Reklama:

DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (29022)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
26-03-2014, 18:54:07

czy my mamy cos do powiedzenia? na taki zabieg w moim szpitalu w Opolu przewiduja trzy doby.w pierwszej badania,druga-operacja na trzecia -do domu.i zalecenia -mamy sie ruszac!!!!!!!!!!!
Początkująca
26-03-2014, 18:54:15

czy my mamy cos do powiedzenia? na taki zabieg w moim szpitalu w Opolu przewiduja trzy doby.w pierwszej badania,druga-operacja na trzecia -do domu.i zalecenia -mamy sie ruszac!!!!!!!!!!!
Wtajemniczona
26-03-2014, 19:10:35

W Krakowie na Focha wypisują w trzeciej dobie po operacji o ile wszystko jest w porządku, ale do szpitala przychodzi się wieczorem dzień wcześniej już z wynikami
Widać co szpital to inne obyczaje
Pozdrawiam wszystkich po i przed
Bety
W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę, a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu. Marzec 2014:discectomia i artroplastyka C5/6 i C6/7 Implanty ruchome.
Początkujący
26-03-2014, 19:14:07

Witam wszystkich - u mnie tez nie cackali się za długo na drugą dobe po juz do wypisu i jak najwięcej ruchu, ale tak z umiarem jak to zostało okreslone .
Początkująca
26-03-2014, 19:32:32

Dzielne dziewczyny w super formie jak widać
Bardzo się cieszę i pozdrawiam Małgosiu i Dorotko.
Szybciutko wypuszczają jak jest wszystko ok, w Gdańsku słyszałam, że tak samo. Oszczędzajcie się dziewczyny bardzo, to zaprocentuje w przyszłości.
gość
26-03-2014, 20:33:40

Witam wszystkich miesiąc temu pochowałam męża,a teraz przyjdzie chować mi najmłodsza 21 letnia córkę która zginęła w wypadku samochodowym 24 marca,dzień po swoich 21 urodzinach.Zostałam z dwiema córkami,jedna z Nich jest w ciąży ,zmarła córka miała być chrzesną dla malucha.Córki są załamne pscholog i te sprawy.Chłopak córki zmarłej córki również jest pod opieka psychologa ,rodzina Go pilnuje gdyz ma myśli samobujcze,jak żyć po dwuch takich tragediach ,dlaczego los tak nas karze za jakie przewinienia.
Operacja 12.08 ,implanty C-5 C-6 stabilizacja przednia LFC Boże, użycz mi pogody ducha, abym godził się z tym, czego nie mogę zmienić, odwagi, abym zmieniał to, co mogę zmienić, i mądrości, abym odróżniał jedno od drugiego. Becia
gość
26-03-2014, 20:36:05

becia1968 2014-03-26 21:33:40 Witam wszystkich miesiąc temu pochowałam męża,a teraz przyjdzie chować mi najmłodsza 21 letnia córkę która zginęła w wypadku samochodowym 24 marca,dzień po swoich 21 urodzinach.Zostałam z dwiema córkami,jedna z Nich jest w ciąży ,zmarła córka miała być chrzesną dla malucha.Córki są załamne pscholog i te sprawy.Chłopak córki zmarłej córki również jest pod opieka psychologa ,rodzina Go pilnuje gdyz ma myśli samobujcze,jak żyć po dwuch takich tragediach ,dlaczego los tak nas karze za jakie przewinienia.
Zawiozła mnie do sanatorium w Świeradowie i wracała do domu zginęła tuż pod domem.Sanatorium zorganizowało mi powrót do domu,gdzie znów musze organizować pogrzeb.
Operacja 12.08 ,implanty C-5 C-6 stabilizacja przednia LFC Boże, użycz mi pogody ducha, abym godził się z tym, czego nie mogę zmienić, odwagi, abym zmieniał to, co mogę zmienić, i mądrości, abym odróżniał jedno od drugiego. Becia
Wtajemniczona
26-03-2014, 20:51:45

Matko droga! Beciu! Niewypowiedzianie mi przykro. Nie umiem znaleźć żadnych słów, które mogą Cię wesprzeć, w tej niewypbrażalnej tragedii .bardzo współczuję Tobie, siostrom i chłopakowi.
Wspieram dobrą myślą i modlitwą.
Kasia
Początkująca
26-03-2014, 21:17:53

Ja nie wiem co powiedzieć....
Bardzo współczuję takiej tragedii....
Początkująca
26-03-2014, 21:38:29

Becia ja po wypadku, którego skutki odczuwam do dziś i po operacji kręgosłupa szyjnego, nawróciłam się i dziś jestem osobą wierzącą i kochającą Boga.
Nie ma takiego zła na świecie z którego Bóg nie wyprowadziłby dobra. trzeba Mu tylko zaufać DO KOŃCA.
Nie byłoby papieża Polaka, gdyby nie stracił po kolei wszystkich swoich bliskich.
Ta tragedia to nie kara, to krzyż który masz wziąć na swoje ramiona. dasz radę, jesteś silna.
Boże użycz mi pogody ducha, abym godzil się z tym, czego nie mogę zmienić

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: