Reklama:

Neuralgia Nerwu Trójdzielnego - proszę o pomoc! (975)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
02-06-2008, 06:20:00

OJ, TERAZ ZAUWAZYŁAM, ŻE COŚ ŹLE ZROZUMIAŁAM. ILE TRWAŁA TA ULGA U PANI MAMY PO OSTATNIEJ OPERACJI?
kk79
gość
03-06-2008, 10:21:00

Mój tata miał właśnie krioterapię w grudniu ubiegłego roku i nie bierze żadnych leków a bra juz w ciagu dnia 3 razy sziennie po 3 tabletki. Polecam
gość
03-06-2008, 11:48:00

Naprawdę??? Proszę mi opisać, jak często chodził na krioterapię i jak długo się leczył tą metodą. W jakim mieście? Czy dostał na to skierowanie? Proszę o jakieś szczegóły!
gość
06-06-2008, 16:03:00

07-05-2008 o 19:26, gość :
kątem.
Witam Ja mam 40 lat i choruję na tę chorobę 20 lat przez ostatnie 10lat o chodziłem po suficie[dosłownie] a operacje miałem w klinice w sosnowcu. To było odbarczanie nerwu tylko że normalnie to jest małe na cięcie a ja miałem prawie 15 centymetrów. Tylko że po 6 miesiącach ulgi znów to samo tylko że ja mam przeżuty na prawą stronę bo mam nerwy poplątane tak że nic nie da się zrobić . Ale tak ogólnie to jest poprawa jeśli chodzi o lewą stronę musiał bym chyba mieć z prawej teraz operacje żeby całkiem mineło. cccmtaxi@poczta.onet.plOdpowiem na każde pytanie pod tym adresem

gość
09-06-2008, 08:58:00

Czy ktoś z Państwa orientuje się, jak długo po operacji odbarczenia nerwu trójdzielnego występuje jescze ból? Tzn. ile czasu ten nerw "dochodzi do siebie" , "goi się"?
gość
11-06-2008, 14:52:00

Moja Mama miała 2 tygodnie temu operację odbarczenia nerwu i ból do tej pory nie ustąpił. Nie wiem, czy to normalne.
gość
16-06-2008, 18:32:00

czytam i jestem przerazona...u mnie sie zaczęło w wielkanoc tego roku...ból głowy-myslałam ze to migrena-ale lekarz rodzinna skierowała mnie do neurologa-od razu poznała ze to neuralgia...teraz biore tegretol 200-jedna tabletka dziennie,aulin-przeciwbólowo,przeszłam naswietlania.Bóle wróciły ostatnio-jak sie zaczęły upalne dni...koszmar znowu powracają? I jeszcze paskudna sprawa-sa problemy z dostaniem sie do neurologa-ale spróbuje sie dostac-paranoja-zeby pacjent podczas leczenia nie mógł sie dostac do lekarza....
gość

czytam i jestem przerazona...u mnie sie zaczęło w wielkanoc tego roku...ból głowy-myslałam ze to migrena-ale lekarz rodzinna skierowała mnie do neurologa-od razu poznała ze to neuralgia...teraz biore tegretol 200-jedna tabletka dziennie,aulin-przeciwbólowo,przeszłam naswietlania.Bóle wróciły ostatnio-jak sie zaczęły upalne dni...koszmar znowu powracają? I jeszcze paskudna sprawa-sa problemy z dostaniem sie do neurologa-ale spróbuje sie dostac-paranoja-zeby pacjent podczas leczenia nie mógł sie dostac do lekarza....
gość

gość
16-06-2008, 18:33:00

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: