Reklama:

malformacja w pniu mózgu (44)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
20-06-2021, 23:51:47

Większość lekarzy z którymi sie konsultowałem uważali to za zmianę niegroźna mała 6mm a sam opis mri nie jest niepokojący więc mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
gość
21-06-2021, 19:56:25

To super!!! Bardzo sie ciesze
gość
21-06-2021, 20:50:47

Zapewne będzie do kontroli za jakiś czas jeśli to w ogóle malformacja, pozdrawiam.
gość
17-07-2022, 23:29:52

Gość 2021-02-22 17:16:46
Ja bólu nie odczuwam wcale u mnie bardziej doskwiera zmeczenie. mam wrazenie ze jestem otumaniony wiele rzeczy chyba sobie wmawiam co tylko siada na psychike:(Jestem strasznie niecierpliwy, niby czuję malutką poprawę z każdym dniem, wiem ze regeneracja troche potrwa, ale nie moge sie z tym pogodzic ze teraz jestem w takim stanie, w szpitalu bylem tydzien a opiekowala sie mna dr smulzynska
Hej 😊 7 miesięcy temu przeszłam operację usunięcia malformacji tętniczo-żylnej z prawego płata ciemieniowo-skroniowego. Było ciężko bo w nocy po operacji miałam zatrzymanie akcji serca, ale dzięki Bogu i lekarzom żyję. Miałam lekki niedowład lewej ręki, który po paru dniach ustąpił całkowicie. Poza tym żadnych ubytków neurologicznych. 3 miesiące temu przeszłam kolejna operację usunięcia klipsa craniofix z czaszki bo zaczęło się sączyć z zagojonej już blizny. Teraz jest dobrze, ale czuję się jakbym była odurzona, tak jakbym wypiła ze dwa kieliszki wódki, lekki ratusz i błędny wzrok. Czy miałeś podobne odczucia?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: