Reklama:

Przepuklina kręgosłupa i naczyniak!!!! prosze o pomoc!!!!!! (241)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
10-01-2011, 11:01:48

metoda dorna nie jest tak super pewna. Po tej metodzie wiozłem sąsiada do szpitala. Co prawda szpital też nic nie pomógł bo zrobił operacje i po paru miesiącach jeszcze więcej przepuklin. Teraz gdzieś jeździ i mu tam ktoś pomaga.

pozdrawiam Krzysztof z Żmigrodu.
gość
12-01-2011, 23:02:38

Wiem bo też byłem metoda dorna i Palucha to jedno i to samo. Ale ludzie niech idą jak nie wierzą. Ja wole do konkretnej osoby która się zna i pomaga.
gość
12-01-2011, 23:06:06

Jedno jest pewne że nie zawsze coś w ogóle się pomoże za pierwszy razem też tak twierdziłem. Ja musiałem zabiegów przejść aż cztery. Mój kumpel dwa zabiegi i od roku czasu nic go nie boli i nie oszczędza się.
gość
13-01-2011, 22:22:46

znam jedną kobietę która przez telefon leczy ale pierw 1000 zł na konto jej. Liczba miejsc ograniczona.
gość
14-01-2011, 07:39:46

hahahaha to jest dobre dla tych nie niedowiarków. A wiecie że po AWF są tak zablokowani psychicznie że nie wytłumaczy się im co może pomóc. Mam paru takich znajomych. Ja każdym razie działam na budowie i już mi nic nie uciska a miałem ten sam problem co wy. Nie pomógł mi żaden ukraiński uzdrowiciel czy rusek bo byłem u nich tylko Polak.

pozdrawiam Jan
gość
14-01-2011, 14:45:02

Jan to daj namiary na tego osobnika bo też znam takich po AWF co nic nie poradzili .
gość
14-01-2011, 14:47:51

Jan to daj namiary na tego osobnika bo też znam takich po AWF co nic nie poradzili .
gość
16-01-2011, 09:16:31

Mój problem zaczął się po wypadku samochodowym. Skręcenie karku i niedowład kończyn dolnych. Lekarze w szpitalu powiedzieli że muszę się przyzwyczaić do tego że nie będę chodzić. Wiecie co to znaczy dla dobrego sportowa który w dzień w dzień trenował duży szok. Więc zacząłem szukać po znajomych kto mi pomoże na moje problemy z skręceniem i przepukliną dysku jak dowodził rezonans magnetyczny. Byłem u różnych terapeutów i doktorów nikt mi nie pomógł z nich. Przez przypadek trafiłem do BIO-LASER we Wrocławiu nie tyle ile do gabinetu lecz do jednego z tych specjalistów, który był zaproszony przez swoich byłych pacjentów do Krzeszyc. Przebadał mnie dokładnie manualnie i przez badanie komputerowe. Zaczął bardzo delikatnie robić nastawiając i odblokowując kręgosłup. Po drugim nastawianiu mogłem już swobodnie chodzić. Takich zabiegów było cztery same nastawianie sposobem innym niż kręgarze u których byłem wcześniej. Następnie za piątym zabiegiem użył bio-lasera i do tej pory nic mnie nie boli a ostatni zabieg miałem w czerwcu 2010 roku. Wróciłem do sportu i jest ok.
Moim zdaniem jak ktoś mówi że był i nic nie pomógł to nie jest prawdą bo w Krzeszycach woj.Gorzów Wlkp. nikt nie mówił że nie pomogło wszystkim pomogło w jakimś stopniu. Tym bardziej że znamy się wszyscy na dużej wsi.

Pozdrawiam Mirek
gość
16-01-2011, 09:18:43

Mój problem zaczął się po wypadku samochodowym. Skręcenie karku i niedowład kończyn dolnych. Lekarze w szpitalu powiedzieli że muszę się przyzwyczaić do tego że nie będę chodzić. Wiecie co to znaczy dla dobrego sportowa który w dzień w dzień trenował duży szok. Więc zacząłem szukać po znajomych kto mi pomoże na moje problemy z skręceniem i przepukliną dysku jak dowodził rezonans magnetyczny. Byłem u różnych terapeutów i doktorów nikt mi nie pomógł z nich. Przez przypadek trafiłem do BIO-LASER we Wrocławiu nie tyle ile do gabinetu lecz do jednego z tych specjalistów, który był zaproszony przez swoich byłych pacjentów do Krzeszyc. Przebadał mnie dokładnie manualnie i przez badanie komputerowe. Zaczął bardzo delikatnie robić nastawiając i odblokowując kręgosłup. Po drugim nastawianiu mogłem już swobodnie chodzić. Takich zabiegów było cztery same nastawianie sposobem innym niż kręgarze u których byłem wcześniej. Następnie za piątym zabiegiem użył bio-lasera i do tej pory nic mnie nie boli a ostatni zabieg miałem w czerwcu 2010 roku. Wróciłem do sportu i jest ok.
Moim zdaniem jak ktoś mówi że był i nic nie pomógł to nie jest prawdą bo w Krzeszycach woj.Gorzów Wlkp. nikt nie mówił że nie pomogło wszystkim pomogło w jakimś stopniu. Tym bardziej że znamy się wszyscy na dużej wsi.

Pozdrawiam Mirek
gość
16-01-2011, 19:28:17

Mam naczyniaki przy kręgosłupie na odcinku piersiowym i lędźwiowym co robić. Może ktoś miał taki sam problem ?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: