Reklama:

po operacji kręgów szyjnych (81)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
29-09-2021, 16:09:28

Polecam Szczecin - profesor to cudotwórca
gość
01-11-2021, 10:28:54

Treść zablokowana przez moderatora

gość
04-12-2022, 08:32:44

Witam forumowiczów. Czeka mnie stabilizacja odcina szyjnego. Chciałabym porozmawiać z kim kto ma to już za sobą.
Początkująca
08-12-2022, 18:50:13

Jestem 3 miesiące po wymianie dysku c5/c6 I stabilizacji plyta. Nie taki diabeł straszny jak go malują, jest zupełnie ok. Wróciłam już 2 tyg temu do pracy, jeszcze się rehabilituje. Żyje normalnie, z większą uwaznoscia na to co robie
gość
17-12-2022, 09:12:21

angieszka197311 czy moglabym prosić o maila do Pani? Chcialab zaczerpnąć informacji od kogoś kto ma już to wszystko za sobą. Jeśli znalazłaby Pani parę minut to byłabym wdzięczna. Anna
gość
26-08-2023, 21:20:20

Jestem po operacji szyjnego c4c5wszczepiono mi implanty od operacji jest już ładne parę lat 2016 po wyjściu ze szpitala dostałam półpasiec szyjny ponoć to są powikłania niechodzilambw żadnym kołnierzu do dziś zmagam się z bólem neutralgia tak zwaną jestem na opoidach żeby się do końca nie uzależnić co pół roku zmieniam leki zwiększane dawki i nic po za tym nadal pracuje bo renty niestety nie dają mam zdrowe nogi ponoć i ręce ale ogólnie jest tragedia ugotować obiad i stanie w kuchni przez godzinę ok dłużej jest niemozliwe nawet przy lekach blokady też nic nie pomogły tyle lat minęło a ja z bólem lekarz z walki bólem neurochirurg twierdzi że tak będzie do końca życia mam 56lat a czuje się jak wrak człowieka dalszy odcinki kręgosłupa też do naprawy ale od operacji szyjnego zrezygnowałam bo się boje co to będzie bardzo długo miałam problemy z przełykaniem
gość
27-08-2023, 08:16:31

Witam ja jestem 4 miesiące po operacji trzy implanty w szyi na początku było w miarę ok niestety każdy powrót do jakiejkolwiek aktywności kończy się zapaleniem pierwsze były powięzi barkowe potem zapalenie w okolicach operowanych obecnie znowu na lekach przeciwbólowych byłam u mojego neurochirurga bo mrowienie w lewym ramieniu zmieniło się już w bolesne kłucie obecnie czekam na MR jestem załamana
gość
02-11-2023, 13:56:59

gość 01-04-2011, 17:46:06
Witam. Jestem po operacji kręgów szyjnych 4 tygodnie. Też mam problem z krtanią - przełykiem. Do tej pory jem tylko "papki z poślizgiem". Oprócz tego odczuwam mrowienie w lewej nodze, w lewej ręce, a także mrowienie w głowie, czasami ból i dziwne uczucie osłabienia. Natomiast w nocy "odchodzi" mi mały palec ręki lewej. Nie wiem czy tak powinno być, czy powinnam szukać pomocy u lekarza.
gość
30-12-2023, 09:25:17

gość 27-08-2023, 10:16:31
Witam ja jestem 4 miesiące po operacji trzy implanty w szyi na początku było w miarę ok niestety każdy powrót do jakiejkolwiek aktywności kończy się zapaleniem pierwsze były powięzi barkowe potem zapalenie w okolicach operowanych obecnie znowu na lekach przeciwbólowych byłam u mojego neurochirurga bo mrowienie w lewym ramieniu zmieniło się już w bolesne kłucie obecnie czekam na MR jestem załamana

Juz cos wiesz ? ja jestem ponad 3 miesiace po operacji szyjnego , bole miedzy lopatkami wrocily i sa straszne
gość
25-12-2024, 18:59:16

Dobry wieczór
Jestem tydzień po założeniu implantu peek w odcinku C5
Miałam ucisk na korzeń nerwowy i rwę barkowa
Mam okropny ból szyi i barków
Lekarz twierdzi że to normalne ponieważ długo z tym chodziłam ,kilka lat
Ostatnie 5tyg w bolu więc uszkodziłam nerw ,
Teraz potrzebuje czasu na regenerację
Czy to faktycznie tak mieliście???
Pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: