Reklama:

Przepuklina kręgosłupa i naczyniak!!!! prosze o pomoc!!!!!! (241)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
28-01-2011, 15:39:07

Moim zdaniem to operacja jest kit i ten co tak głupio pisze na tym forum nie wiem po licha sa podobne dwa fora ale tu zawsze konkurencja pisał.
Ja chodziłem wcześnie do fizykoterapeutów i nie polecam tych ich metod nie wiedzą co robią.
gość
28-01-2011, 15:44:28

Gość 2011-01-23 22:18:19
Gość 2011-01-23 18:20:35 Pani Rozalii z Gromadki powiem tyle co tam jeden z wykładowców który nastawia też kości powiedział.
Ta Pani jest dobra tylko w ustawieniach po złamaniu nikt ją nie pobije. A co do nastawienia kręgosłupa to nie z byt jej to wychodzi.
To może znasz kogoś komu to dobrze wychodzi,podasz namiary. Wydaje mi się,z tego co wyczytałem ten wątek i ten kręgarz z Krępy żę Pan Józek może i dobrze nastawia,pomaga,ale na samym nastawieniu problem się nie kończy,po nastawieniu trzeba szukać kogoś dobrego w rehabilitacji,ćwiczeniach wzmacniających mięśnie. Tylko gdzie szukać?
Wiej sprawie morze uderzyć do jakiegoś fizjoterapełty sportowego najlepiej z kadry olimpijskiej
gość
28-01-2011, 15:46:48

Cześć ludzie cierpiący.

Byłem na zabiegu operacyjnym nic mi nie pomogło. Więc trafiłem do speca w biolaserze Wrocław drogą przez kolegę. On korzystał z nich i był zadowolony to powiedziałem mu czemu nie mogę spróbować. No i trafiłem do gabinetu we Wrocławiu i jest różnica duża. Nic mnie nie boli. A jestem wkurzony bo tyle zabiegów miałem masaży i innych pseudo wynalazków. Nic mi nie pomogło jak w bio laser.
Polecam naprawdę warto.

Antek z Kłodzka
gość
28-01-2011, 15:50:42

Wiej sprawie morze uderzyć do jakiegoś fizjoterapełty sportowego najlepiej z kadry olimpijskiej

Każdy już był u tych konowałów fizykoterapeutów nic nie pomogło a uważają sie za bóstwo.
Jak ktoś ma raka to masują go bo rąbani.
To chyba jakiś pseudo fizykoterapeuta napisał powyższe informacje.
gość
28-01-2011, 15:52:56

fizykoterapeucji nie wiedzą po co są.

Fizykoterpia - jedna z form fizjoterapii i część medycyny fizykalnej, w której na organizm oddziałuje się rozmaitymi bodźcami fizycznymi, pobieranymi z natury (Słońce, borowina) lub wytwarzanymi specjalnymi urządzeniami (krioterapia, prądy różnego rodzaju).

Fizykoterapię można podzielić na:
Elektroterapia
Prąd stały
Galwanoterapia
Jontoforeza (Jonoforeza)
Kąpiele elektryczno-wodne
Prąd małej częstotliwości
Elektrostymulacja
Impulsy trójkątne
Impulsy prostokątne
Prąd faradyczny
Prąd neofaradyczny
Przezskórna stymulacja nerwów - TENS
Prądy diadynamiczne - Prądy DD, czyli prądy Bernarda
Prąd średniej częstotliwości
Prądy interferencyjne Nemeca
Prądy stereointerferencyjne
Modulowane prądy średniej częstotliwości
Pola elektromagnetyczne wielkiej częstotliwości
Diatermia krótkofalowa
Diatermia mikrofalowa
Magnetoterapia - oddziaływanie polem magnetycznym
Magnetostymulacja
Ultrasonoterapia - Ultradźwięki
Aerozoloterapia - Wziewania
Balneoterapia
Woda mineralna
Borowina
Kąpiel
Kąpiel solankowa
Kąpiel kwasowęglowa
Kąpiel siarkowodorowa
Klimatologia i lecznictwo uzdrowiskowe
Laseroterapia
Helioterapia - kąpiele słoneczne
Światłolecznictwo
Promieniowanie podczerwone
Promieniowanie nadfioletowe
Hydroterapia - kąpiele, półkąpiele, natryski, polewania, okłady w tym
Bicze szkockie
Termoterapia - oddziaływanie temperaturą
Krioterapia - oddziaływanie zimnem
Krioterapia miejscowa - np. owiewanie zimnym powietrzem
Krioterapia ogólna - np. zabieg w kriokomorze
Ciepłolecznictwo
Sauna
Łaźnia sucha - Łaźnia rzymska
Parafina
gość
28-01-2011, 16:01:00

Gość 2011-01-28 16:34:10 Witam jaki jest koszt zabiegów w bio -laser , 300 zł ????

Gościu a czy tu jest bio-laser??? Chyba musisz do nich zadzwonić i się dowiedzieć. Poza tym z tego co ja wiem to można płacić tyle ile kto może.
gość
28-01-2011, 16:06:55

Nasze składki idą na te metody Fizykoterpi . Wiadomo jak by zaczęli używać bio -laser wielu by było bezrobotnych a tak to się kreci rynek sponsorowanych przez producentów urządzeń medycznych i koncernów farmaceutycznych zależy im tylko na kasie a nie na ludziach .
gość
30-01-2011, 11:23:14

Ja też byłem na ustawieniu kręgów i nie mówili nic ile mam zapłacić bardziej skupiają się na pomocy. Dałem tyle ile mnie było stać na ten dzień. Polecam bardzo dobre podejście do pacjenta i dokładnie przeprowadzają diagnozę.

Mirek z Słupska
gość
31-01-2011, 16:16:31

Sama krypto reklama dwóch panów rolnik kontra specjalista może czas na Andrzeja co uzdrawia przez chodzenie po kręgosłupie gołymi nogami .
gość
01-02-2011, 08:19:01

Ja zrobiłem duży błąd bo jestem pracoholikiem i cały problem z kręgosłupem ja jestem winny.
około trzech lat temu zaczęło mnie pobolewać w kręgosłupie szyjnym i piersiowym tak że aż chwilami miałem skurcz w ręce lewej. Jeden znajomy powiedział że jest dobry ortopeda i ze ci pomoże. Pojechałem do jego gabinetu on zobaczył zdjęcia bardziej opis i powiedział że da mi blokadę i przejdzie ból. Ja po paru miesiącach ból puścił i żadna blokada już nie pomaga ani tramal. Musiałem szybko szukać dobrego speca od naprawy. Trafiłem najpierw do Pana Jerzego z Wrocławia przy ul. Dubois ale nic mi to nie dało. Więc pojechałem pokrzywiony i częściowo sparaliżowany od bólu do Gabinetu Bio-laser gdzie ciocia korzystała wcześniej z zabiegów. Specjalista dokładnie zbadał mnie kręg po kręgu i nerw po nerwu każdą reakcje jego i dokładnie mówił co i jak. Co do zdjęcia powiedział że nie wolno robić agresywnej terapii manualnej i że teraz zrobi bardzo delikatną manualkę tak żeby nie bolało mocno. Rozpoczął swoje metody i było chwilami czuć ale tak że od razu robiło się lepiej i coraz lepiej. Co było z moim kręgosłupem między innymi duże zwyrodnienia kręgosłupa i skolioza oraz przepuklina. Po całości obniżenie krążka między kręgowego od szyj do piersiowych th7. Też dobrał mi ćwiczenia inne całkiem niż dla mojej cioci. Bardzo mi pomogli teraz mogę pracować.

pozdrawiam Roman z Żurawiny

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: