Reklama:

Przepuklina kręgosłupa i naczyniak!!!! prosze o pomoc!!!!!! (241)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
21-07-2011, 12:02:52

Gość 2009-10-15 23:17:53 Witam wszystkich i dziękuje za podanie adresu bio-laser Wrocław. Super człowiek złota rączka. Byłem u trzech lekarzy i masażysty i jakiegoś Ukraińca który uważał się za kręgarza. W ogóle nie jest prawda że pomagają z Ukrainy i tam chyba kupują sobie w sklepie papiery na leczenie nie polecam żadnego Ukraińca czy ruska.
Wracając do sprawy czytając wasze forum o chwalenie http://bio-laser.webpark.pl naprawdę nie mogłem uwierzyć ale co mam do stracenia zadzwoniłem i pojechałem. Człowiek naprawdę zna się na rzeczy tak jak piszą inni specjalista po studiach warto pojechać mi wyleczył podwójną przepuklinę. Bardzo dziękuje za informacje.
gość
11-09-2011, 17:23:38

Ten caly Bio-laser to niezła ściema. Pochwały pisze jeden i ten sam koleś. Zauważcie, jak często pojawia się tam słowo "specjalista". Jaki specjalista? Lekarz specjalista, fizjoterapeuta specjalista czy szaman specjalista? Po prostu "specjalista" bo tak fachowo brzmi :). Uważajcie na takich naciągaczy. Często nie tylko nie pomogą, ale zaszkodzą, a specjalizację mają w czyszczeniu portfela. Pozdrawiam.
gość
11-09-2011, 19:16:45

Dokladnie to samo napisane jest 29.11.2009, taka sama tresc , nawet chyba to ja pisalam , lecz nie jestem pewna.
Zauwaz , ze chwalacy nagania pacjentow, ma ten sam schemat i identyczna metode. Pochwala , imie, miasto oczywiscie fikcyjne i pozdrawiam.
Przyklad- Swir ze Swirowa
-Maniek z Moniek
-Szczepan ze Szczepankowa
-wdowa z Rozwadowa
-Maja z Bilgoraja
Dokoncz wyliczanke!, musimy gonic naciagaczy!
BIO-LASER- z mozgu WASSER
Pozdro
gość
27-11-2011, 09:53:25

witam niedawno korzystałem z bio laser wrocław powiam szczerze niewielka poprawa po pierwszym zabiegu po drugim prawie żadna apo trzecim ból powrócił straciłem tylko 2000 zetów i tyle jak chcecie sprawdzcie moze wam pomoże mnie neistety nie pomógł pozdrawiam i życze powodzenia
gość
19-12-2011, 09:57:07

Witam.
Jestem nową użytkowniczką tego forum i mam gorącą prośbę o pomoc.
Odebrałam mój wynik MRI i już nie wiem co robić. Treść taka:
"Badanie w sekwencji FR T1, T2 i STIR w płaszczyźnie strzałkowej oraz FRf FSE T1, T2 w płaszczyźnie poprzecznej warstwą grubości 3mm na odcinku L4 do S1, przeglądowo.
Na poziomie L4/L5 i L5/S1 obniżenie intensywności sygnału krążków w sekwencji T2 i STIR z obniżeniem wysokości.
Na poziomie L4/L5 rozluźnienie pierścienia włóknistego z szerokopodstawną przepukliną wielkości 6mm o niedużej przewadze strony lewej, co uciska worek oponowy bez kompresji nerwów rdzeniowych.
Zmiany zwyrodnieniowo zniekształcające w stawach międzywyrostkowych, co przewęża otwory m-k.
Na poziomie L5/S1 szerokopodstawna przepuklina centralna wielkości 6,5mm, co uciska worek oponowy bez kompresji nerwów rdzeniowych.
Zmiany degeneracyjne w stawach międzywyrostkowych i obrzękowe w obrębie listew granicznych trzonów.
Obraz pozostałych krążków o prawidłowym sygnale. Wysokości trzonów prawidłowe. Końcowy odcinek rdzenia bez patologicznych sygnałów. Szerokość kanału kostnego, otworów międzykręgowych mieści się w normie."
Dodam, że prawie cały czas mam ból w okolicy lędźwi i taki promieniujący wzdłuż lewej nogi prawie do samej pięty(głównie boli podczas chodzenia i siedzenia). Lewa stopa jest zdrętwiała po zewnętrznej stronie i na pięcie. No i często odczuwam drętwienie całej lewej nogi.
Czy jest jakaś szansa na to by uniknąć operacji? Bo póki co to na razie żadna rehabilitacja nie pomaga a i pobyt w sanatorium nic nie dał...
Pozdrawiam
gość
22-09-2013, 06:52:49

Gość 2009-10-15 23:17:53 Witam wszystkich i dziękuje za podanie adresu bio-laser Wrocław. Super człowiek złota rączka. Byłem u trzech lekarzy i masażysty i jakiegoś Ukraińca który uważał się za kręgarza. W ogóle nie jest prawda że pomagają z Ukrainy i tam chyba kupują sobie w sklepie papiery na leczenie nie polecam żadnego Ukraińca czy ruska.
Wracając do sprawy czytając wasze forum o chwalenie http://bio-laser.webpark.pl naprawdę nie mogłem uwierzyć ale co mam do stracenia zadzwoniłem i pojechałem. Człowiek naprawdę zna się na rzeczy tak jak piszą inni specjalista po studiach warto pojechać mi wyleczył podwójną przepuklinę. Bardzo dziękuje za informacje.
gość
15-02-2014, 10:30:51

ja korzystałem z bio laser wrocław szkoda zachodu to jakis oszust kasuje 500 za wizyte i nic nie robi jak ktos ma duzo kasy na wydanie to prosze mnie po czwartej wizycie wystawił buty na korytarz i powiedział ze on mi nie umie pomóc z bólami stoczyłem sie do samochodu z powrotem i do domu i tyle mi pomógł a 2 000 skasował za 4 wizyty i zapewniał ze bedzie ok a ja wam mówie jak staropolskie [rzysłowie krowa co dużo ryczy mało mleka daje to zawsze sie sprawdza
pozdrawiam wszytkich cierpiących i naiwnych
Początkująca
19-01-2015, 22:00:15

Witam. Chciałabym się zwrócić z prośbą do Was. Mam stwierdzoną wielopoziomową dyskopatię, tyłzmyk trzonu kręgu L1 L2 L3 L5, lordozę fizjologiczna pogłebioną w odcinku dolnym, poziome ustawienie kości krzyżowej, przeweżenie przestrzeni m/kręgowej l4-l5, l5-s1. Dodam, że zaczęło się wszystko od strasznego bólu w udzie... zaczęła mnie drętwieć noga, cały czas mam wrażenie, że jest zimną... Co robić. Jak sobie pomoc. Bol jest koszmarny... mam 21 lat przede mną sesja... a ja zjechałam do domu bo wytrzymać nie mogę.... Proszę o jakąkolwiek poradę, pomoc, podzielenie się swoimi doświadczeniami. pozrawiam, Martyna
gość
19-01-2015, 22:12:08

Witam,
bardzo dobre efekty przeciwbólowe i regeneracyjne daje zastosowanie zabiegów:
prosze poczytac na stronie , w razie pytań napisac przez formularz kontaktowy - właściciel strony zawsze chętnie odpisuje na wszelkie zapytania- polecam, bo naprawdę fajni ludzie: i mają konkurencyjne ceny
http://tcmlena.pl/?page_id=73
gość
06-06-2015, 22:57:32

Bardzo dobrym krėgarzem w Legnicy jest Jerzy Rak człowiek posiadający uorawnienia do wykonywania zawodu rehabilitanta masazysty. Pomaga w chorobach zwiazanych z wszelkimi. bolami kręgosłupa.Nastawia dysk. przedłuża konczyny dolne o około 1, 5cm. Rownież najwazniejsze czakramy oczyszcza energetycznie. Likwiduje cellulit masazami. oczyszcza organizm zlecając stosowanie odpowiedniej diety oraz ziół. W pewnym stopniu leczy depresję. Przynosi chorym ulgę w cierpieniu zwiazanym nie tylko z bolem krėgosłupa ale również kolan i konczyn. Nalezy się poddać przewaznie czterem zabiegom. Efekt jego pracy jest rewelacyjny bøl ustępuje. Jerzy Rak z Legnicy jest osobą bardzo ciepłą i niezmiernie grzeczną jest bardzo szcześliwy gdy odniesie sukces swoimi masazami i rehabilitacją. Posiada księgė pamiątkową w ktorej znajduje się masa wpisow ludzi ktorym pomogł rowniez i moj wpis tam figuruje poniewaz zaden ortopeda mi nie pomogł zaden neurolog a ten człowiek tak. Wyskoczył mi dysk i mimo ostoporozy ustawił mi rowniz rękę po skreceniu w stawie łokciowym doprowadził do porządku gdy lekarze ortopedzi stwierdzili ze nie bėdzie już sprawna i nie będę mogła pracować pracuję i ręka funkcjonuje i nie wiem co to ból a to tylko dzięki Panu Jerzemun Rak z Legnicy polecam wszystkim cierpiacym na bole kręgosłupa bädz zwyrodnienia masaze po złamaniach i rehabilitacje Świetny specjalidts w medycynie naturalnej. Posiada wszelkie dokumenty zwiazane z jego praca tzn dyplom ukonczenia szkoły. dyplomy kursow zgode na prowadzenie dzialalnosci gospodarczej. Czlowiek uczciwy i sumienny w wykonywaniu swojej pracy. Podaję tel. 608498227 Legnica ul. Kościuszki 12A/6 adres gabinetu.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Torbiel rathkiego lub plata tylniego
Ratunku!!! Bole glowy i oczu mgla przed oczami coraz częściej bole glowy,wymioty co drugi dzień... Zaraz się wykończę w oczekiwaniu neurologa a gdzie jeszcze rezonans... Torbiel od 4 lat
gość
Wynik rezonansu magnetycznego głowy z kontrastem
Dzień dobry, miałem wykonany rezonans głowy z kontrastem z powodu historii tętniaków w rodzinie. Tętniaków nie wykryto ale : W zakresie podkorowej istoty białej obu półkul mózgu widocznesą pojedyncze, bardzo drobne ogniska hyperintensywne w sekwencjach T2-zależnych, wielkości do 2mm(na granicy widzialności, możliwe do uwidocznienia jedynie w sekwencji wykonanej drobnymi warstwami). -Zmiany te nie ograniczają dyfuzji, nie ulegają wzmocnieniu kontrastowemu - ich charakter niespecyficzny - w pierwszej kolejności w różnicowaniu uwzględnić należy drobne ogniska degeneracji naczyniopochodnej. Mężczyzna 32 lata. Czy jest się czym martwić? Jakie mogą być przyczyny i leczenie? Nie mam objawów. Pozdrawiam
Guz przysadki mózgowej
Od roku czasu mam bóle głowy. Takie do wytrzymania. 5msc temu w badaniu krwi wyszła wysoka prolaktyna i gran.kwasochłonne. Do bólów głowy, doszły zaburzenia wzrokowe, czasem mam mroczki przed oczami z lekkimi zawrotami głowy.. Na rozenons głowy czekam do 17 kwietnia :( objawy nie ustępują. Na skierowaniu pani neurolog nie wpisała pilne. I stąd tyle czekania Czy ktoś miał tak podobnie i podejrzenie guza przysadki mózgowej ??
gość
Tętniak tętnicy podstawnej
Witam jestem tu nowa. Z uwagi na chore zatoki lekarz laryngolog wysłał mnie na rezonans głowy z kontrastem. W opisie naczyniak w 3 komorze. Pojechałam do profesora do Krakowa który po obejrzeniu płytki stwierdził że to nie naczyniak a tętniak. Skierował mnie na dodatkowe badania żeby bliżej przyjrzeć się temu tworowi. Najbardziej niepokoi mnie że tętniak jeśli to tętniak jest na tętnicy podstawnej. Na forum poczytałam że raczej nie operuje się czy ebolizuje tętniaków w tym miejscu bo ryzyko za duże. Czy ktoś spotkał się z taką sytuacją? Czy ktoś miał tętniaka w takiej lokalizacji. Proszę o odpowiedź. Muszę podjąć decyzję co dalej choć pan profesor wspomniał o embolizacji. Dziękuję i pozdrawiam KG
Reklama:
Reklama:
Reklama: