Reklama:

Przepuklina kręgosłupa i naczyniak!!!! prosze o pomoc!!!!!! (241)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
23-01-2011, 21:18:19

Gość 2011-01-23 18:20:35 Pani Rozalii z Gromadki powiem tyle co tam jeden z wykładowców który nastawia też kości powiedział.
Ta Pani jest dobra tylko w ustawieniach po złamaniu nikt ją nie pobije. A co do nastawienia kręgosłupa to nie z byt jej to wychodzi.
To może znasz kogoś komu to dobrze wychodzi,podasz namiary. Wydaje mi się,z tego co wyczytałem ten wątek i ten kręgarz z Krępy żę Pan Józek może i dobrze nastawia,pomaga,ale na samym nastawieniu problem się nie kończy,po nastawieniu trzeba szukać kogoś dobrego w rehabilitacji,ćwiczeniach wzmacniających mięśnie. Tylko gdzie szukać?
gość
23-01-2011, 21:44:18

Gość 2011-01-23 22:18:19
Gość 2011-01-23 18:20:35 Pani Rozalii z Gromadki powiem tyle co tam jeden z wykładowców który nastawia też kości powiedział.
Ta Pani jest dobra tylko w ustawieniach po złamaniu nikt ją nie pobije. A co do nastawienia kręgosłupa to nie z byt jej to wychodzi.
To może znasz kogoś komu to dobrze wychodzi,podasz namiary. Wydaje mi się,z tego co wyczytałem ten wątek i ten kręgarz z Krępy żę Pan Józek może i dobrze nastawia,pomaga,ale na samym nastawieniu problem się nie kończy,po nastawieniu trzeba szukać kogoś dobrego w rehabilitacji,ćwiczeniach wzmacniających mięśnie. Tylko gdzie szukać?

Ten co nastawia powinien ciebie poprowadzić do końca. Józek tego nie zna więc nie potrafi nic i mam duże nie przyjemności z prawem. Nie raz zamykał swój warsztat.
gość
23-01-2011, 22:10:33

No masz rację,tak powinno być a nie jest. Znam takich co im pomoglo samo nastawienie,tzn np sa po 2-4 lata i niby jest wszystko ok. A co z tym Bio Laserem ?
gość
24-01-2011, 10:51:37

chłopie tu mało kto wejdzie kto korzystał z bio1000laser. To on pomógł ludzi z Krzeszyc i jastrzębiej góry oraz z całej europy. Każdy szuka informacji a nie chce sobie zawracać dupę jakimiś fizykoterapeutami którzy szukają kasy.
Ja korzystam z gabinetu bio1000laser niego dalej bo ja to inna sprawa nić sama dyskopatia. Ja ważę ponad 160 kg i mam duże problemy które oni mi pomagają. Więc każdy idzie gdzie może żeby pomóc ja trafiłem tam choć jeden fizykoterapeuta powiedział że nie pomogą mi i dużo negatywów w ich stronę. A okazało się co innego. Bardzo i to bardzo polecam gabinety bio1000laser.

Pozdrawiam z Gdańska Grzegorz
gość
24-01-2011, 16:52:56

Ja miałem problem z tymi dyskami co się wie byłem u Józka to powiedział że operacja coś mi podubał i na drugi dzień z wyra nie mogłem wstać. No i wezwałem pogotowie oni mnie potrzymali pięć dni i zastrzyki i tam trochę pościło. No i znalazłem kogoś kto mi nastawił i jestem zadowolony.

pozdrawiam emeryt z Głogowa.
gość
27-01-2011, 10:19:19

Ja będę polecać tego speca jest bardzo konkretny. Wie co robi.
Około 4 lata temu skorzystałam z usług masażysty z Ukrainy czy Rosji nie ma teraz znaczenia. W każdym razie mnie bardzo polokował mówiąc że jest kręgarzem i mu uwierzyłam. Po jego terapii stan się pogarszał w szpitalu lądowałam co jakiś czas. Jedna moja znajoma korzystała z terapii bio-laser Wrocław ale tylko nastawianie bo miała skoliozę jakąś tam. Więc ja się skusiłam do tej terapii pojechać i teraz od około 3 miesięcy nic mnie nie boli, a szpital już nie odwiedzam co dwa tygodnie. Na wstępnie zrobił badanie komputerowe i potem terapie nastawiania bardzo delikatnie i z pytaniami czy coś boli czy się dobrze czuje itp.... Moja wizyta musiała powtórzyć się tylko cztery raz i po kłopocie. Pozdrawiam i bardzo polecam tego gabinetu bio-laser.

Ewa z Trzebnicy
gość
27-01-2011, 10:19:30

Ja będę polecać tego speca jest bardzo konkretny. Wie co robi.
Około 4 lata temu skorzystałam z usług masażysty z Ukrainy czy Rosji nie ma teraz znaczenia. W każdym razie mnie bardzo polokował mówiąc że jest kręgarzem i mu uwierzyłam. Po jego terapii stan się pogarszał w szpitalu lądowałam co jakiś czas. Jedna moja znajoma korzystała z terapii bio-laser Wrocław ale tylko nastawianie bo miała skoliozę jakąś tam. Więc ja się skusiłam do tej terapii pojechać i teraz od około 3 miesięcy nic mnie nie boli, a szpital już nie odwiedzam co dwa tygodnie. Na wstępnie zrobił badanie komputerowe i potem terapie nastawiania bardzo delikatnie i z pytaniami czy coś boli czy się dobrze czuje itp.... Moja wizyta musiała powtórzyć się tylko cztery raz i po kłopocie. Pozdrawiam i bardzo polecam tego gabinetu bio-laser.

Ewa z Trzebnicy
gość
28-01-2011, 15:30:49

Terapia wibroakustyczna czy to hit czy kit .
gość
28-01-2011, 15:34:10

Witam jaki jest koszt zabiegów w bio -laser , 300 zł ????
gość
28-01-2011, 15:36:19

W bio1000laser Wrocław jest tani bo 300 zł, a koło Białorusi kosztuje cztery raz więcej.
Ja byłem na nastawianie to zapłaciłem tyle na ile mnie było stać. Nie ma ceny na same nastawianie. Ważne jest że to nie jest 5 minut i następny proszę. Ja jestem zadowolony z ich metod terapii i zaleceń.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: