Reklama:

O epilepsi i o naszym życiu ;) (5652)

Forum: Padaczka

gość
27-12-2012, 16:57:13

Juz nie lacze fatalnego samopoczucia z dzialaniem endocetu , to oddzielna sprawa mimo ze w tym samym czasie .
Mamy plan - jemy sniadanie , kaloryczne , bialko , weglowodany , tluszcz. Lezenie i obserwacja , ponowne mierzenie cisnienia i decyzja .
Komentatorka
27-12-2012, 17:07:38

no plan dobry ...czekamy na wiesci i trzymamy kciuki....
:)
VIP
27-12-2012, 17:13:02

Duszku trzymamy kciuki....zdrowiej i pisz co i jak.
gość
27-12-2012, 17:24:42

Witam Dziewczęta
Jak minęły Święta, widzę, że Duszek coś zaniemógł.
Faktycznie masz nie właściwe ciśnienie, to rozkurczowe jest stanowczo za niskie i dlatego tak fatalnie się czujesz.
Rozkurczowe też jest trochę za wysokie.
Przy tak zróżnicowanym ciśnieniu masz prawo czuć się fatalnie.
Najlepiej udaj się do lekarza, w żadnym wypadku nie pij kawy.
Pozdrawiam Ala
Komentatorka
27-12-2012, 17:25:39

Reniu jak ta,m po swietach?
u nas zwariowany dziewn P 2 razy z komputerem jezdzil juz normalnie wióry sie sypały ale poki co komputer zrobiony takze i ja swojego nie straciłam
:)
gość
27-12-2012, 17:31:18

Duszku, czytam tak do tyłu Wasze posty, czy to drżenie wewnątrz organizmu nie będzie przypadkiem uczuleniem na lek.
Ala
VIP
27-12-2012, 17:39:32

Może być uczuleniem ....bo swędzenie to też objaw uczuleniowy.
Basik na wyjazdach mi zeszło......ale ogólnie dobrze....tyle że coś mnie kasłać zaczyna......smarkatka trochę przeszła.....to kaszlak się przyplątał.
gość
27-12-2012, 17:45:31

Witam i ja po świętach!!!!
Dzisiaj tylko sprzątanie, ale już po wszystkim
I znowu szara codzienność....
Duszku, informuj nas na bieżąco jak tam twoje zdrowie...
gość
27-12-2012, 17:48:18

mare 2012-12-27 18:39:32 Może być uczuleniem ....bo swędzenie to też objaw uczuleniowy.
Basik na wyjazdach mi zeszło......ale ogólnie dobrze....tyle że coś mnie kasłać zaczyna......smarkatka trochę przeszła.....to kaszlak się przyplątał.
Reniu, musisz poleżeć w łóżku żeby ci przeszło, bo jak będziesz tańczyć na balu sylwestrowym????
gość
27-12-2012, 18:02:54

Dziekuje Dziewczyny za porady.
Teraz doczytalam informacje o endocecie , inna nazwa to Lortab, u mnie wystapila reakcja alergiczna na lek objawiajaca sie swiadem skory twarzy , nie powinno zazywac sie przy astmie, ale lekarz nie zwrocil uwagi na to ze jestem astmatykiem...w razie powiklan u pacjenta zawsze moze tlumaczyc sie , ze to blad w sztuce ...
Uboczne dzialanie to uczucie " lekkiej glowy" i omdlenia , czyli to co obserwuje a najgorsze , ze niechce ustapic ,ile to jeszcze potrwa?
Zawsze pytaja , czy jestem uczulona , czy mam alergie na jakis lek ? , skoro go nie bralam to przeciez nie moge wiedziec czy uczula.Informacje o astmie zawsze podaje , ale jakos lekarz nie skojarzyl Lortabu z przeciwwskazaniem dla astmatyka.
Poleze , w koncu dzialanie feralnego leku powinno minac po kilku godzinach.
Dzieki Alu , ze zwrocilas uwage na uczulajace dzialanie leku , dzieki Tobie poczytalam informacje o nim.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: