Gość 2017-02-18 16:24:17
Może zmień lek skoro Amizepin nie pomaga? A jakieś przeciwbólowe pomagają w ogóle? U Ciebie może być kilka problemów, jeśli ból wędruje to nie neuralgia, prędzej zapalenie nerwu lub problemy ze stawem skroniowym
Gość 2017-02-18 16:24:17
Może zmień lek skoro Amizepin nie pomaga? A jakieś przeciwbólowe pomagają w ogóle? U Ciebie może być kilka problemów, jeśli ból wędruje to nie neuralgia, prędzej zapalenie nerwu lub problemy ze stawem skroniowym
Gość 2022-04-06 19:06:29Game Knife.i podskórna mikroskopia balonen zwoju nerwa trójdzielnego[Gość 2017-02-18 16:24:17
Gość 2022-04-06 19:11:32Gość 2022-04-06 19:06:29Game Knife.i podskórna mikroskopia balonen zwoju nerwa trójdzielnego to tylko może pomóc gama knife to zabieg balon to operacja podsgłrna pod narkozą na 2 dzień wychodzi się ze szpotala ( nie ma obawy nie widać że cokolwiek było robione) jest mały dyskomfort po ale to przejdzie resztę powie neurochirurg proszę iść do niego taka moja radaGość 2017-02-18 16:24:17
Gość 2022-04-29 08:26:08
Witam. U mnie objawy były identyczne jak w opisywanych przypadkach. Ból przychodzący falami na górną i dolną szczękę aż do ucha. Objawy jak przy zapaleniu nerwu trójdzielnego. U dentysty tak samo-rtg panoramiczne szukanie, pukanie, nawiercanie-wszystko ok. Okazało się, że wdał się stan zapalny korzenia zęba ale od zewnątrz A nie w środku, czego na rtg nie było widać. Z boku zęba w dziąśle zrobiła mi się tzw kieszonka przez którą doktor dostał się do korzenia , wyczyścił i posmarował elugelem . Żel dostałam do domu do smarowania przez kilka dni kilka razy dziennie i po sprawie. Mam nadzieję, że komuś pomogłam. Pozdrawiam
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.