Reklama:

O epilepsi i o naszym życiu ;) (5652)

Forum: Padaczka

gość
27-12-2012, 23:53:12

Basiu ubierz sie cieplutko , bo masz daleka podroz przed soba , teraz macie ferie zimowe tak jak u mnie , czy jedna z Dziewczat pojedzie z Toba dla towarzystwa? , Martusia albo Madzia?. Na jaki okres czasu zapisuje recepte Twoja pani De Mon? Szybciutko wracajcie.
gość
28-12-2012, 00:08:27

miłych snów... ide wreszcie stąd bo rano już ksiądz bedzie po kolędzie i musze sie jakos ogarnąc,
gosciu...ja nie gryze
nie odróżniam was jak sie nie pdpisujecie,
ale naprawde nie gryze, nie wchodze tak czesto na forum bo czasu nie mam i do kabla jestem uwiązana no i to stara stacjonarna cegla, ale przekonajcie sie do mnie,
gość
28-12-2012, 02:29:27

Basiu jezeli odpoczniesz po podrozy to napisz mi jak wyglada odprawa u lekarza . Czy najpierw sprawdzaja ubezpieczenie , i czy dlugo czekasz na neurologa?
gość
28-12-2012, 07:48:24

Dzień dobry w słoneczny poranek :)
Ja już od pół godziny w pracy. Zaraz lecę na kawę i siadam do raportów. Koniec roku za pasem.
Katar mniejszy, kaszel mniejszy... żyć nie umierać.
Duszku,
jak zdrówko? Już lepiej?
Jak tam po Świętach? Czytałam, że brzuszki pełne ;)
Buziale, miłego dnia :)
‎"Zasady są dla zwykłych ludzi. Geniusze potrafią żyć w chaosie"
VIP
28-12-2012, 07:51:22

Gość 2012-12-27 22:13:06 Renius , znasz moze taki cudowny soczek na pozbycie sie kaszelku ?to babcina miksturka z cebuli i cukru...., do diabla z chemia , jesli mozna domowymi sposobami ,to leczmy sie .
Duszku kochany tak się ciesze że u Ciebie już dobrze......martwiłam się , a byłam tak słaba i gorączka mnie wzięła, że poszłam wcześniej i położyłam sie .
Na razie próbuje miodem ......i będe się wylegiwać .....mój przejmie obowiązki....
Duszku bardzo mocno sciskam ....buziole
VIP
28-12-2012, 07:53:52

zqobasia 2012-12-27 21:54:42 Duszku jak tam?
ja jutro z rana jade do mojej ulubionej pani neurolog 5 h spedze w sumie w autobusie a 5 min w gabinecie
ach jak to lubie
Basiu powodzenia w drodze i na wizycie .....wracaj szczęśliwie
Miłego dnia.
VIP
28-12-2012, 07:56:23

zona1978 2012-12-28 01:08:27 miłych snów... ide wreszcie stąd bo rano już ksiądz bedzie po kolędzie i musze sie jakos ogarnąc,
gosciu...ja nie gryze
nie odróżniam was jak sie nie pdpisujecie,
ale naprawde nie gryze, nie wchodze tak czesto na forum bo czasu nie mam i do kabla jestem uwiązana no i to stara stacjonarna cegla, ale przekonajcie sie do mnie,
Witaj Zona.
Smutne te historie nasz czasami.....ale cóż samo życie .......szkoda tylko że częściej do górki.
Powodzenia na prawku, trzymam kciuki...
VIP
28-12-2012, 08:02:49

dorota_wwa 2012-12-28 08:48:24 Dzień dobry w słoneczny poranek :)
Ja już od pół godziny w pracy. Zaraz lecę na kawę i siadam do raportów. Koniec roku za pasem.
Katar mniejszy, kaszel mniejszy... żyć nie umierać.
Duszku,
jak zdrówko? Już lepiej?
Jak tam po Świętach? Czytałam, że brzuszki pełne ;)
Buziale, miłego dnia :)
Witaj u nas słonka brak ...pogoda pod psem.
dobrze że zdrowiejesz.....mnie przeszło i znów teraz zbiera....
Dorotka miłego dnia a pracy jeszcze milszej....buzile
gość
28-12-2012, 08:32:18

Dzieńdoberek w piątkowy poranek
Miałam kilka stron do poczytania, bo nie byłam na bieżąco, a tu Duszek nam się znowu rozchorował
Dobrze, że wszystko już minęło i nie ma zagrożenia.
Duszku musisz czytać ulotki o lekach, bo astmatykom sporo leków nie wolno brać, szczególnie tych z kwasem acetylosalicylowym (pochodne aspiryny).
Super, że tylko na tym się skończyło (bez duszności) i już jest OK
A lekarze to jednym uchem słuchają, drugim wypuszczają... pacjencie lecz się sam!
Basiu życzę szczęśliwej drogi i zadowolenia z wizyty u pani dr - no cóż podróż męcząca, szkoda, że ta doktor tak daleko
Smarkającym i kaszlącym zdrówka życzę i smacznego soku z cebuli, albo syropu sosnowego.
Reniu miód jeszcze bardziej drapie w gardło, mnie laryngolog na suche gardło zakazał miodu i mocnej herbaty oraz gazowanych napoi - bo wysuszają i podrażniają śluzówkę.
Zona ja też nie gryzę ale każdy ma swego mola co go gryzie takie życie i trzeba do przodu iść, chociaż często jest pod górkę!
Pozdrawiam Was Dziewuszki obłoczek
U mnie ponuro, dobrze, że nie pada ale szaro
gość
28-12-2012, 09:35:48

Witam Dziewczęta
Wszystkie zdrowe, Wszystkie uśmiechnięte, jedni czekają na Sylwestra, drudzy na plebana.
Ja tego plebana mam jutro, nie lubię tych wizyt, co roku to samo, nie wiedza jak się ludziom żyje, ale gdyby nie przeszli po domach nie było by kasy.
Obłosiu, miodek przy przeziębieniach się pije, trzeba tylko miksturę zrobić na noc, rano dodać odrobinę ciepłej wody i wypić pół godziny przed śniadaniem. Nie można jeść miodu łyżką ze słoika, jest ostry i może spowodować owrzodzenia.
Duszek, myślę, że się odezwie i da nam znać jak się czuje tylko musi się obudzić.
Buziaki dla Wszystkich. Ala

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: