Reklama:

padaczka u małych dzieci (133)

Forum: Padaczka

gość
12-09-2012, 18:24:14

Gość 2012-09-12 19:29:13 I co dalej jakie leki bralas jak czesto sa napady? Czy padaczka sprawila ze przestalas sie rozwijac?Aga
Nie jestem szczęśliwa mając epilepsję, Uniemożliwia mi wszystko praktycznie, mam lęki, obawy, boję się wszystkiego. Jestem wykształcona dziewczyną ale bez celu w życiu. Moje życie to łzy wiesz tak naprawdę.
Tak biorę leki, był czas kiedy napadów nie było. Napady są różnie, nawet silny stres je powoduje np. kłótnie
gość
12-09-2012, 19:15:43

To nie jest powód do obrażania mojej osoby. jak jesteś matką to powinnaś mieć szacunek, a nie obrażać, bo ja nie piszę jakiś mi się głupot tylko swoje odczucia i jak to jest. Forum ma na celu normalne rozmowy a nie obrażanie Ja nawet Cię nie obrazilam, a Ty od razu wyskoczyłaś na mnie.
Wyksztalcona? A tekst w innym forum ze ludzie z padaczka musza uprawiac seks z zabezpieczeniem haha dobre usmialam sie niesamowicie. mialam prawo naskoczyc bo piszesz totalne ***, glupoty takie ze myslalam ze to jakis dzieciak pisze. Czytalam twoje inne opinie Aga
gość
12-09-2012, 19:18:20

Naprawde wspolczuje Ci choroby. Moj synek nie jest jeszcze swiadomy tego co sie dzieje ale ja przezywam to okropnie. I naprawde z calym szacunkiem ale zastanow sie dwa razy zanim cos napiszesz!!!!!!!!!!!!! Aga
gość
12-09-2012, 19:40:15

Gość 2012-09-12 21:18:20 Naprawde wspolczuje Ci choroby. Moj synek nie jest jeszcze swiadomy tego co sie dzieje ale ja przezywam to okropnie. I naprawde z calym szacunkiem ale zastanow sie dwa razy zanim cos napiszesz!!!!!!!!!!!!! Aga
Obrażasz mnie wszędzie na epilepsji widziałam jak możesz tak się zachowywać.
Myślisz,że moi rodzice nie wiedzą co ja czuje w momencie atakuje , jak cialem trzęsie krwawi? Nie pomyślałaś o tym?
gość
12-09-2012, 19:44:27

Zdrowy chorego nie zrozumie. Dlaczego mnie obrażasz?
Śmiej , śmiej się :( Nic ci to nie da.
gość
12-09-2012, 19:56:23

ja mam pytanie czy osoba chora na padaczke moze przesiadyac po nocach, bo ktoś mi powiedzial ze przy padaczce trzeba duzo spac, wiec jak to jest
ta pani nie28 calymi nocami na tym forum pisze, czy taka osoba jast chora
gość
12-09-2012, 20:12:29

Zwroccie uwage na slowa" cialem trzesie i krwawi " !!!, mysle , ze ta osoba nie ma pojecia o padaczce , nigdy nie wymienila nazwy lekow, ktore rzekomo bierze , bo nie ma pojecia , a jesli napisze to i tak nie bedzie to wiarygodne , moze sciagnac nazwy od innych chorych. Codziennie pisze posty do 3 nad ranem, epileptycy szanuja swoje zdrowie i nie narazaja ani nie zarywaja nocy , czy lekarz nigdy nie pytal ja o pory spoczynku , zreszta jaki pacjent taki lekarz.
gość
12-09-2012, 20:16:33

Gość 2012-09-12 21:56:23 ja mam pytanie czy osoba chora na padaczke moze przesiadyac po nocach, bo ktoś mi powiedzial ze przy padaczce trzeba duzo spac, wiec jak to jest
ta pani nie28 calymi nocami na tym forum pisze, czy taka osoba jast chora
To nie Pani sprawa co ja co robię.
gość
12-09-2012, 20:27:46

miałam nadzieje że jak napiszę na tym forum to spotkam tu ludzi którzy mają ten sam problem i będę mogła się czegoś dowiedzieć więcej bo dla mnie ta cała choroba to nowość a nie miało to służyć do jakiś nieporozumień
gość
12-09-2012, 20:32:38

Przeważnie zaczyna się od prowokacji użytkownika i to nie jest dobre. Ja jako moderator wiele razy pisałam o tym ,aby nie prowokować. Proszę Was o to.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: