Reklama:

polineuropatia czuciowo-ruchowa (830)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
04-04-2010, 16:51:39

witam!podaję nr tel.do rejestracji w Poradni Chorób Mięśni na Ochojcu w Katowicach 32-7894927.
ŻYCZĘ ZDROWYCH WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!! ELA
gość
06-04-2010, 09:18:53

Dziękuję Elu. Mam pytanie czy jestes zadowolona z tej przechodni ??? I pytanie który lekarz Cię leczy ???
gość
07-04-2010, 09:50:33

Cześć!Chodzę do pani dr.Limańskiej,jest to wspaniała lekarka,ma dla Ciebie czas i na prawdę chce pomóc.Bardzo polecam tę poradnię i tą lekarkę,na pewno warto tam jechać tylko ustal wcześniej termin.Pozdrawiam
gość
07-04-2010, 19:16:52

w jaki sposob lekarz przy ploneuropatii moze pomoc?
gość
16-04-2010, 22:34:21

witajcie, jestem mamą 2 dzieci w wieku 13 i 6 lat.cala nasza trojka ma te sama chorobe.
przeszlismy pieklo, kiedy urodzilam julke nie mialam pojecia ze ta choroba dopadnie moje dziecko, potem kilka lat przerwy i znowu wyrok pomimo tego iz prosilam o badania prenatalne,lekarz o malej wiedzy powiedzial mi tyle tylko ze dziecko napewno bedzie zdrowe i nie ma takiej potrzeby aby wykonywac takie badanie. gdybym miala wtedy to badanie to dzisiaj moj synek bylby juz po depresji.
dzisiaj wyglada to tak ze moja 13 letnia corka ma skolioze (rosnie jej garb) a moj 6 synek jest po operacji podciecia sciegien w otwocku.
ja 36 kobieta z konska szpotawoscia nie mam juz sily walczyc, wlasnie siadlo mi biodro ale nie chca mnie zoperowac bo jestem za mloda a podrugie moje stopy sa natyle wydrazone ze po operacji beda miec klopot z pionizacja.
jestesmy z moimi dziecmi pod opieka lekarzy na banacha i w otwocku. nie znam innych mozliwosci. pomozcie.tak strasznie trzymam sie tych lekarzy ,a moze warto sprobowac innych mozliwosci.od 36 lat chodze w butach trzewikach, nigdy nie zaznalam kobiecosci w sensie doslownym. cierpie kiedy patrze na moja corke ktora jest w wieku dojrzewania i widze ze przechodzi przez to samo pieklo co ja.
moi rodzice nigdy nie zdecydowali sie na operacje moich stop ,uwazali ze to nie ma sensu bo przeciez biegalam , bylam normalnym dzieckiem ,pozatym bali sie ze moge po operacji wogole nie chodzic i tak mijaly lata, a ja przyzwyczailam sie do tego stanu rzeczy.potem wyszlam za maz za wspanialego czlowieka i nie mialam pojecia ze to choroba genetyczna ,chcialam miec dzieci bo to byl sens naszego zycia.wyszlo inaczej.pomozcie mi moze nie jest za pozno dla mojej rodziny, ja nie wiem ile jeszcze dam rade z moim biodrem ,nie moge juz pracowac, a moje dzieci chca isc na spacer ,jechac na wycieczke za miasto
czuje sie bezradna i nie chce mi sie zyc kiedy pytaja dlaczego mamusiu my tak mamy...........
ciesze sie ze dotarlam na to forum ,dlugo szukalam takich ludzi jak my i ciesze sie ze was znalazlam
dajcie mi sile.monika
gość
19-04-2010, 13:20:04

MONIKO.
TAK NA POCZATKU TO CHCĘ POLECIĆ CI LEKARZA DLA TWOJEJ CÓRKI,PISZESZ ŻE NA SKOLIOZĘ.
W LUBLINIE DOKTOR KŁAPEĆ ZAJMUJE SIĘ TYMI SPRAWAMI I WIEM ŻE JEST ŚWIETNY W TYM CO ROBI.W TEJ CHWILI NIE MAM DO NIEGO NAMIARÓW ,MOZLIWE ZE NA NECIE JE ZNAJDZIESZ ,JEŚLI NIE TO PO 25 KWIETNIA POSTARAM SIĘ JE PODAĆ.MOJA PRZYJACIÓŁKA JEJ PO OPERACJI U NIEGO:)
A JEŚLI CHODZI O TWOJE PROBLEMY ,TO DOSKONALE JE ZNAM I ROZUMIEM.OD URODZENIA CHORUJE NA DZIEDZICZNĄ POLINEUROPATIĘ .
MAM 30 LAT I BEŻ NADZIEJI NA POLEPSZENIE .
NIE WIEM CO TO SZPILKI,SPÓDNICZKI ......MOJA CODZIENNOŚĆ TO JEANSY I TRAPERY ALE CHYBA JUZ SIĘ Z TYM POGODZIŁAM:)
TRZYMAJ SIĘ DZIELNIE:)
AGATA
gość
19-04-2010, 18:35:53

Hej. Mam pytanie czy ktoś z was ma grupę inwalidzką ? Chodzi mi dokładnie czy w czymś to pomaga, bo ja mam kłopot teraz z praca i myśle w jaki sposób sobie pomóc. Pozdrawiam krzysiek
gość
26-04-2010, 14:55:58

PANI MONIKO PROSZE SIE ZE MNA SKONTAKTOWAC MAMY TEN SAM PROBLEM PISALA PANI 17 KWIETNIA TEL 692 157 084 DZIECKO CHORE NA POLINEUROPATIE
gość
29-05-2010, 20:33:13

Rybeczko naprawdę gratuluje chłopaka :) ja ze swoim chłopakiem byłam dwa lata i niestety jego matka i reszta rodziny tez mnie nie akceptuje. Kiedy miało dojśc do wspolnego mieszkania zaczeli mu gadac ze nie nadaje sie na zone zeby sie zastanowil z kim jest....i zerwal ze mna to bylo straszne przezycie. U mnie niestety stwierdzili zanik miesni ale ja nie zgadzam sie z ta diagnoza. Na wozku nie jezdze poruszam sie sama, mam trudnosci ze schodami i wstawaniu sama po sobie. W wieku 13 lat mialam wydluzane sciegna ahillesa ale niestety ponad rok temu zrobil mi sie przykurcz w prawej nodze ale daje rade :) Teraz mam 23 lata. Miewam bardzo czesto zimne stopy dlonie i kolana podejrzewam ze jest to polineuropatia a nie zaden zanik miesni....chociaz jedno nie wykliucza drugiego bo w juednej i drugiej chorobie trzeba duzo cwiczyc zeby zatrzymac chorobe :) Pozdrawiam Ola
Początkująca
08-06-2010, 08:44:02

Witam wszystkich czy ktoś zna może aktualny nr tel.do prof Fidziańskiej_Dolot, czy Pani profesor konsultuje też dzieci lub moze znacie innego lekarza który zajmuje się dziećmi z góry dziekuję

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: