dzieki za odpowiedz.na 9 pazdziernika mamy wizyte u tego samego neurologa. pozdrawiam

27-10-2007 o 23:00, gość :
witajcie cierpiący na migrenę . Walcze z ta przypadłościa od wielu lat ,często leżałam w szpitalu z tego powodu bo ataki są fatalne wyłanczają mnie z życia codziennego teraz dostałam lek topiramat to lek na padaczke ale bardzo mi pomógł , bo leki typu deksaven ,manitol , dehydrotamina , sumigra , coxtral i inne nie pomagały jeśli chce ktoś pogadać na ten temat to zapraszam ,znam świetnego lekarza ,który mi bardzo pomółg . Agnieszka . to mój adres aga1978r@op.pl pozdrawiam
27-10-2007 o 23:00, gość :
witajcie cierpiący na migrenę . Walcze z ta przypadłościa od wielu lat ,często leżałam w szpitalu z tego powodu bo ataki są fatalne wyłanczają mnie z życia codziennego teraz dostałam lek topiramat to lek na padaczke ale bardzo mi pomógł , bo leki typu deksaven ,manitol , dehydrotamina , sumigra , coxtral i inne nie pomagały jeśli chce ktoś pogadać na ten temat to zapraszam ,znam świetnego lekarza ,który mi bardzo pomółg . Agnieszka . to mój adres aga1978r@op.pl pozdrawiam
15-09-2007 o 22:52, gość :
Witam cię, niestety stosowałam leki przeciwpadaczkowe:depakine300, ergotamine, i jeszcze jakieś ale nie pamiętam jakie. Uwierz mi absolutnie ci nie pomogą, ja miałam wrażenie, że głowa mnie częściej po nich bolała,a od zawsze boli. Teraz podejrzewają u mnie padaczkę skroniową, bo przy niej w wielu przypadkach masz podobne objawy co migrenowe, bóle głowy z aurą. Miałeś robione eeg, jeśli tak to co ci wyszło?Mika
gość
Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.
Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.