co do omadrenu i testosteronu, to "leki" na przyrost miesni, wiec raczej w przypadku
dystrofii miesniowej (zanik miesni), a nie miotonii
leki napisalem w " ", poniewaz te srodki sa bardziej popularne wsrod pseudo kulturystow chyba niz u pacjentow
co do lekow na zlagodzenie objawow miotonii, mam pytanie skad bierzesz mexicord?? rok temu bralem ten lek, ale wycofali go ze sprzedazy, nie bylo w zadnych hurtowniach, bycmoze sie cos zmienilo,
teraz biore amizepin, ogolnie musze wziac troche wiecej tabletek amizepinu niz bralem mexicordu, poniewaz amizepin jest troche slabszy, ale za to po mexicordzie tak mi sie rece pozniej trzesly, ze mialem problem zeby zjesc zupe, bo wiekszosc spowrotem ladawala na talerzu
ale amizepin ok, nie wyobrazam sobie teraz egzystencji bez niego,
pisal ktos, ze ma umiarkowany stopien niepelnosprawnosci, ktory stopien dostales i co sie z tym wiaze?? jakies ulgi w przejazdach po skonczeniu szkoly czy co??
przez jakis czas rodzice dostawali na mnie dodatek opiekunczy, ale po 2 latach pani powiedziala, ze jednak sie nie nalezy i wiecej nie podpisala papierka, a szkoda, bo 100 miesiecznie piechota nie chodzi
pozdrawiam