Beciu to straszna tragedia , Twój maz ja zabrał , Boże czemu, dlaczego ? to chyba za dużo jak na jedna osobę , strasznie mi przykro , nie wiem co powiedzieć , nie ma słów , które ukoja twój bol , trzymaj sie kochana i pamiętaj , ze masz jeszcze 2 córki i maleństwo , które sie narodzi
Prosiłam Go żeby mnie zabrał bo nie umiem bez Niego żyć,a teraz mam złość że zabrała Ja i zostawil tyle ludzi w bólu cała rodzine Jej chlopaka siostrę ,ktora jest w ciąży i która była Jej najlepsza przyjaiółką i miała być chrzesna Jej maluszka,i najstarsza siostre ktora popadła prawie w obłęd że straciła najmłodsza siostrzyczke
Operacja 12.08 ,implanty C-5 C-6
stabilizacja przednia LFC
Boże, użycz mi pogody ducha,
abym godził się z tym,
czego nie mogę zmienić,
odwagi,
abym zmieniał to, co mogę zmienić,
i mądrości,
abym odróżniał jedno od drugiego.
Becia
Beciu najszczersze wyrazy wspolczucia.....tylko tyle moge powiedziec bo zabraklo slow... Dorota
Życie jest łatwiejsze niż się wydaje. Wystarczy godzić się
z tym, co jest nie do przyjęcia, obywać się bez tego,
co niezbędne i znosić rzeczy nie do zniesienia.
Beciu, nie mogę przestać myśleć o Twojej i Twojej rodziny tragedii. To jest paraliżujące. Pamiętaj, że wokół są ludzie, którzy Ciebie potrzebują. I tacy, którzy będą Cię wspierać na różne sposoby! Kasia
Beciu - wprost brak słów..... Po ludzku nie sposób zrozumieć i znaleźć odpowiedzi na nurtujące pytania.... Przesyłam moc ciepłych myśli dla Ciebie i Twojej rodziny.
Beciu,to straszna tragedia.Żadne słowa nie potrafią jej opisać.Można tylko życzyć Tobie i Twoim najbliższym dużo siły w tym trudnym czasie.Bardzo Wam współczuję
Beata zmroziły mnie twoje słowa, ja ostatnio żadko się tu udzielam.... nie ma nic gorszego na świecie od śmierci dziecka...jest to strata która nigdy nie przestanie boleć, trzymaj się, jesteś potrzebna pozostałym córkom i wnuczątkom, dasz radę, musisz....myślami jestem z tobą, bardzo ci współczuje...
jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu - oznaką czego jest puste biurko...?
7 luty 2013 operacja
C5/C6 i C6/C7 implanty typu Zero-P klinowe firmy Synthes