodą McKenziego. W każdym większym mieście znajdziecie terapeute pracującego właśnie tą metodą. Ja sama miałam poważne problemy z kręgosłupem, nawet z promieniowaniem bólu aż do stopy. Prowadziła mnie terapeutka właśnie tą metoda i po wielu latach bólu teraz mam już spokój od dłuższego czasu. Podsyłam link do ciekawego artykułu o bólach kręgosłupa i leczeniu. Na tej stronie znajdziecie też opis tej metody. www.rehactive.pl/news/2
Jeśli idzie o Wielkopolskę, to polecam Kręg Clinic i prof. Mariusza Posłusznego. Pracuje wlasnie metodą McKenziego Mnie bardzo pomógł, kiedy zawiodły wszystkie inne metody.
gość
29-08-2013, 09:52:44

Zapomniałam dodać o jakie miasto chodzi - POZNAŃ.
gość
06-11-2013, 06:54:33

Jeżeli chodzi o dolnośląskie to polecam w Świdnicy i we Wrocławiu firmę MEKSA.
gość
09-01-2014, 14:10:36

Na czym polega ta metoda McKenziego, o której ktoś tu wspominał? Nazwa obiła mi się gdzieś o uszy, ale nie bardzo wiem o co chodzi :) Oj schorzenia kręgosłupa to chyba najgorsze co może człowieka spotkać :/ Męczarnia potworna. Wiem, co piszę, bo cierpię na to od dawna. Jakiś czas temu zapisałem się na masaże, muszę przyznać że czuję poprawę co mnie cieszy. Chodzę do Centrum Alpejska w Warszawie. Zobaczymy co będzie dalej, póki co jest lepiej a to najważniejsze. Dodatkowy plus masaży jak dla mnie to to że mogę się odprężyć :)
gość
09-01-2014, 14:57:45

Głównie to robienie przeprostów, często i regularnie, ćwiczyalm na szyjny, bez rezultatu :)
Początkująca
09-01-2014, 16:12:06

Podobno najlepszy w Polsce Osrodek rehabilitacji w krojantach koło Bydgoszczy , polecił mi jeden z najlepszych Neurochirurgow w Polsce , pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: