Gość 2012-09-12 19:29:13 I co dalej jakie leki bralas jak czesto sa napady? Czy padaczka sprawila ze przestalas sie rozwijac?Aga
Tak biorę leki, był czas kiedy napadów nie było. Napady są różnie, nawet silny stres je powoduje np. kłótnie
Gość 2012-09-12 19:29:13 I co dalej jakie leki bralas jak czesto sa napady? Czy padaczka sprawila ze przestalas sie rozwijac?Aga
To nie jest powód do obrażania mojej osoby. jak jesteś matką to powinnaś mieć szacunek, a nie obrażać, bo ja nie piszę jakiś mi się głupot tylko swoje odczucia i jak to jest. Forum ma na celu normalne rozmowy a nie obrażanie Ja nawet Cię nie obrazilam, a Ty od razu wyskoczyłaś na mnie.
Gość 2012-09-12 21:18:20 Naprawde wspolczuje Ci choroby. Moj synek nie jest jeszcze swiadomy tego co sie dzieje ale ja przezywam to okropnie. I naprawde z calym szacunkiem ale zastanow sie dwa razy zanim cos napiszesz!!!!!!!!!!!!! Aga
Gość 2012-09-12 21:56:23 ja mam pytanie czy osoba chora na padaczke moze przesiadyac po nocach, bo ktoś mi powiedzial ze przy padaczce trzeba duzo spac, wiec jak to jest
ta pani nie28 calymi nocami na tym forum pisze, czy taka osoba jast chora
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.