Reklama:

Lamitrin !!!!!!!!!!!!!!! (105)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
02-11-2007, 17:07:00

Znacie jego skutki uboczne i czy działa też na padaczkę skroniową??
gość
02-11-2007, 17:52:00

Niestety, skutki ubocze znam W moim przypadku były to problemy z koncenracją, pogorszenie pamięci, problemy w wyrażaniu własnych myśli, częste zapominanie prostych słów, gubienie wątku podczas rozmowy,... Ale na każdego dany lek działa inaczej. Mimo tych skótków ubocznych nadal go biorę, bo on u mnie najskuteczniej zredukował ilość napadów. Coś za coś...
gość
04-11-2007, 23:46:00

Czemu akurat bierzecie Lamitrin ? Przecież on jest drogi.
Początkująca
05-11-2007, 10:39:00

A czy wiecie jaki ma wpływ ten lek na ciąże.?czy któraś z Was bierze bądź brała ten lek w czasie ciąży?
Początkująca
08-11-2007, 16:37:00

moja córeczka w sierpniu skonczyła 3 latka.od roku podaje jej lamitrin.sama zazyczyłam tego leku dla niej po wczesniejszej rozmowie z inna mama której córka równiez zazywa lamitrin.po miesiacu gdy lek dopiero zaczoł dzialac moja córeczka do dzis czuje sie sietnie pomimo ze ma najmniejsza dawke lamitrina.a co do ceny to nie uwazam by lamitrin był drogim lekiem.drozszy jest frisium,bo nie jest refundowany.
basia91
gość
09-11-2007, 20:39:00

Mam pytanie, czy wy też macie problemy ze spaniem po lamitrynie, ja biorę małą dawkę - 50 mg rano i 25 wieczorem i budzę się 2 lub 3 w nocy i za cholerą nie mogę zasnąć. Lamitrin biorę 2 miesiące i ostatno miałam, atak , mam zwiększyć dawkę do 100 mg na dobę ale boję się, ze wtedy wogóle nie bę dę mogła spać, Mam padaczkę skroniową
gość
09-11-2007, 22:14:00

Na poczatku barania tego leku tez mialam problemy z zasypianiem. Teraz mimo ze biore wieksza dake jest zdecydowanie lepiej. Wczesniej lekarz przepisam mi nawet leki nasenne (chyba tylko jest jeden albo dwa takie, ktore moga brac epileptycy) ale nie pomagaly wiec z nich zrezygnowala, bo po co dodatkowo truc organizmi, i tak wystarczajaca te nasze specyfiki go zasmiecaja.
gość
10-11-2007, 17:43:00

POWODZENIA W LECZENIU DLA WSZYSTKICH CHORYCH....WIEM CO TO ZNACZY MEKA PRZEZ PONAD 12 LAT BYLA MOIM UTRAPIENIEM ALE... JESTEM UPARTA LEKARZ MÓWIŁ TRZEBA BRAC JUZ DO KONCA ZYCIA, NIE POGODZILAM SIE Z TYM NIGDY... ZWOLNIENIE DYNAMICZNEGO TRYBU ZYCIA I ..... LEKARZ STWIERDZIL ODSTAWIAMY LEK !!! PO PRAWIE 13 LATACH BRANIA LEKÓW... MÓJ OSTATNI LEK JAKI BRAŁAM TO BYŁ LAMITRIN.... CÓŻ,,, MOGE POWIEDZIEC ZE LEKI PRZECIWP. ROBIA ZAMIESZANIE NA PSYCHICE LUDZKIEJ.... RZYMAJCIE SIE ZDROWO
gość
11-11-2007, 23:12:00

biore lamitrin i odczuwam ze podrozal ale natrafilam na apteke ktora sprzedaje go za 5zl za 30tabl 100mg.zrobcie rozeznanie jakie sa ceny w roznych aptekach.powodzenia
Początkująca
12-11-2007, 17:12:00

ja płace 3 zł za lamitrin 30tab.
monia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: