Reklama:

padaczka i prawko (37)

Forum: Padaczka

gość
25-11-2012, 13:29:49

www.opaskiratunkowe.pl
gość
26-11-2012, 17:12:49

czy ma ktos wogole prawko z chorych tutaj na padaczke?to mnie interesuje bo moj neurolog sie pyta caly czas czy bede robic prawo jazdy i czy mam prawo jazdy, a prawda jest taka ze bym chciala zrobic.
gość
26-11-2012, 17:23:32

Linkusia, jesteś jeszcze młoda osobą zaczekaj z tym prawem jazdy, aż ustabilizuje się sytuacja z chorobą.
A lekarz pyta Cię po to, gdyż w myśl ustawy ma obowiązek zgłoszenia faktu, że jesteś chora na epilepsję.
Pozdrawiam Alicja
gość
26-11-2012, 17:25:03

Linkusia, do Ciebie, lekarz ma obowiązek zgłosić do Wydziału Komunikacji.
Alicja
gość
26-11-2012, 17:50:44

Dzieki za zainteresowanie i odpowiedz :)czyli on musi to zglosic, i wtedy przychodzi odp?robi sie jakies badania?mialam robic prawo jazdy ale sie to przeciagalo z powodow finasowych. ale w chwili obecnej to raczje nie ma mowy. pytam tak na przyszlosc.
gość
26-11-2012, 18:10:50

Linkusia, praktycznie większość lekarzy zgłasza fakt leczenia się na padaczkę przez jego pacjenta do Wydziału Komunikacji, nakazuje im to ustawa.
Będąc u lekarza możesz zapytać, dlaczego Cię pyta czy posiadasz prawo jazdy lub zamierzasz go robić.
Ciekawe czy będzie szczery i odpowie Ci na Twoje pytanie.
A tak jak wcześniej Ci pisałam, zaczekaj jesteś jeszcze młoda i masz czas.
Alicja
gość
26-11-2012, 18:21:02

Cześć,
wiele zależy od lekarza.
Znam takich, którzy pytają się czy masz prawko i czy go używasz.
Jeśli odpowiesz, że tak, ale nie prowadzę to notują to w karcie i nic więcej z tym nie robią.
---------------------------------------------------- ‎"Zasady są dla zwykłych ludzi. Geniusze potrafią żyć w chaosie"
gość
26-11-2012, 18:25:16

Dorotka, rozmawiałam na ten temat z moim lekarzem, powiedział mi, że będąc na jakimś spotkaniu praktycznie wszyscy byli za zgłaszaniem pacjenta który posiada prawo jazdy do Wydziału Komunikacji.
Wiadomo, chodzi tu o pieniądze.
Ala
gość
26-11-2012, 18:28:41

no to zalezy od lekarza napewno. troche zaluje bo mam 22 lata, moglam wczesniej zrobuc prawko, teraz bede miec na pewno komlikacje :( a wy macie prawo jazdy?
gość
26-11-2012, 18:28:44

no to zalezy od lekarza napewno. troche zaluje bo mam 22 lata, moglam wczesniej zrobuc prawko, teraz bede miec na pewno komlikacje :( a wy macie prawo jazdy?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: