Reklama:

Prosze o pomoc złe eeg i źle się czuję (77)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
30-09-2006, 06:25:00

uważasz że narkotyk spowodował zmiany w zapisie eeg?
gość
01-10-2006, 21:07:00

A czy jest jakies inne wytlumaczenie? Nie mialem zadnych problemow do tego dnia kiedy zapalilem.... Skad te zmiany w eeg skoro mozg nie jest uszkodzony a serce zdrowe?
gość
01-10-2006, 23:10:00

to nie musi byc uszkodzenie mózgu; to po prostu zmiany czynnościowe
gość
10-10-2006, 16:59:00

Ale jak wytlumaczyc te zmiany czynnosciowe? Dlaczego one sa?
gość
10-10-2006, 22:31:00

po zażyciu narkotyku
gość
11-10-2006, 15:19:00

Ale czy jest możliwosc zeby mozg zaczal funcjonowac jak kiedys?
gość
14-10-2006, 09:51:00

czy objawy jakie masz pojawiają się w momęcie kiedy zaczynasz myśleć o sercu?
Początkujący
16-10-2006, 11:58:00

Nie objawy trwają cały czas od tamtego incydentu z mniejsza lub wieksza sila. Przy wysilku fizycznym jest zle ale dlaczego?Gdy nie przespie nocy równiez jest fatalnie. Co sie moglo stac po tym incydencie w moim organizmie? Czy jest w stanie to ktos wytlumaczyc?
Prosze o pomoc
gość
21-10-2006, 15:16:00

myśle że mogło wywołać to neurohormonalne zmiany w pracy organizmu np. zwiększoną produkcję adrenaliny, która powoduje że odczuwasz uderzenia serca etc.
Początkujący
25-10-2006, 14:45:00

Dziękuję za wskazówke ale w jaki sposób mam wykryć te zmainy wydzielnia się hormonu adrenaliny, i jak je leczyć?
Prosze o pomoc

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
gość
Początek diagnostyki
Witam , zmiany wykryte w sumie przypadkowo w RMagnetycznym w odcinku lędźwiowym 1.5mm prawdopodobnie wyściolczak. Był robiony RM głowy, RM kręgosłupa szyjnego i piersiowego 6 m-cy temu ( czysto ) odebrane wyniki teraz samego lędźwiowego ponownie i 1.5mm taki sam jak pół roku temu wynik... Co dalej? Jakie są dalsze postępowania... Oczywiście neurolog i neurochirurg będzie konsultacja Ale jak to co robić na co się nastawić ??
gość
Entezopatia
Witam, Rozpoznano u mnie przodopochylenie kręgosłupa szyjnego u ortopedy poprzez wykonanie badania RTG. Byłem u neurochirurga i potwierdził ową przypadłość oraz wystawił mi rozpoznanie Entezopatia w zakresie kręgosłupa, Opis: Bóle w odcinku C bez promieniowania kończynowego. W wykonaniu Mri nie uwidoczniono kompresji struktur nerwowych. Ból jest najpewniej wynikiem entezopatii i wyrodnienia stawów miedzykręgowych. Proponuje leczenie zacząć od laserowego odnerwienia segmentów C4-C7 dx. Chciałbym się zapytać czy owa technika daje duża ulgę w bólu ? czy któryś z lekarzy specjalistów miał podobny przypadek do mojego? Jakie są jeszcze możliwości leczenia mojej przypadłości, która bardzo mi sprawia ból od samego rana do wieczora ;/ Czy po terapii laserem można jakoś wyćwiczyć kręgosłup aby tak bardzo nie naciskał na szyję ? Proszę o pomoc bo zabieg kosztuje 3000 zł i nie wiem czy warto się na niego decydować?
Reklama: