Moim zdaniem to operacja jest kit i ten co tak głupio pisze na tym forum nie wiem po licha sa podobne dwa fora ale tu zawsze konkurencja pisał.
Ja chodziłem wcześnie do fizykoterapeutów i nie polecam tych ich metod nie wiedzą co robią.
Gość 2011-01-23 22:18:19To może znasz kogoś komu to dobrze wychodzi,podasz namiary. Wydaje mi się,z tego co wyczytałem ten wątek i ten kręgarz z Krępy żę Pan Józek może i dobrze nastawia,pomaga,ale na samym nastawieniu problem się nie kończy,po nastawieniu trzeba szukać kogoś dobrego w rehabilitacji,ćwiczeniach wzmacniających mięśnie. Tylko gdzie szukać?Gość 2011-01-23 18:20:35 Pani Rozalii z Gromadki powiem tyle co tam jeden z wykładowców który nastawia też kości powiedział.
Ta Pani jest dobra tylko w ustawieniach po złamaniu nikt ją nie pobije. A co do nastawienia kręgosłupa to nie z byt jej to wychodzi.
Wiej sprawie morze uderzyć do jakiegoś fizjoterapełty sportowego najlepiej z kadry olimpijskiej
Gość 2011-01-28 16:34:10 Witam jaki jest koszt zabiegów w bio -laser , 300 zł ????
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.