Reklama:

Po urazie głowy, co robić ? (5)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
07-11-2007, 16:51:00

13.10.07r. miałem wypadek na rowerze uderzyłem głową w pojazd jadący przede mną. Byłem na pogotowiu zrobili prześwietlenie wyszło że jest wszystko ok. Po 3 dniach wyszło wstrząśnienie mózgu zrobili mi tomografię po czym wzięli mnie na obserwacje na urazówkę na następny dzień przeszło i mnie wypuścili. Jednak po ok 18 dniach nagle wstałem popołudniu i nie mogłem utrzymać równowagi, miałem zawroty głowy, bóle głowy w różnych miejscach szczególnie w części czoła i okolicy potylicy. Pogorszył mi się wzrok oraz czułem się jakbym był ogłupiały taki lekko ogłuszony. Zrobili mi drugi raz tomografię i teraz też wyszła dobrze. Od czwartku objawy ustępują stopniowo ale to już prawie tydzień a ja wciąż mam gorszy wzrok, momentami zawroty głowy szczególnie przy wstawaniu rano z łóżka i przy chodzeniu ale tylko przez chwile, czuje się jakbym był lekko ogłupiały...

Co mi może być ?
Gdzie szukać przyczyny ?
I co dalej robić ?
Ile to może trwać ?
gość
07-11-2007, 20:42:00

czy z tomografią byłeś u neurochirurga czy moze u innego lekarza .To ważne bo może trafiłeś na lekarza który się nie zna a krwiak po urazie może powstać nawet tydzień po wypadku lub póżniej .Może udaj się jeszcze raz do lekarza tylko innego.
gość
07-11-2007, 21:03:00

Osoba która oglądała za pierwszym razem był ordynatorem oddziału urazowego. Za drugim była to ordynatorka neurologi z zawodu Neurolog dodatkowo na 22.11.07r. mam zlecony rezonans i tam podobno ma wyjść dokładnie.
gość
07-11-2007, 21:08:00

Dzięki za zainteresowanie się moją sprawą. Objawy przy krwiaku by się nasilały a mnie z dnia na dzień powolutku ustępują. Są krótkie nawroty ale na ogół nawracają się zawroty głowy, bule głowy i to lekkie ogłuszenie takie oszołomienie. Tomografie miałem robioną 5 dni od wypadku po raz pierwszy oraz 18 dni po wypadku po raz drugi.
gość
16-11-2007, 10:53:00

VOTUM S.A. Centrum Odszkodowań.

Miałeś wypadek
albo:
# jesteś poszkodowany jako kierowca, pasażer czy rowerzysta
# straciłeś bliską Ci osobę
# zakład ubezpieczeń nie wypłacił należnego Ci odszkodowania lub je zaniżył, to znaczy, że…

POTRZEBUJESZ PROFESJONALNEJ POMOCY
@ oceny faktycznej zdarzenia i rozmiaru odszkodowania
@ weryfikacji sprawy już prowadzonej
@ kontroli prawidłowości i terminowości decyzji ubezpieczyciela
@ likwidacji całkowitej szkody

ZASŁUGUJESZ NA GODNĄ REPREZENTACJĘ
Þ oferujemy zespół najlepszych fachowców
Þ wygrywamy sprawy, których się podejmujemy
Þ nie pobieramy żadnych opłat na wstępie
Þ działamy według zasady — najpierw Twoje odszkodowanie potem nasza prowizja!

WOŹNIAK ARKADIUSZ
609 638 666
095 751 51 21
gg 8775103
http://www.odszkodowania123.fora.pl/forum-testowe,1/

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: