Reklama:

Przepuklina kręgosłupa i naczyniak!!!! prosze o pomoc!!!!!! (241)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
19-01-2011, 22:19:05

Ja cztery miesiące pod kontrolą fizjo robiłem mckenzie i nic nie pomogło . Mckenzie na przepukliny nie pomaga .
gość
23-01-2011, 02:12:55

Gość 2011-01-18 14:30:04 Każdy wie że juzek nie jest żadnym kręgarzem tylko chłopem z rolnictwa. Więc nie on powinie odpowiadać lecz ci ci do niego idą o pomoc. Dlatego wygrywa sprawy w sądzie. Nikt nie karze iść do niego. On jest czysty. W sądzie może mówić że ma bardzo miękkie serce i stara się pomóc.
Witam,może cos więcej o Panu Józku z Krępy,znam wiele osób co były u niego. A może coś o Pani Rozali z Gromadki,ponoć,nawet lekarze ją chwalą i odsylają do niej,ponoć,tak slyszałem.
A czy Pan Józek to zwykly chłop z rolnictwa ?,wątpie,coś tam albo musi się znać albo ma dar. Ponoć jego tato był dobry,ale to też tylko słyszałem
gość
23-01-2011, 09:43:36

Wiem ja że Pan Józek nie pomógł nikomu bardziej zaszkodził co dowodzą tego ludzie po jego sposobie uciskania musieli operacje przejść. Bardzo jest zadowolony z kasy a nie z tego ze nie pomaga. Co prawda to prawda ale jego rodzina mam czas żeby reklamować go.
Ja byłem i po jego terapiach nic mi nie pomogło co gorzej na drugi dzień nie mogłem wstać i tak też z mojej miejscowości mieli. Wiadomo że gorzej mieli ci co przy szyj mieli robione. Józek rozpoczął działalność we Wrocławiu pod pseudonim ksiądz na ul. Ofiar oświęcimskich miał swój biznes i był bioenergoterapeutą i jasnowidzem z czasem przeszedł w pseudo nastawianie kasował za to 70 zł. Przyjmował po godzinie 17 jak urzędasy już nie pracowali bo uprawień nie miał i to trwało do 5-6 rano. Później przeniósł się do krępej tam gdzie miał stare gospodarstwo. Wiadomo jak przychodzisz do domu to sam sobie szkodzisz i nic nie może ci urząd zrobić. Takie prawo.

Pozdrawiam i Józkowi proponuje zmienić pracę na rolną tak jak był uczony.
gość
23-01-2011, 12:25:57

Cyba ze masz gabinet w domu. To sprawę wygrasz jak ci krzywdę zrobi.
gość
23-01-2011, 12:30:09

To prawda jak ma gabinet w domu a źle ciebie ustawi to inna sprawa a jak nie ma to kicha sprawa do umorzenia.
Bo wiesz gdzie idziesz na własną odpowiedzialność poddaje się dziwacznym sposobom pseudo masażu czy walenia w twój organizm.
gość
23-01-2011, 12:33:08

Gość 2011-01-19 23:19:05 Ja cztery miesiące pod kontrolą fizjo robiłem mckenzie i nic nie pomogło . Mckenzie na przepukliny nie pomaga .

Historia tej metody dowodzi że próbowali pokonać ból torturami a nie ćwiczeniami. Ktoś później dla fortuny chciał ułożyć ćwiczenia tylko że ten gościu nic o tym nie wiedział.
gość
23-01-2011, 14:25:16

Gość 2011-01-23 10:43:36 Wiem ja że Pan Józek nie pomógł nikomu bardziej zaszkodził co dowodzą tego ludzie po jego sposobie uciskania musieli operacje przejść. Bardzo jest zadowolony z kasy a nie z tego ze nie pomaga. Co prawda to prawda ale jego rodzina mam czas żeby reklamować go.
Ja byłem i po jego terapiach nic mi nie pomogło co gorzej na drugi dzień nie mogłem wstać i tak też z mojej miejscowości mieli. Wiadomo że gorzej mieli ci co przy szyj mieli robione. Józek rozpoczął działalność we Wrocławiu pod pseudonim ksiądz na ul. Ofiar oświęcimskich miał swój biznes i był bioenergoterapeutą i jasnowidzem z czasem przeszedł w pseudo nastawianie kasował za to 70 zł. Przyjmował po godzinie 17 jak urzędasy już nie pracowali bo uprawień nie miał i to trwało do 5-6 rano. Później przeniósł się do krępej tam gdzie miał stare gospodarstwo. Wiadomo jak przychodzisz do domu to sam sobie szkodzisz i nic nie może ci urząd zrobić. Takie prawo.

No ja byłem u niego 2 razy i znam napewno ponad 10 osób które były u niego. Nie mi oceniać czy pomogło czy nie innym,a to co mowią to kazdy chwali swoje. Co do kasy to nie wiem,odemnie nic nie chciał,dałem 30 zł za 3 osoby. Ale widziałem przede mną 3 auta,a za mna stały już 2. Hym,ze 100 osob dziennie to do niego przyjeżdza. Gdyby tak szkodzil każdemu to by go po tygodniu znińczowali. I żeby nie było,nie jestem nawet jego znajomym. Szkoda tylko że po nastawieniu nie daje żadnych zaleceń,porad itp. Może ktoś jeszcze jeździł do niego lub Pani Rozalii z Gromadki i się wypowie
gość
23-01-2011, 16:37:25

Witam,może coś więcej o tym bio laserze z Wrocławia napiszecie,założyłem nowy wątek Bio Laser Wrocław. Ciekawe to co się przewijało w postach,tylko ile w tym prawdy i kto to pisał,czy nie ta sama osoba. Pozdrawiam
gość
23-01-2011, 17:15:42

Gość 2011-01-23 15:25:16
Gość 2011-01-23 10:43:36 Wiem ja że Pan Józek nie pomógł nikomu bardziej zaszkodził co dowodzą tego ludzie po jego sposobie uciskania musieli operacje przejść. Bardzo jest zadowolony z kasy a nie z tego ze nie pomaga. Co prawda to prawda ale jego rodzina mam czas żeby reklamować go.

No ja byłem u niego 2 razy i znam napewno ponad 10 osób które były u niego. Nie mi oceniać czy pomogło czy nie innym,a to co mowią to kazdy chwali swoje. Co do kasy to nie wiem,odemnie nic nie chciał,dałem 30 zł za 3 osoby. Ale widziałem przede mną 3 auta,a za mna stały już 2. Hym,ze 100 osob dziennie to do niego przyjeżdza. Gdyby tak szkodzil każdemu to by go po tygodniu znińczowali. I żeby nie było,nie jestem nawet jego znajomym. Szkoda tylko że po nastawieniu nie daje żadnych zaleceń,porad itp. Może ktoś jeszcze jeździł do niego lub Pani Rozalii z Gromadki i się wypowie

Bo robi w domu dlatego teraz co łaskę ma a wcześniej brał i jeździł sobie tu i tam. Ja się dowiadywałem co to za typ z niego od ludzi.
gość
23-01-2011, 17:20:35

Pani Rozalii z Gromadki powiem tyle co tam jeden z wykładowców który nastawia też kości powiedział.
Ta Pani jest dobra tylko w ustawieniach po złamaniu nikt ją nie pobije. A co do nastawienia kręgosłupa to nie z byt jej to wychodzi.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: