to wszystko z bakterii... które siedzą w zatokach, w uchu i okolicach - trzeba zrobić badania jak powyżej.
Gość 2021-04-13 02:41:06
Witam,jak czytam wasze posty...to juz panicznie zaczynam sie bac...u mnie zaczelo sie od zatok( niby je mialam) dostalam antybiotyk,pozniej zaczelo mi przytykac lewe ucho i pulsowanie caly czas...bylam u mojego rodzinnego lekarza...stwierdzil ze mam problem ze stawem zuchwowo-skroniowym.Uszy sa ok.Staw mnie nie boli a nadal mam problem z uszami i lekko powiekszone wezly chlonne na szyji.Nastepny lekarz wyslal mnie na rtg zatog- czyste,przezwietlenie szyji-jest ok.Teraz kolejny lekarz stwierdzil ze jedno ucho jest tak jakby suche a drugie mokre i wyslal mnie do laryngologa....jeszcze nie mam terminu ...bo kolejka jest.Martwie sie okropnie bo to juz trwa 3 miesiace.Czy ktos ,cos mial podobnego
Gość 2011-10-19 20:16:08
witam ja tez mam ten problem i mieszkam w uk bardzo sie boje mialam robiony rezonans i czekam na wynik tobie tez radze sobie zrobic bo czasem jest to niebezpieczne ja mam juz pukanie w uchu od 6 miesiecy i do tego boli mnie glowa jak bedziesz miala badanie daj znac
Treść zablokowana przez moderatora
Gość 2011-08-22 11:18:36
Mam to samo. Słysze stukanie w lewym uchu, przypominające bicie serca- lecz uderzenia są nie takie jak puls. Czasami szybciej bije a czasami wolno. Nie mam tego na codzien, pojawia się niepodziewanie. Byłam u laryngologa i stwierdził że mam zapalenie ucha dał mi atecortin i polecił badanie słuchu. Lecz stwierdzono, że mam idealny słuch a pulsowanie nadal występuje (głośne - bezbolesne i nieprzyjemne ).Wiem tylko tyle że to nie jest od ucha to pulsowanie tak stwierdził laryngolog. Dostałam kolejne skierowanie na USG doppter tętnic szyjnych i co też wszystko wporządku. No i dostałam kolejne skierowanie na rezonans magnetyczny głowy. Zobaczymy co powiedzą , martwie się by to nie był tętniak bo laryngolog pytał się o zawroty głowy, problemy z widzeniem itp. Mam nadzieję że to nic groźnego i że w końcu dowiem się co to jest bo nie chce żyć z tym pulsowaniem bo to strasznie uciążliwe.
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.