Ania
artroplastyka C5-C6 grudzień 2013
implant ruchomy M 6
piotr19 2014-03-23 23:46:25 dobry wieczor moze noc wszystkim przed i po czy w trakcie.Baśka -procentowa-wiecej wiary w siebie.A tak poza tym to myslisz ,ze co to sprzatanie to coś nagannego ,moja zona przez wiele lat sprzątała i to w niczym jej nie ubyło ani mnie.praca prywatna -wille ,domy wczasowe tez.
Bo tak w życiu bywa.Ważni to my jesteśmy reszta to dodatek.U mnie bez prawie zmian -plecy zabolaly i jutro do
rodzinnego i ortopedy-niemam pojecia co jest 2 poziomy nizej jak by ktoś mnie pobil w plecy gdy oddycham ,czy robie cos szybko. pozdrawiam wszystkich ...piotr..
Witam cieplutko wszystkich!
Piotr,u mnie naprawiony odcinek tez bez zmian ale objawy o których piszesz mogą sugerować,że piersiowy się buntuje.Mam podobnie,tyle,że u mnie doszły bóle w klatce i duszności przy oddychaniu.Neurolog zlecił rtg kręgosłupa Th-cyt.wynik-kręgosłup piersiowy nieznacznie skrzywiony prawostronnie,zmiany zwyrodnieniowe kręgosłupa piersiowego ( sklerotyzacja płytek granicznych,małe osteofity na krawędziach trzonów,węższe przestrzenie miedzykręgowe środkowo-dolnego odc.Th ). Tyle wiem ze zdjęcia a za tydzień wizyta kolejna i zobaczymy co dalej.
I tak to już z tym naszym rusztowaniem jest.Nikt ze zdrowym kręgosłupem nie zrozumie nas,z dyskopatią,często wielopoziomową jak moja np.
Schizy można czasem dostać od tych ograniczeń
.
Pozdrawiam i mimo pochmurnego miłego dzionka!
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.