Reklama:

Przepuklina kręgosłupa i naczyniak!!!! prosze o pomoc!!!!!! (241)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
21-07-2011, 12:02:52

Gość 2009-10-15 23:17:53 Witam wszystkich i dziękuje za podanie adresu bio-laser Wrocław. Super człowiek złota rączka. Byłem u trzech lekarzy i masażysty i jakiegoś Ukraińca który uważał się za kręgarza. W ogóle nie jest prawda że pomagają z Ukrainy i tam chyba kupują sobie w sklepie papiery na leczenie nie polecam żadnego Ukraińca czy ruska.
Wracając do sprawy czytając wasze forum o chwalenie http://bio-laser.webpark.pl naprawdę nie mogłem uwierzyć ale co mam do stracenia zadzwoniłem i pojechałem. Człowiek naprawdę zna się na rzeczy tak jak piszą inni specjalista po studiach warto pojechać mi wyleczył podwójną przepuklinę. Bardzo dziękuje za informacje.
gość
11-09-2011, 17:23:38

Ten caly Bio-laser to niezła ściema. Pochwały pisze jeden i ten sam koleś. Zauważcie, jak często pojawia się tam słowo "specjalista". Jaki specjalista? Lekarz specjalista, fizjoterapeuta specjalista czy szaman specjalista? Po prostu "specjalista" bo tak fachowo brzmi :). Uważajcie na takich naciągaczy. Często nie tylko nie pomogą, ale zaszkodzą, a specjalizację mają w czyszczeniu portfela. Pozdrawiam.
gość
11-09-2011, 19:16:45

Dokladnie to samo napisane jest 29.11.2009, taka sama tresc , nawet chyba to ja pisalam , lecz nie jestem pewna.
Zauwaz , ze chwalacy nagania pacjentow, ma ten sam schemat i identyczna metode. Pochwala , imie, miasto oczywiscie fikcyjne i pozdrawiam.
Przyklad- Swir ze Swirowa
-Maniek z Moniek
-Szczepan ze Szczepankowa
-wdowa z Rozwadowa
-Maja z Bilgoraja
Dokoncz wyliczanke!, musimy gonic naciagaczy!
BIO-LASER- z mozgu WASSER
Pozdro
gość
27-11-2011, 09:53:25

witam niedawno korzystałem z bio laser wrocław powiam szczerze niewielka poprawa po pierwszym zabiegu po drugim prawie żadna apo trzecim ból powrócił straciłem tylko 2000 zetów i tyle jak chcecie sprawdzcie moze wam pomoże mnie neistety nie pomógł pozdrawiam i życze powodzenia
gość
19-12-2011, 09:57:07

Witam.
Jestem nową użytkowniczką tego forum i mam gorącą prośbę o pomoc.
Odebrałam mój wynik MRI i już nie wiem co robić. Treść taka:
"Badanie w sekwencji FR T1, T2 i STIR w płaszczyźnie strzałkowej oraz FRf FSE T1, T2 w płaszczyźnie poprzecznej warstwą grubości 3mm na odcinku L4 do S1, przeglądowo.
Na poziomie L4/L5 i L5/S1 obniżenie intensywności sygnału krążków w sekwencji T2 i STIR z obniżeniem wysokości.
Na poziomie L4/L5 rozluźnienie pierścienia włóknistego z szerokopodstawną przepukliną wielkości 6mm o niedużej przewadze strony lewej, co uciska worek oponowy bez kompresji nerwów rdzeniowych.
Zmiany zwyrodnieniowo zniekształcające w stawach międzywyrostkowych, co przewęża otwory m-k.
Na poziomie L5/S1 szerokopodstawna przepuklina centralna wielkości 6,5mm, co uciska worek oponowy bez kompresji nerwów rdzeniowych.
Zmiany degeneracyjne w stawach międzywyrostkowych i obrzękowe w obrębie listew granicznych trzonów.
Obraz pozostałych krążków o prawidłowym sygnale. Wysokości trzonów prawidłowe. Końcowy odcinek rdzenia bez patologicznych sygnałów. Szerokość kanału kostnego, otworów międzykręgowych mieści się w normie."
Dodam, że prawie cały czas mam ból w okolicy lędźwi i taki promieniujący wzdłuż lewej nogi prawie do samej pięty(głównie boli podczas chodzenia i siedzenia). Lewa stopa jest zdrętwiała po zewnętrznej stronie i na pięcie. No i często odczuwam drętwienie całej lewej nogi.
Czy jest jakaś szansa na to by uniknąć operacji? Bo póki co to na razie żadna rehabilitacja nie pomaga a i pobyt w sanatorium nic nie dał...
Pozdrawiam
gość
22-09-2013, 06:52:49

Gość 2009-10-15 23:17:53 Witam wszystkich i dziękuje za podanie adresu bio-laser Wrocław. Super człowiek złota rączka. Byłem u trzech lekarzy i masażysty i jakiegoś Ukraińca który uważał się za kręgarza. W ogóle nie jest prawda że pomagają z Ukrainy i tam chyba kupują sobie w sklepie papiery na leczenie nie polecam żadnego Ukraińca czy ruska.
Wracając do sprawy czytając wasze forum o chwalenie http://bio-laser.webpark.pl naprawdę nie mogłem uwierzyć ale co mam do stracenia zadzwoniłem i pojechałem. Człowiek naprawdę zna się na rzeczy tak jak piszą inni specjalista po studiach warto pojechać mi wyleczył podwójną przepuklinę. Bardzo dziękuje za informacje.
gość
15-02-2014, 10:30:51

ja korzystałem z bio laser wrocław szkoda zachodu to jakis oszust kasuje 500 za wizyte i nic nie robi jak ktos ma duzo kasy na wydanie to prosze mnie po czwartej wizycie wystawił buty na korytarz i powiedział ze on mi nie umie pomóc z bólami stoczyłem sie do samochodu z powrotem i do domu i tyle mi pomógł a 2 000 skasował za 4 wizyty i zapewniał ze bedzie ok a ja wam mówie jak staropolskie [rzysłowie krowa co dużo ryczy mało mleka daje to zawsze sie sprawdza
pozdrawiam wszytkich cierpiących i naiwnych
Początkująca
19-01-2015, 22:00:15

Witam. Chciałabym się zwrócić z prośbą do Was. Mam stwierdzoną wielopoziomową dyskopatię, tyłzmyk trzonu kręgu L1 L2 L3 L5, lordozę fizjologiczna pogłebioną w odcinku dolnym, poziome ustawienie kości krzyżowej, przeweżenie przestrzeni m/kręgowej l4-l5, l5-s1. Dodam, że zaczęło się wszystko od strasznego bólu w udzie... zaczęła mnie drętwieć noga, cały czas mam wrażenie, że jest zimną... Co robić. Jak sobie pomoc. Bol jest koszmarny... mam 21 lat przede mną sesja... a ja zjechałam do domu bo wytrzymać nie mogę.... Proszę o jakąkolwiek poradę, pomoc, podzielenie się swoimi doświadczeniami. pozrawiam, Martyna
gość
19-01-2015, 22:12:08

Witam,
bardzo dobre efekty przeciwbólowe i regeneracyjne daje zastosowanie zabiegów:
prosze poczytac na stronie , w razie pytań napisac przez formularz kontaktowy - właściciel strony zawsze chętnie odpisuje na wszelkie zapytania- polecam, bo naprawdę fajni ludzie: i mają konkurencyjne ceny
http://tcmlena.pl/?page_id=73
gość
06-06-2015, 22:57:32

Bardzo dobrym krėgarzem w Legnicy jest Jerzy Rak człowiek posiadający uorawnienia do wykonywania zawodu rehabilitanta masazysty. Pomaga w chorobach zwiazanych z wszelkimi. bolami kręgosłupa.Nastawia dysk. przedłuża konczyny dolne o około 1, 5cm. Rownież najwazniejsze czakramy oczyszcza energetycznie. Likwiduje cellulit masazami. oczyszcza organizm zlecając stosowanie odpowiedniej diety oraz ziół. W pewnym stopniu leczy depresję. Przynosi chorym ulgę w cierpieniu zwiazanym nie tylko z bolem krėgosłupa ale również kolan i konczyn. Nalezy się poddać przewaznie czterem zabiegom. Efekt jego pracy jest rewelacyjny bøl ustępuje. Jerzy Rak z Legnicy jest osobą bardzo ciepłą i niezmiernie grzeczną jest bardzo szcześliwy gdy odniesie sukces swoimi masazami i rehabilitacją. Posiada księgė pamiątkową w ktorej znajduje się masa wpisow ludzi ktorym pomogł rowniez i moj wpis tam figuruje poniewaz zaden ortopeda mi nie pomogł zaden neurolog a ten człowiek tak. Wyskoczył mi dysk i mimo ostoporozy ustawił mi rowniz rękę po skreceniu w stawie łokciowym doprowadził do porządku gdy lekarze ortopedzi stwierdzili ze nie bėdzie już sprawna i nie będę mogła pracować pracuję i ręka funkcjonuje i nie wiem co to ból a to tylko dzięki Panu Jerzemun Rak z Legnicy polecam wszystkim cierpiacym na bole kręgosłupa bädz zwyrodnienia masaze po złamaniach i rehabilitacje Świetny specjalidts w medycynie naturalnej. Posiada wszelkie dokumenty zwiazane z jego praca tzn dyplom ukonczenia szkoły. dyplomy kursow zgode na prowadzenie dzialalnosci gospodarczej. Czlowiek uczciwy i sumienny w wykonywaniu swojej pracy. Podaję tel. 608498227 Legnica ul. Kościuszki 12A/6 adres gabinetu.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: